KUCHARZ Opole oferta pracy BUSINESSBAR.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Ogólny zakres obowiązków:- Dobra organizacja pracy - Zapewnienie wysokiej jakości (także wizualnej)serwowanych dań według obowiązujących norm i standardów - Utrzymywanieczystości w obrębie swojego stanowiska pracy - Dbanie o sprzęt kuchenny -Dbanie o towar i jego racjonalne gospodarowanie oraz kontrola kosztów - Dbanieo prawidłowe magazynowanie i przechowywanie żywności oraz sprzętu -Przestrzeganie zasad HACCP i BHP
Data publikacji: 2019-04-17
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: BUSINESSBAR.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Północna 16, 45-805 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Ogólny zakres obowiązków:- Dobra organizacja pracy - Zapewnienie wysokiej jakości (także wizualnej)serwowanych dań według obowiązujących norm i standardów - Utrzymywanieczystości w obrębie swojego stanowiska pracy - Dbanie o sprzęt kuchenny -Dbanie o towar i jego racjonalne gospodarowanie oraz kontrola kosztów - Dbanieo prawidłowe magazynowanie i przechowywanie żywności oraz sprzętu -Przestrzeganie zasad HACCP i BHP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zatrudnienie na 33 miesiące
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opole
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Opole
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opole
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doskonała organizacja pracy własnej i umiejętność pracy w zespole - Umiejętność planowaniai punktualnej realizacji zadań - Znajomość zasad i nowoczesnych technik w praktyce kulinarnej - Otwartość na nowewyzwania, pasja, pomysłowość i energia - Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza - Gotowość do podjęcia pracyw systemie zmianowym - Nastawienie na wysoki poziom obsługi klientów - Aktualne badania sanitarno epidemiologiczne
Nazwa pracodawcy:
BUSINESSBAR.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Kadecka 5A, 41-503 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Chorzów
Gmina pracodawcy: Chorzów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chorzów
Ulica pracodawcy: Kadecka
Numer budynku pracodawcy: 5A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.04.2019
Oferta pracy ważna do: 12.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?34edd5e3625188704723758292a1f8c5
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
montaż regalów
Firma Wielobranżowa Dariusz Bojda - 2017-01-03 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe kierunkowe, doświadczenie zawodowe mile widziane. Pracodawca oferuje umowę zlecenie, docelowo umowę o pracę na czas określony.
Centrum Sportowo-Konferencyjne Gniewino Sp. z o.o. - 2016-08-30 - Gniewino (pomorskie)
gotowanie prostych potraw, wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni
"MARKOWE SZCZAWINY" Schronisko Górskie PTTK Izabela i Katarzyna Hudziak s.c. - 2016-09-06 - Zawoja (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klientów, prace związane z zatowarowaniem sklepu
NUMENA Sp. z o. o. - 2019-04-11 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie całodziennych posiłków dla wczasowiczów podawanych na tzw. "szwedzkim stole"
CEDROB SA - 2017-05-04 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
BISTRO DWA SMAKI RAFAŁ BRZYKCY - 2018-01-17 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ NA STAŁÓWCE
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-03-01 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2017-02-01 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków-obiadów.
Gimnazjum Nr 2 im. Ireny Sendlerowej w Otwocku - 2016-11-17 - Otwock (mazowieckie)
obsługa kasy fiskalnej, dbanie o ład i porządek w miejscu pracy, obsługa klientów, w tym obywatelstwa chińskiego, nadzór zamawiania towaru, kwitowanie dostawy towaru, zajmowanie się dokumentami gwarancyjnymi, wydawanie paragonów oraz faktur, zajmowanie się reklamacjami oraz zwrotami, sporządzanie raportów na temat sprzedaży, pakowanie produktów zakupionych przez klientów, dbanie o odpowiednią ekspozycję w sklepie, zarówno na półkach jak i wystawach, udzielanie informacji o towarach w sklepie
RUIRUI Sp. z o. o. - 2018-12-03 - Magdalenka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie zasad technologii i przepisów hig.-sanit.
TARNOWSKA BURSA SZKOLNA - 2016-08-05 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
praca: BASZTA ŻODYŃ
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY - 2019-02-01 - Żodyń (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Zawiercie (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Bar Pulpet - 2017-12-07 - Gdynia (pomorskie)
• Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Dwie zmiany w godzinach 07.30-14.30, 14.00-22.00 oraz godziny nocne podczas imprez okolicznościowych.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-07-05 - Piła (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe,umiejętności: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, znajomość ziół oraz innych produktów stosowanych w kuchni tajwańskiej, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min.5 lat w kuchni orientalnej. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, prezentowanie potraw klientom restauracji, że szczególnym opisem składników dań, projektowanie menu, dobór nowych dań.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Lublin (lubelskie)
opracowanie menu zgodnie z wymogami raCJONALNEGO ŻYWIENIA - DBAŁOŚĆ O WALORY SMAKOWE POTRAW, DBAŁOŚĆ O SPRZĘT KUCHENNY, DBAŁOŚĆ O PORZADEK W KUCHNI, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG
NEW - FASHION GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Zameczek (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, również w soboty i niedziele.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SPÓŁKA JAWNA - 2019-02-12 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie dań w wydzielonej sekcji, - dbanie o gospodarkę magazynową, - dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy, - wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni.
Golden Tulip - 2017-08-14 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań, prace związane z utrzymaniem czystości w kuchni
Dora Metal Sp. z o. o. Czarnków - 2016-03-23 - Czarnków (wielkopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, ciast
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja KWADRANS - 2017-09-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przygotowywanie wg. niego posiłków, przestrzeganie zasad technologii, min. rok w zawodzie kucharz
PRZEDSZKOLE BAJKA W MIĘDZYBORZU - 2017-10-16 - Międzybórz (dolnośląskie)
Prace budowlane, betonowanie, wykonywanie szalunków. Wynagrodzenie 13 zł/h brutto na okresie próbnym.
RAFAŁ NIEMIEC - 2017-06-02 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Częstochowa (śląskie)
sporządzanie potraw, posługiwanie się narzędziami i urządzeniami kuchennymi
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2018-08-17 - Hrubieszów (lubelskie)