KUCHARZ KUCHNI ZIMNEJ Podzamcze oferta pracy POZIOM 511 Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ZIMNEJ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie przek膮sek, zimnych p艂yt, deser贸w, zatrudnienie na umow臋 zlecenie, mozliwo艣膰 przyuczenia do zawodu
Data publikacji: 2018-11-13
Lokalizacja: Podzamcze (艣l膮skie)
Pracodawca: POZIOM 511 Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:42-440 Podzamcze 33, powiat: zawiercia艅ski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie przek膮sek, zimnych p艂yt, deser贸w, zatrudnienie na umow臋 zlecenie, mozliwo艣膰 przyuczenia do zawodu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: umowa zlecenie, stawka godzinowa 15 z艂
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ZIMNEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Podzamcze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zawiercia艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ogrodzieniec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.11.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe 4-letnie
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: mozliwo艣膰 przyuczenia do zawodu
Nazwa pracodawcy: POZIOM 511 Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
42-440 Podzamcze 33, powiat: zawiercia艅ski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: zawiercia艅ski
Gmina pracodawcy: Ogrodzieniec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Podzamcze
Numer budynku pracodawcy: 33
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Pozosta艂a dzia艂alno艣膰 us艂ugowa, gdzie indziej niesklasyfikowana
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.11.2018
Data dodania oferty pracy: 13.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug standard贸w firmy
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - 呕abno (ma艂opolskie)
Przygotowanie i pieczenie pizzy
MIDOM Micha艂 Smole艅ski - 2018-02-07 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, rozdzielanie zada艅 pomocnikom, stosowanie zasad znajomo艣ci 偶ywnienia
Beata Zaleska - RESTAURACJA - 2018-01-31 - Gda艅sk (pomorskie)
gotowanie,sma偶enie,pieczenie,dekorowanie potraw i ciast
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Martiany (warmi艅sko-mazurskie)
pomoc i przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie
PIADINERIA IL PARCO Izabela Sobolewska - 2017-03-17 - S艂awa (lubuskie)
Praca przy kompletowaniu akcesori贸w i pakowaniu klock贸w hamulcowych.
LUMAG Sp贸艂ka z o.o. - 2018-07-18 - Budzy艅 (wielkopolskie)
Kucharz w pizzerii. Istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia do pracy.
Pizzeria "MAXIMUS", Og贸rek 艁ukasz - 2016-01-11 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, prowadzenie dokumentacji.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - W艂odawa (lubelskie)
jw
B&B SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie, wydawanie potraw, obr贸bka termiczna potraw.
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - 呕aga艅 (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pomoc kucharzowo g艂贸wnemu, g艂贸wnie wypiekanie pizzy, wsp贸艂praca z kelnerami
RANDSTAD POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-19 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Prowadzenie kuchni.Praca w godz.: 16:00- 2:00. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - e-mail: logokontakt (at) op.pl
MEGA Sp. z o.o. - 2017-07-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, obs艂uga klienta, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 z karty.
RESTAURACJA "CHATA G脫RALSKA" El偶bieta B艂ahyj - 2016-06-02 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Oferta dla os贸b do 30 roku 偶ycia:
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kucharz, przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
Grupa Producent贸w Rolnych MARPOL Sp. z o.o. - 2017-03-29 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Do podstawowych obowi膮zk贸w na stanowisku specjalisty ds. administracyjno organizacyjnych nale偶y m.in.a) obs艂uga posiedze艅 Zgromadzenia, Zarz膮du i Komisji Rewizyjnej;b) prowadzenie kancelarii Biura, w tym m.in.:- przyjmowanie korespondencji;- prowadzenie elektronicznej ewidencji korespondencji miejscowej (sporz膮dzanie wykaz贸w pism);- koordynacja pracy wieloosobowego stanowiska pracy go艅cy, w tym min. rozliczanie go艅c贸w z wykonywania przydzielonych zada艅, zgodnie z w艂a艣ciwym zarz膮dzeniem w sprawie dor臋czania korespondencji miejscowej i pracy go艅c贸w, znajomo艣膰 i opracowywanie wewn臋trznych przepis贸w Biura, w szczeg贸lno艣ci zarz膮dze艅 dotycz膮cych sposobu dor臋czania korespondencji miejscowej i pracy go艅c贸w;- planowanie kolejno艣ci dor臋czania korespondencji: podzia艂 korespondencji na miejscowo艣ci/gminy i rozdysponowanie korespondencji na poszczeg贸lnych go艅c贸w;- prowadzenie komputerowej ewidencji korespondencji miejscowej wychodz膮cej z Biura;- nadz贸r nad terminowym dor臋czaniem korespondencji miejscowej oraz kontrolowanie skuteczno艣ci dor臋czania korespondencji;- prowadzenie spraw zwi膮zanych z awizowanymi przesy艂kami, w tym obs艂uga mieszka艅c贸w zg艂aszaj膮cych si臋 po awizowane przesy艂ki;- nadz贸r nad wype艂nianiem przez go艅c贸w odpowiednimi adnotacjami zwrotnych potwierdze艅 odbioru;- przygotowywanie zawiadomie艅 powt贸rnych awizowanych przesy艂ek.c) prowadzenie sekretariatu Biura;d) prowadzenie spraw z zakresu struktury organizacyjnej Biura;e) opracowywanie projektu Regulaminu pracy, Regulaminu organizacyjnego, Statutu oraz innych instrukcji i procedur Biura;f) organizacja obiegu informacji i dokumentacji w Biurze;g) organizacja pracy Biura;h) przygotowywanie wewn臋trznych akt贸w normatywnych;i) nadz贸r i prowadzenie rejestru zam贸wie艅 publicznych Biura ZGRP;j) prowadzenie archiwum zak艂adowego;k) prowadzenie rejestru um贸w Biura;l) prowadzenie rejestru skarg i wniosk贸w Biura;m) prowadzenie post臋powania z zakresu skarg i wniosk贸w dotycz膮cych dzia艂ania Biura;n) prowadzenie biblioteki wydawnictw i czasopism;o) wsp贸艂praca przy prowadzeniu spraw z zakresu ochrony danych osobowych;p) obs艂uga teleinformatyczna Biura;q) przygotowywanie informacji i materia艂贸w do zamieszczenia na portalach informacyjnych Biura przy wsp贸艂pracy z Dzia艂em Projekt贸w i Program贸w;r) wsp贸艂praca przy prowadzeniu spraw zwi膮zanych z kontrol膮 zarz膮dcz膮; s) prowadzenie statystyki, sprawozdawczo艣ci i analiz z pracy Biura;t) prowadzenie ubezpiecze艅 rzeczowych;u) nadz贸r nad lokalami biurowymi; v) prowadzenie spraw gospodarczo zaopatrzeniowych Biuraw) prowadzenie inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych Biura;x) prowadzenie spraw eksploatacyjno remontowych Biura;y) przekazywanie informacji do Dzia艂u Finansowo Ksi臋gowego o liczbie mieszka艅c贸w poszczeg贸lnych gmin w celu ustalenia wysoko艣ci sk艂adki cz艂onkowskiej;z) wsp贸艂praca ze s艂u偶b膮 BHP;
Zwi膮zek Gmin Regionu P艂ockiego - 2018-06-22 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg menu na dany dzie艅.
艢R脫DMIE艢CIE OSKAR KUBICKI (wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej) - 2017-08-02 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedzia艂ku do soboty.
BAR POD BRZ脫ZKAMI " PRZYSMAK" S.C. - 2016-11-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie towaru do sprzeda偶y, obs艂uga klient贸wpraca na dwie zmiany 6-14 i 13.30-21.30
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"NASZE PO艁ONINY" WIES艁AW STEBNICKI - 2018-11-08 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
prace kucharskie
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
wykonywanie czynno艣ci w zakresie sprz膮tania
Europejska Akademia Medycyny Ludowej Aleksander Haretski - 2016-06-10 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywo艣ci, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw
G7 Kazimierz i Bo偶ena Hanna Godzina - sp贸艂ka cywilna - 2016-03-17 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polsko-niemieckiej
"QLT RESTAURANT & BAR" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Pomoc przy przygotowywnaniu i wydawaniu obiad贸w.Praca w godz. od 10:00 do 14:00, od poniedzia艂ku do pi膮tku.
Szko艂a Podstawowa im. ks. E. Kasperczyka w Turzy 艢l膮skiej - 2018-10-22 - Turza 艢l膮ska (艣l膮skie)