KUCHARZ ŚNIADANIOWY Gdynia oferta pracy FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Ścisła współpraca z Szefem Kuchni, koordynowanie pracy poszczególnych zespołów, reprezentowanie Szefa pod jego nieobecność, przygotowanie potraw i posiłków dla gości hotelowych, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Osoby zainteresowane proszone są o wysyłanie CV na adres e-mail:zakupy (at) qyadrille.pl
Data publikacji: 2017-04-14
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Folwarczna 2, 81-547 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Ścisła współpraca z Szefem Kuchni, koordynowanie pracy poszczególnych zespołów, reprezentowanie Szefa pod jego nieobecność, przygotowanie potraw i posiłków dla gości hotelowych, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Osoby zainteresowane proszone są o wysyłanie CV na adres e-mail:zakupy (at) qyadrille.pl
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/ od 6.00, 8 godz. dziennie
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdynia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdynia
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdynia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.04.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
stosowanie w praktyce systemu HACCP,współpraca w małej grupie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
komunikatywność, pracowitość, umiejętność współpracy i organizacji
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 2] : kreatywność, odpowiedzialność, punktualność, sumienność[Umiejętność 1] : reprezentownie Szefa kuchni podczas jego nieobecności
Nazwa pracodawcy:
FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
Folwarczna 2, 81-547 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Folwarczna
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.04.2017
Data dodania oferty pracy: 14.04.2017
Oferta pracy ważna do: 12.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wypiekanie pizzy
PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Leśnik s.c. - 2016-02-24 - Słupca (wielkopolskie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posiłków
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2017-03-27 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie pizzy od pdstaw
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-05-13 - Dęblin (lubelskie)
Sporządzanie potraw zgodnie z przyjętymi recepturami kulinarnymi.
RSF Sp. z o.o. - 2017-06-29 - Kombornia (podkarpackie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Pzrewidywany czas zatrudnienia 3 lataMiejsec pracy: Wrocław, aleja Hallera (C. H. Borek), Aleja Bielany - Bielany Wrocławskie, ul. Czekoladowadyspozycyjność 10-208 h pracy w tygodniu sala G
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, dań, przekąsek, deserów. Kierowanie zespołem ludzi, dbanie o wizerunek firmy, dbanie o czystość.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach: 12-20, 14-22.E-mail: rafal.ruchlewicz (at) onet.pl
Z&C Travel Rafał Ruchlewicz - 2016-12-14 - Oława (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
PPHU Angello Patryk Szwarczyński - 2018-04-27 - Rawicz (wielkopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Krzeszów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obsługa maszyn przewijających przędzę, pakowanie przędzy
WOLA Spółka z O.O. - 2016-02-04 - Zduńska Wola (łódzkie)
Zgodnie z umową.
FIRMA HANDLOWA - ANETA KĘPKA, STACJA PALIW PKN ORLEN - 2016-12-14 - Ropczyce (podkarpackie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 792-247-401) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 68, 40-671 Katowice).
OTLIK DARIUSZ OTLIK - 2016-04-26 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej.
PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman - 2016-04-19 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PIGO" - 2018-07-19 - Lubin (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Biecz (małopolskie)
kucharz
AROMAGASTRO Sp. z o.o. - 2018-01-18 - Wierzchosławice (małopolskie)
przygotowywanie oryginalnych potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Radomsko (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Zapoznanie z organizacją pracy w kuchni, przygotowywanie stanowiska pracy, zapoznanie z recepturami potraw i menu, pobranie surowców, przygotowanie narzędzi pracy, prowadzenie obróbski wstepnej, realizacja zamówień, zabezpieczanie surowców, sprawdzanie stanu magazynu na następny dzień,przygotowywanie zamówień, przestrzeganie przepisów BHP i ppoż, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie stałatek oraz sosów, stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Łuków (lubelskie)
praca w gastronomii
RABMER HANDEL MASZYNAMI BUDOWLANYMI JAN CZOPEK * - 2016-05-06 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie dań typowych dla kuchni tureckiej ( Falafel, umiejętność przygotowywania wołowiny) opracowanie menu, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Naprawa samochodów osobowych.
PPHU MW Zabrocki Waldemar - 2016-10-03 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wg. stanowiska
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Leoniuk - 2016-10-21 - Widowo (podlaskie)
Przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej. Kucharz kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-10-28 - Wędrzyn (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
Miejsce pracy: Simple Coffee & Lunch-Poszukujemy kucharza, kucharki,-Przgotowywane posiłków według przepisów własnych lub innych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 518-363-400 lub 608-640-336.
1. DZIAŁALNOŚĆ WYCHOWAWCZO-OPIEKUŃCZA JAGÓDKA KATARZYNA MARUT 2. GASTRO "CELKA" KATARZYNA MARUT - 2018-03-06 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej, opracowanie menu Gospody Podlaskiej, przygotowanie listy zakupów, zamawianie towaru, dbanie o wysoką jakość i smak dań tradycyjnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Białystok (podlaskie)