KUCHARZ/PIZZERMAN Cieszyn oferta pracy POSITANO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 3 349 PLN
Zakres obowiązków: obsługa klientów, przyjmowanie zamówień, wydawanie posiłków, obsługa kuchni funkcjonującej jako bistro w porannych godzinach
Data publikacji: 2019-11-12
Lokalizacja: Cieszyn (śląskie)
Pracodawca: POSITANO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stawowa 19, 43-400 Cieszyn, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa klientów, przyjmowanie zamówień, wydawanie posiłków, obsługa kuchni funkcjonującej jako bistro w porannych godzinach
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 349 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca od wtorku do czwartku: 12:00 - 21:30, od piątku do soboty: 12:00 - 23:30 oraz w niedziele od 13:00 do 21:30, 3 miesięczny okres próbny
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Cieszyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: cieszyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Cieszyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 349 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.11.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Obsługa klienta
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
miła aparycja, sumienność, doświadczenie w pracy w kuchnu, w obsłudze klienta, znajomość kuchni włoskiej
Nazwa pracodawcy:
POSITANO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Adres pracodawcy:
Bobrecka 25, 43-400 Cieszyn, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
cv, miejsce zgłaszania się kandydatów: ul. Stawowa 19/9 Cieszyn, gabinet "Zobacz Efekt"
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: cieszyński
Gmina pracodawcy: Cieszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Cieszyn
Ulica pracodawcy: Bobrecka
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.11.2019
Oferta pracy ważna do: 11.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?66dd4fdc997d15e2f3dc42249b4b5b57
Podobne oferty pracy
Produkcja i dystrybucja posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
BRODMIR S.C. - 2017-10-12 - Hermanowa (podkarpackie)
- praca w pozycji stojącej, w wysokich temperaturach- przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej - znajomość oryginalnych przepisów, produktów i półproduktów używanych w tej etnicznej kuchni
kontakt przez PUP - 2019-09-23 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo OVUM Sobczyk Maciej Drawsko Pom. - 2018-03-15 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-10-02 - Zagórze (mazowieckie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2018-12-14 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-06-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie produktów niezbędnych do produkcji posiłków. - produkcja posiłków. Początkowo umowa na czas określony - do 6 miesięcy, docelowo zatrudnienie na czas nieokreślony.Praca w systemie jednozmianowym.Równoważny system czasu pracy.Godziny pracy: rozpoczęcie pracy w godzinach: 4:00 - 6:00, zakończenie pracy w godzinach 14:00 - 16:00.Miejsce wykonywania pracy: Dom Pomocy Społecznej ul. Karmelkowa 25, 52-437 Wrocław.Kontakt kandydatów z pracodawcą: tel. 71) 376 99 36, e-mail: kadry (at) mcus.pl
Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu - 2019-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, koordynowanie pracą na kuchni
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie - 2016-11-14 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z miesa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas okreslony, praca na dwie zmiany w przedziale godz.: 10:00-21:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykonywanie robót ręcznych budowlanych, układanie kostki brukowej itp. Praca na terenie Małopolski
Roboty Ziemne - Transport Roman Mendel - 2017-10-18 - Jurków (małopolskie)
przygotowywanie potraw typu fast food w tym kebabów, dbanie o porządek miejsca pracy, dostarczanie potraw do klientów
UNAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-21 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań. Praca w Bielsku-Białej w godz. 12.00-22.00 co 2 dzień (wg grafiku).
FHU Bogdan Zalewski Sara Zalewska Restauracja Wrzosowa Chata SC - 2015-11-05 - Bielsko-Biała (śląskie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków
Bar "Pod Jemiołą" Ewelina Mirowska - 2017-06-01 - Barwałd Dolny (małopolskie)
Wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), przygotowywanie potraw, napojów i deserów kuchni indyjskiej/nepalskiej/banglijskiej, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "HOLTUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
kuchnia chorwacka/ mozliwość przyuczenia
Bar BAGZI Żeljko Kutnjak - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Potępa Mariusz SOŁTYS - 2017-11-23 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
DANPUS Daniel Pustuła - 2018-03-23 - Maków Podhalański (małopolskie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Wydartowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, próbkowanie potraw, utrzymanie czystości w kuchni, dbałość o sprzęt i narzędzia.
Zakład Poprawczy i Schronisko Dla Nieletnich w Koronowie - 2018-04-04 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy, po 12 h; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg. zamówienia
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Sieroty (śląskie)
utrzymanie należytej czystośći w kuchni, przygotowywanie posiłlków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństiwe i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Obsługa klienta, w tym klientów zagranicznych, serwowanie posiłków, wykonywanie drinków, obsługa kasy fiskalnej i terminala, fakturowanie, składanie zamówień u kontrahentow, tworzenie raportów zamowien w programie Excel.
IRLEMA Marek Pustułka - 2018-11-15 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, dbałość o miejsce pracy, ustalanie dań karty menupraca pon. - niedz. w godz. 12.00-20.00 (40 godz./tydz.)
kontakt przez PUP - 2019-03-20 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie posiłaków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Cieszyn (śląskie)
- zakupy produktów spożywczych- sporządzanie jadłospisu zgodnie z ofertą dla dzieci 7-15 lat- gotowanie obiadów dla 100 osób- dbanie o czystość w miejscu pracy- liczba godzin w tygodniu 30-40- godziny pracy 6-14
Spółka Oświatowa "SCHOLASTICUS" Sp. z o. o. - 2019-04-25 - Łódź (łódzkie)
kucharz
Robert Rakoczy PPHU "FENIX" - 2017-05-19 - Sieciechów (mazowieckie)