KUCHARZ Myszk贸w oferta pracy KAWIARNIA "MAG" GAWLIK ANDRZEJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potrawy do wydania wg przepisu;
Data publikacji: 2020-01-02
Lokalizacja: Myszk贸w (艣l膮skie)
Pracodawca: KAWIARNIA "MAG" GAWLIK ANDRZEJ
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ko艣ciuszki 67 a, 42-300 Myszk贸w, powiat: myszkowski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potrawy do wydania wg przepisu;
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: godz. pracy: 07.00-15.00 lub 13.00-21.00;
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Myszk贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: myszkowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Myszk贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.01.2020
Data zako艅czenia pracy: 01.04.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ch臋膰 do pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ksi膮偶eczka Sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kreatywno艣膰
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
minimum 1 rok do艣wiadczenia w zawodzie (wymagany sta偶 - lata: 1)
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: KAWIARNIA "MAG" GAWLIK ANDRZEJ
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Myszkowie
Adres pracodawcy:
Ko艣ciuszki 67 a, 42-300 Myszk贸w, powiat: myszkowski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie lub cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: myszkowski
Gmina pracodawcy: Myszk贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Myszk贸w
Ulica pracodawcy: Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 67 a
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: kawiarniaankieta 2013
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Myszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 01.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1d690bc3c25be42e0076571a9577a2e4
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O JAKO艢膯 I CZYSTO艢膯 NA KA呕DYM ETAPIE PRODUKCJI. PRZESTRZEGANIE ZASAD, PROCEDUR I STANDARD脫W
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-03-02 - Zawiercie (艣l膮skie)
PRACA W KUCHNI O艢RODKA POLEGAJ膭CA NA PRZYGOTOWYWANIU I WYDAWANIU 4 POSI艁K脫W W CI膭GU DNIA DLA OK. 70 OS脫B, UTRZYMYWANIE CZYSTO艢CI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, PRZESTRZEGANIE ZASAD HACCPWYMAGANE: WYKSZTA艁CENIE ZASADNICZE LUB 艢REDNIE KIERUNKOWE- GASTRONOMICZNE, WIEDZA I PRAKTYCZNE UMIEJ臉TNO艢CI W PRZYRZ膭DZANIU POTRAW (OBIADY, 艢NIADANIA, KOLACJE) W 呕YWIENIU ZBIOROWYM, ZNAJOMO艢膯 OBS艁UGI URZ膭DZE艃 GASTRONOMICZNYCH (PIECA KONWEKCYJNEGO, PATELNI ELEKTRYCZNEJ, ZMYWARKI), BARDZO DOBRA ORGANIZACJA PRACY, ZNAJOMO艢膯 Z ZAKRESU HACCP, KOMUNIKATYWNO艢膯, RZETELNO艢膯 I UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, MIN. 4 LATA DO艢WIADCZENIA W 呕YWIENIU ZBIOROWYM.PRACA W GODZINACH 06:30-14:30, 11:30-19:30KONTAKT OSOBISTY SZCZECIN UL. JAGIELLO艃SKA 58, CV NA EMAIL - GPMOS5 (at) WP.PLWYNAGRODZENIE: 2.560,00 Z艁 + WYS艁UGA LAT MAKS. 20%
M艁ODZIE呕OWY O艢RODEK SOCJOTERAPII NR 2 - 2019-12-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie 艣niada艅 w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych go艣ciom posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy.
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-01-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna, utrzymywanie czysto艣ci.
HANDEL OBWO殴NY ARTYKU艁AMI SPO呕YWCZYMI I PRZEMYS艁OWYMI MA艁A I DU呕A GASTRONOMIA HALINA JAREMKO - 2017-05-05 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowywanie potraw z karty menu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, g艂贸wnie pizzy i makaron贸w, napoj贸w oraz deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych dost臋pnych w pizzerii
Katarzyna Ksieniewicz - 2017-08-09 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Praca w kuchni hotelowej przy przygotowaniu pisi艂k贸w, potraw. Praca w godz. 10:00-18:00
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Targanice (ma艂opolskie)
obs艂uga maszyn i urz膮dze艅,kontrola jako艣ci,motywacja do pracy,dobry wzrok,zdolno艣ci manualne
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw
Aneta Szurpik KWARTA - 2019-03-07 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowywanie pizzy i da艅 w艂oskich.
"NON SOLO PIZZA" POREDA EWA - 2016-11-03 - 艁om偶a (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Firma Handlowo-Gastronomiczna Miros艂awa Kowal - 2019-02-19 - Lubi膮偶 (dolno艣l膮skie)
transport mi臋dzynarodowy
Transport Ci臋偶arowy Spedycja Kazimierz Nowakowski - 2017-11-27 - Milicz (dolno艣l膮skie)
Prowadzenie gospodarki magazynowej ( przyjmowanie i wydawanie towar贸w, przygotowanie zam贸wie艅, rejestrowanie towaru, kontrola jako艣ci i termin贸w przydatno艣ci towar贸w, sprzeda偶 towar贸w);Obs艂uga informatycznego systemu magazynowego;Prowadzenie rejestru dobrej praktyki higienicznej tj. rejestracja teperatur, rozmra偶ania, mycia i dezynfekcji ( w urzadzeniach ch艂odniczych i zamra偶arkach);Cykliczne sporz膮dzanie raport贸w w zakresie m.in. obrotu magazynowego, sprzeda偶y, stan贸w magazynowych.Pracodawca oferuje: uumow臋 o prace+ pakiet socjalny+premie.kontakt kandydat贸w z pracodawc膮 telefoniczny: 669-099-801Oferta pracy znajduje si臋 w sali: D
WARS SA ODDZIA艁 PO艁UDNIE - 2015-12-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kucharz
Naro偶nicka Alina BAR JAG脫DKA, SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY - 2016-05-27 - Sielpia Wielka (艣wi臋tokrzyskie)
- przygotowanie potraw - wyb贸r naczy艅 do podawania da艅 - wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅 - dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami - dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni - ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw - dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni - znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2018-12-27 - Kolonowskie (opolskie)
przygotowywanie da艅 obiadowych, sur贸wek, robienie sos贸w, napoi i innych produkt贸w znajduj膮cych si臋 w karcie, dbanie o porz膮dek i czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na kuchni. Gotowanie i samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w. Mile widziane osoby z orzeczeniem o stopniu niepe艂nosprawno艣ci.
BISTRO ZA ROGIEM Sylwia W贸jcik - 2017-11-02 - Nisko (podkarpackie)
Samodzielnie sporz膮dza nowe potrawy wg receptur i przepis贸w Szefa Kuchni (obr贸bka wst臋pna surowc贸w: r臋czna, mechaniczna, termiczna). Uczestniczy we wprowadzaniu nowych wyrob贸w. Wydaje potrawy z kuchni. Przygotowuje desery i regionalne napoje. Przygotowuje potrawy, napoje i desery na przyj臋cia okoliczno艣ciowe. Sporz膮dza list臋 zakup贸w oraz nadzoruje odbi贸r dostaw surowca.Praca w godz.: 11:00-22:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-12-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pomoc szefowi kuchni, samodzielna produkcja potraw, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-03-05 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich-obs艂uga klienta. Miejsce pracy: Bielany Wroc艂awskieKontakt kandydat贸w z pracodawc膮 telefoniczny.Oferta znajdue si臋 w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw
HOTEL "WODNIK" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-07 - 艁eba (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, obs艂uga sali, sprz膮tanie przed i po pracy
KRISHNA INTERNATIONAL Sp. z o.o - 2016-07-08 - Mszczon贸w (mazowieckie)
- PRACA ZESPO艁OWA - PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W KUCHNI LATYNOSKIEJ - HACCP - ZAM脫WIENIA- INWENTARYZACJA- HIGIENA PRACY- BEZPIECZE艃STWO PRACY - UTRZYMANIE CZYSTO艢CI - DOBRA KOMUNIKACJA PERSONALNA - APARYCJA
CASA POLTINO TAPAS BAR PAULINA ZAMORA YOUNG - 2019-11-14 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przyjmowanie zam贸wie艅 od klient贸w, przygotowywanie posi艂贸w (bar szybkiej obs艂ugi), bie偶膮ce utrzymanie czysto艣ci na stanowisku
Us艂ugi Finansowe-Ubezpieczenia i Fundusze Emerytalne Mariola Lewandowska - 2017-06-06 - 艁azy (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, zabezpieczanie przed zepsuciem, produkt贸w i wyrob贸w gotowych, obr贸bka sur贸wc贸w i wyka艅czanie, dekorowanie, porcjowanie wyrob贸w kulinarnych
HUMAN CRAFT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-07-25 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Gotowanie, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Stare Babice (mazowieckie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Nasielsk (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-02-05 - Rz膮ska (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - S艂ubice (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad jako艣ci膮 przyrz膮dzanych potraw, pomoc w wydawaniu posi艂k贸w regeneracyjnych pracownikom, nadz贸r nad utrzymaniem porz膮dku oraz prawid艂owym funlkcjonowaniem sto艂贸wki
WIPASZ SP脫艁KA AKCYJNA Zak艂ad Drobiarski w M艂awie - 2018-01-04 - M艂awa (mazowieckie)