KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "HOLTUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,5 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-04-23
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "HOLTUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Koszalińska 72, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,5 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,5 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 23.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "HOLTUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Koszalińska 72, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Koszalińska
Numer budynku pracodawcy: 72
Profil działalności pracodawcy: hotele i podobne obiekty
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.04.2019
Oferta pracy ważna do: 23.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fea6a794a71aa02317f762e8a93ed55b
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni
"LUDWICZAK" Wioletta Ludwiczak i Angelika Filipiak Spólka Cywilna - 2016-02-02 - Parzęczew (wielkopolskie)
praca na stanowisku kucharza i stołówce KPW,przygotowywanie i wydawanie posiłków
Komenda Portu Wojennego - 2016-12-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wyrób pizzy w szamocie oraz wyrób sushi
PIZZERIA KRÓLEWSKA Zbigniew Sadowski - 2017-05-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
Kebab King Star-MD Saiful Islam - 2016-01-15 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Risengebirge Adventure s.c. - 2018-09-26 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej
HORCY SP. Z O.O. - 2019-02-06 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej od podstaw, doskonała znajomość produktów i przypraw indyjskich, doskonała znajomość obsługi pieca tandoor
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie przekąsek i deserów; praca w godz. 10-22
GASTRONOMIK Piotr Zabłocki - 2017-04-10 - Piaseczno (mazowieckie)
Produkcja mebli na wymiar, obsługa maszyn stolarskich, montaż mebli, przewóz mebli.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Olesno (opolskie)
przygotowywanie bufetów śniadaniowych w pełnym zakresie (dania ciepłe i zimne), bezpośredni nadzór nad bufetem w trakcie trwania śniadań, dbanie o estetykę i jakość, gospodarowanie powierzonym surowcem i jego właściwe rozpisywanie.
HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA - 2019-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
CISNET.PL KANCELARIA DORADCZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według karty dań
"CENTRALKA" Paweł Jakubczak - 2018-12-05 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, dopilnowanie porządku, przestrzeganie zasad higieny w pracy w kuchni.
MIKOŁAJCZAK s.c. QBATURA CAFE & HOTEL w Ciechanowie - 2017-08-08 - Ciechanów (mazowieckie)
W ZWIĄZKU Z DYNAMICZNYM ROZWOJEM, RESTAURACJA SPORT'S BAR-B-Q ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO KUCHARZOFERUJEMY:-PRACĘ W DOŚWIADCZONYM ZESPOLE,-PRACĘ ZMIANOWĄ,-PAKIET PRZYWILEJÓW PRACOWNICZYCH,-MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.PROSIMY O DOPISANIE W DOKUMENTACJI APLIKACYJNEJ NASTĘPUJĄCEJ KLAUZULI: WYRAŻAM ZGODĘ NA PRZETWARZANIE MOICH DANYCH OSOBOWYCH DLA POTRZEB NIEZBĘDNYCH DO REALIZACJI PROCESU REKRUTACJI (ZGODNIE Z USTAWĄ Z DNIA 29.08.1997 ROKU O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH; (TEKST JEDNOLITY: DZ. U. 2016 R. POZ. 922).
RAMP-REST - 2018-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa kuchni - Restauracja Sphinx
INVERSO Marcin Nadolny - 2016-05-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni - sporządzanie przekąsek, dań głównych, praca w zespole;możliwość zatrudnienia na stałe lub w weekendy, poszukiwany drugi szef kuchni oraz osoby na stanowiska pomocnicze
"SIEM-POL"Joanna Siemieńczuk - 2018-04-27 - Białystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe.
PHUP Rudolf Klimek - 2016-06-06 - Rudy (śląskie)
staż ze środków unijnych POWER dla osób do 30-go roku życia
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Łowicz (łódzkie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe; zakres obowiązków: przygotowywanie sałatek, surówek, gotowanie dań obiadowych, desery; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Gliwice (śląskie)
-
PPHU PROMODA & PROHIPO - 2018-07-18 - Chrósty Wysińskie (pomorskie)
przygotowywanie przekąsek, zimnych płyt, deserów, zatrudnienie na umowę zlecenie, mozliwość przyuczenia do zawodu
POZIOM 511 Sp. z o.o. - 2018-11-13 - Podzamcze (śląskie)
Praca w żywieniu zbiorowym
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2017-09-11 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji.
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2018-03-08 - Żary (lubuskie)
ważenie, formowanie oraz wypiekanie pieczywa
PIEKARNIA "PRECEL " ZPH MICHAŁ GRUDYSZ - 2017-01-20 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygptpwywanie posiłków, przyjęć weselnych, imprez okolicznościowych itp.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Głogów (dolnośląskie)
- Realizacja procesu żywienia w Szpitalu. Przygotowanie posiłków wg zaplanowanego jadłospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o należytą jakość przygotowanych posiłków.Organizowanie dystrybucji i wydawanie posiłków na oddziały z zachowaniem czasowego harmonogramu ich wydawania.- Wynagrodzenie: 2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny (01.03.2018 r. 01.04.2018 r.). Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie średnie lub minimum zawodowe gastronomiczne. Ukończona państwowa szkoła gastronomiczna. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Książeczka sanepidu. Wykonywanie czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi.Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2018-02-26 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków - usługi cateringowe
QUCHNIA CATERING Krzysztof Kapeliński - 2017-10-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw zimnych i gorących ,praca w kuchni zgodnie z zawodem
Działalność Gastronomiczna MDS Restauracja Motel MDS - 2018-07-20 - Wielichowo (wielkopolskie)