KUCHARZ, POMOC KUCHENNA Żodyń oferta pracy ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY
Stanowisko: KUCHARZ, POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca: BASZTA ŻODYŃ
Data publikacji: 2019-02-01
Lokalizacja: Żodyń (wielkopolskie)
Pracodawca: ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POLNA 13, 64-212 Żodyń, powiat: wolsztyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca: BASZTA ŻODYŃ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żodyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wolsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siedlec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wolsztynie
Adres pracodawcy:
PONIATOWSKIEGO 19, 64-200 Wolsztyn, powiat: wolsztyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: wolsztyński
Gmina pracodawcy: Wolsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wolsztyn
Ulica pracodawcy: PONIATOWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wolsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.02.2019
Oferta pracy ważna do: 28.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kontaktowanie się z kontrahentami zagranicznymi; przygotowanie list wysyłkowych; negocjowanie cen z dostawcami; kontrola dostaw od klienta; monitorowanie jakości obsługi klientów firmy.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Blizne Łaszczyńskiego (mazowieckie)
Przygotowanie dań, pomoc w kuchni, przygotowanie menu, dokumentacja do sanepidu.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Konie (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
RESTAURACJA PIZZERIA VALENTINO Piotr Sznabel - 2016-05-19 - Bełchatów (łódzkie)
wymiana opon
Firma Usługowo-Handlowa "GUMI-MOTOR" - Jan Sosin - 2016-02-09 - Bytom (śląskie)
prace gastronomiczne- wykształcenie - bez znaczenia- doświadzenie - mile widziane- aktulana książeczka sanitarno-epidemiologiczna- chęci do pracy, samodzielność
JOANNA JENDRUSCH - 2016-01-25 - Gogolin (opolskie)
kucharz
DZIENNY DOM POMOCY W OŚWIĘCIMIU - 2016-01-07 - Oświęcim (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
Przystań Żeglarska Skłodowo Katarzyna Mińczuk - Soczewka Harsz 60 - 2016-04-07 - Harsz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, rozdzielenie prac pomocnikom pracującym w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
Przedsiębiorstwo - Produkcyjno - Handlowo - Usługowe FORMA Przemysław Kleszcz - 2018-08-22 - Leśna (dolnośląskie)
-
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2016-05-23 - Białystok (podlaskie)
pomoc w sporządzaniu podstawowych potraw dla różnych diet, porcjowanie i wydawanie posiłków w wyznaczonych godzinach, pobieranie surowców z magazynu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Pogórze (śląskie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie dań kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii,Bułgarii lub we Włoszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umowę zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzależnione od wielkości hotelu do obsługi. Zakwaterowanie,wyżywienie i dojazd zapewnia pracodawca.
Dryjak Jacek Firma Turystyczna - 2016-02-01 - Włochy (Włochy)
przygotowywanie menu, sporządzanie posiłków kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Barlinek (zachodniopomorskie)
- przygotowanie potraw -nadzór nad jakością zamówionej żywności -utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń i sprzętów gastronomicznych, narzędzi oraz naczyń
kontakt przez OHP - 2016-05-05 - Rowy (pomorskie)
przygotowywanie potraw, kierowanie zespołem
HOTEL KRÓL KAZIMIERZ - 2016-05-18 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
samodzielne przygotowanie potraw, umiejętnośc pracy w zespole
P.H.U. Igor Małecki "BAR ORKAN" - Dziwnówek - 2016-03-08 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posiłków (kuchnia indyjska i turecka),- obsługa klientów,- obsługa kasy fiskalnej,- utrzymywanie czystości w lokalu,- serwowanie potraw,- przyjmowanie zamówień telefonicznych,- przyjmowanie dostaw.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
Radocza Park Spółka z o.o. - 2017-01-04 - Radocza (małopolskie)
praca na kuchni, produkcja pierogów, krokietów, gołąbków naleśników oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Praca na 3 zmiany, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska - mile widziana
Firma Handlowo Usługowa B & K Krzysztof Klichta - 2016-05-24 - Mysłowice (śląskie)
-
TRAFART Kieszkowski Oktawian - 2018-09-28 - Koło (wielkopolskie)
jw.
"UNIVERSAL RESOURCES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków, napoi z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, obróbka surowców, ocena surowców półproduktów i wyrobów gotowych, wykańczanie, dekorowanie, sporządzanie potraw kuchni regionalnych oraz kuchni polskiej, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
KARSON - MILEWSKI, STASIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-08 - Wołomin (mazowieckie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Rząśnia (łódzkie)
przygotowanie pizzyprzygotowanie posiłków z półproduktów
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Ludwikowice Kłodzkie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna - 2018-02-06 - Zamość (lubelskie)
obsługa wytłaczarki do tworzyw sztucznych PCV. tj. załadunek przemiału do wytłaczarki i odbiór gotowego granulatu i jego załadunek do big bagów
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Mikołów (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-23; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16 po wcześniejszym umówieniu telefonicznym
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2017-08-23 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-09-12 - Ustka (pomorskie)
sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)