KUCHARZ Koszalin oferta pracy "B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: produkcja i wydawanie posiłków w barze
Data publikacji: 2018-08-08
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marszałka Józefa Piłsudskiego 52, 75-950 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: produkcja i wydawanie posiłków w barze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koszalin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Koszalin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koszalin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Data zakończenia pracy: 30.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
"B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
75-950 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Dodatkowe informacje:praca w godz. 06:00-14:00, 10:00-18:00, wynagrodzenie: 2500 -3000 zł brutto + premia
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Koszalin
Profil działalności pracodawcy: zarządzanie nieruchomościamizłobek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.08.2018
Oferta pracy ważna do: 07.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Chylice-Pólko (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Prace ślusarskie, tokarskie.
Gdańskie Zakłady Remontowo-Montażowe "GZRM"Sp. z o.o - 2016-06-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-01-19 - Polkowice (dolnośląskie)
planowanie posiłków, gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, -sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych-planowanie produkcji,-dbanie o asortyment,-kreowanie oferty posiłków,-udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp z o.o. - 2017-05-09 - Lublin (lubelskie)
Sporządzanie potraw kuchni azjatyckiej ze szczegółowym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
Załadunek i rozładunek towarów, przyjmowanie towarów do magazynu, odbiór jakościowy i ilościowy towarów, pakowanie produktów gotowych, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Tomice (małopolskie)
Praca w zawodzie kucharza w restauracji a-la carte.Przygotowywanie różnego rodzaju posiłków, w tym przystawek, dań głównych, sałatek, zup, deserów.
Gaststätte Niemtscher Mühle Rosemarie Dobra - 2018-02-09 - Niemcy (Niemcy)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00.
S.W.M. PUSTKOWSCY "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-05 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie pizzy , zapiekanek, sporządzanie asortymentu zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbanie o odpowiednią jakość produktów, przestrzeganie zasad higieny oraz BHP. Zapewnienie czystości i porządku w miejscu pracy.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE "RELAX" SP. Z O.O. - 2018-03-07 - Lublin (lubelskie)
Przyjmowanie towaru,segregacja,obróbka wstępna,rozbiórka.Dbanie o czystość kuchni.Segregacja naczyń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Słupca (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw z karty
Kornel - Sylwester Trybulec - 2018-07-16 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
PHU ANTYKI PIOTR PRYCZEK - 2016-05-17 - Jarocin (wielkopolskie)
ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z TAJNIKAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POTRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. STAŻ PRACY MILE WIDZIANE, ALE NIE JEST KONIECZNE.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 9-17, 13-21
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Obsługa konsumentów restauracji, obsługa i przygotowanie imprez zorganizowanych. Wykształcenie zawodowe lub średnie, komunikatywna znajomość języka obcego.
Firma KOTEX - Jolanta Kotłowska - 2016-04-18 - Wejherowo (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Łomnica (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbałość o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Kamienica Polska (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w godz. 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Bogatynia (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem.Wydawanie posiłków itp.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski - 2018-03-16 - Nowy Duninów (mazowieckie)
KUCHARZ
"BOCIANIE GNIAZDO" SP. Z O.O. - 2015-11-26 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, mile widziany staż pracy. Praca w charakterze kucharza w restauracji "Tu i Teraz". Kontakt z pracodawcą osobisty oraz telefoniczny.
PHU STONE SEIDEL GRZEGORZ - 2017-08-08 - Rybnik (śląskie)
murowanie roboty ogólnobudowlane
s.c. TAP Piotr i Tadeusz Kozub - 2018-07-12 - Namysłów (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE : KEBAB , SOS RECEPTURY TURECKIEJ MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB (DĘBICA UL. KOLEJOWA 24) -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIAŁEK -CZWARTEK 10-24 ,NIEDZIELA 12-24 ;PIĄTEK-SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2018-01-09 - Dębica (podkarpackie)
w/g potrzeb
SBPS S.C. Szymon Biela, Piotr Sitnik - 2016-01-05 - Kielce (świętokrzyskie)