KUCHARZ Rzeszów oferta pracy FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-11-04
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
chęci do pracy, uczciwość , aktualna książeczka SANEPID, mile widziane doświadczenie w samodzilnej pracy kuchennej
Nazwa pracodawcy:
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: BP.J.PELCZARA
Numer budynku pracodawcy: 6/C/4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.11.2016
Oferta pracy ważna do: 09.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Łochów (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.WYMAGANIA:- wykształcenie zasadnicze zawodowe- 6 miesięcy doświadczenia zawodowegoPraca w godz. od 7:00 - 15:00KONTAKT TEL. Z PRACODAWCĄ: 795 425 285
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2017-11-10 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej i indyjskiej
AL-SAHARA MD.SIDDIQUR Rahman - 2016-01-11 - Zambrów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
naprawa samochodów, prace konserwacyjno - naprawcze pojazdów samochodowych, usuwanie usterek w ramach napraw bieżących, wykonywanie operacji domontażowo - montażowych
kontakt przez PUP - 2018-03-26 - Żuromin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
HOTEL "ADRIA" B. PARUZEL, A. PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA - 2017-03-31 - Bieruń (śląskie)
przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
Arkadiusz Muszyński RESTAURACJA EXTRIMM - 2017-06-29 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywyanie dań z kuchni regionalnej i a la carte (od przystawek do deserów).
Waldhotel Eiche GmbH - 2017-12-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, napojów i deserów z zastosowaniem odpowiednich narzędzi i urządzeń.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe. Praca w zespole, praca pod presją czasu. Doświaczenie min. 3 lata na stanowisku kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Lublin (lubelskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw według receptur kuchni polskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO "HOTELE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-31 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie dań, produkcja garmażeryjna, planowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg przepisów dietetyka, obsługa urządzeń oraz narzędzi kuchennych, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu wykonywania czynności, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, półproduktów,prace związane z przygotowaniem posiłków o półproduktów.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Gdańsk (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie potraw, dbałość o czystość miejsca pracy, wiedza w zakresie HCCP
Ośrodek Wczasowy "WRZOS" Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań z karty menu
Grupa Gastronomia Śląsk Mariusz Hetmańczyk - 2016-10-27 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Kucharz
PPUH Leszek Firek - 2017-04-27 - Jordanów (małopolskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Radom (mazowieckie)
Zlecenia wykonywane według zapotrzebowania w całej Polsce. Przygotowywanie imprez, catering u klienta, przygotowanie produktów.Miejsce wykonywanie pracy: Polska - usługi cateringowe, nocleg i dojazd zagwarantowany przez zleceniodawcę
ART Michał Karpiński - 2017-03-17 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umowę zlecenie, nie mniej niż 20 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 10:00-20:00. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania zasad BHP w kuchni, rozdzielanie pracy, ustanie estetycznego sposobu podawania dań, współpraca i kontakt z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
obliczanie wartości odzywczej potraw, wykonywanie potraw, posługiwanie sie narzędziami, maszynami,
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Tyszowce (lubelskie)
sprzątaczka
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Pabianice (łódzkie)
Kucharz
"Gospoda Rycerska" Marzena Dąbrowska - 2016-09-12 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie składników i wypiek tart; gotowanie zup, wypiek ciasteczek;
HORYZONT PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Dąbrowa (opolskie)
przygotowanie posiłków całodobowego wyżywienia pacjentów szpitala
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2016-05-18 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Siemiatycze (podlaskie)