KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Tomaszów Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań
Data publikacji: 2016-04-11
Lokalizacja: Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tomaszów Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tomaszów Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.04.2016
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Konstytucji 3 Maja 46, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Tomaszów Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tomaszów Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Konstytucji 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.04.2016
Oferta pracy ważna do: 13.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
Restauracja Laskówka Natalia Piślewska - 2017-05-19 - Nowe Miasto nad Wartą (wielkopolskie)
Przygotowanie pizzy, lub pomoc w obowiązkach kuchennych.
Dell Sole Przemysław Iżykiewicz Oleśnica - 2017-07-24 - Oleśnica (dolnośląskie)
gotowanie potraw, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-03-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Kucharz - refundacja do wynagrodzenia dla osób poniżej 30 roku życia.Zakres obowiązków:przygotowanie dań z menu.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Stróże (małopolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami restauracji.
Ziembla Renata "SIEĆ HOTELI LORD" - 2016-11-14 - Krosno (podkarpackie)
pełnienie obowiązków szefa kuchni w szkole
Szkoła Podstawowa Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2018-03-29 - Gdynia (pomorskie)
Staż dla osób do 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej na miejscu i na wynos
NESA Mohammad Amanullah - 2018-07-13 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, przygotowanie surówek, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Obowiązki:
Tworzenie i zarządzanie podległą ofertą produktową
Koordynacja i nadzór nad rozwojem oferty w zakresie produktu lub grupy produktów ( na bazie trendów rynku)
Dokonywanie selekcji produktów celem zapewnienia założonych parametrów handlowych
Bieżąca analiza rynku pod kątem pozycjonowania produktów –zarządzanie polityką cenową podległych grup produktowych
Zorientowanie na cele, realizacja planów sprzedaży
Definiowanie wymagań dotyczących produktów
Współtworzenie działań marketingowych, pro – sprzedażowych
Monitorowanie i analizowanie rynku: budowanie przewag konkurencyjnych
Media Expert - 2016-11-02 - Centrala Złotów (wielkopolskie)
Obsługa klienta, przygotowywanie posiłków, rozwożenie zamówień do klientów.
kontakt przez OHP - 2018-06-18 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Wykonywanie czynności higieniczno-pielęgnacyjnych. Pomoc w karmieniu mieszkańców. Aktywizowanie poprzez organizowanie czasu wolnego.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "OSTOJA" - 2017-03-31 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z oryginalnych przepisów arabskich.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Łódź (łódzkie)
OSOBA ZATRUDNIONA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA OBSŁUGĘ MASZYN PRODUKCYJNYCH, CZYSZCZENIE I KONSERWACJĘ URZĄDZEŃ.WYMAGANIA:DYSPOZYCYJNOŚĆ W PEŁNYM WYMIARZE CZASU PRACYMOŻLIWOŚĆ PODJĘCIA PRACY RÓWNIEŻ W NOCYWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE TECHNICZNEBRAK NAŁOGÓW, SUMIENNOŚĆ I ODPOWIEDZIALNOŚĆOFERUJEMY:UMOWĘ O PRACĘ NA CZAS OKREŚLONY - Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZEDŁUŻENIA DO 18 MIESIĘCYPO ZAKOŃCZENIU UMOWY MOŻLIWOŚĆ DALSZEGO ZATRUDNIENIA BEZPOŚREDNIO PRZEZ FIRMĘ MACIERZYSTĄWYNAGRODZENIE PODSTAWOWE BRUTTO NA POZIOMIE 2350 ZŁ MIESIĘCZNIE NA POCZĄTEKMOŻLIWOŚĆ ZNACZNEGO PODWYŻSZENIA WYNAGRODZENIA POPRZEZ NADGODZINYPRACĘ W SYSTEMIE III ZMIANOWYMDOFINANSOWANIE POSIŁKÓW ZAKŁADOWYCHDODATKOWĄ OPIEKĘ MEDYCZNĄBEZPŁATNE UBEZPIECZENIE NNWBARDZO DOBRE WARUNKI PRACY, WYSOKĄ KULTURĘ ORGANIZACYJNĄ
AD PERSON Paweł Plebanowicz - 2016-07-21 - Rzeszów (podkarpackie)
pomoc kuchenna, smażenie ryb i wydawanie posiłków; praca w godz. 8-16, 13-21; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14
BALTIC BRAND Mateusz Grabka - 2016-06-03 - Ustka (pomorskie)
Kucharz w barze , przygotowywanie kebaba, zapiekanki, Praca dwie zmiany 09:30 do 15:30; 14:30 do 20:30. W piątki do 22:00 .
"Sułtan Kebab" Marcin Haponik - 2016-08-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych, ustalanie menu.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KAMIŃSKI" Marian Kamiński - 2017-01-04 - Kępno (wielkopolskie)
Gotowanie potraw
Hotele Sanssouci Dauc Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie dań, girl , kebab
DENIZ TURECKI KEBAB BAYSAL SÜLEYMAN - 2017-05-08 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie potraw, układanie menu, planowanie zapotrzebowania
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2016-11-04 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, przygotowywanie potrawII zmiany 6-14/14-22 pn-ndwynagrodzenie do uzgodnienia
HOTEL ŻUŁAWY Szczygieł Lucyna - 2015-12-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań,dekorowanie
Mariola Jasek Kama Bar - 2015-12-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI - 2018-03-28 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca na 1/2 etatu również możliwość pracy w pełnym etacie.
Biskup- Zacharska Joanna Aśkowe Specjały - 2016-10-11 - Mucharz (małopolskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie, obsługa urządzeń do obróbki termicznej potraw oraz urzadzeń wytwarzających produkty żywnościowe do konsumpcji typu pierogi, kopytka itp. samodzielne przygotowywanie potraw, imprez masowych.
KASYNO SARA - 2017-02-08 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowanie posiłków, wyrabianie ciasta na pizze, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
PIOTR CZYŻOWSKI TRANSFACH - 2017-05-26 - Wieliczka (małopolskie)
kucharz
"GOŚCINIEC SUCHOLESKI S.C." - 2015-12-10 - Suchy Las (wielkopolskie)