KUCHARZ Lubiąż oferta pracy Firma Handlowo-Gastronomiczna Mirosława Kowal
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2019-02-19
Lokalizacja: Lubiąż (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Gastronomiczna Mirosława Kowal
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PL.KLASZTORNY 2, 56-100 Lubiąż, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubiąż
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wołów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo-Gastronomiczna Mirosława Kowal
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Adres pracodawcy:
PL.KLASZTORNY 2, 56-100 Lubiąż, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: wołowski
Gmina pracodawcy: Wołów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubiąż
Ulica pracodawcy: PL.KLASZTORNY
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.02.2019
Oferta pracy ważna do: 01.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
1. Usługi w zakresie fryzjerstwa damsko-męskiego.2. Pielęgnacja włosów.3. Farbowanie.4. Balejaż.5. Modelowanie.6. Wykonywanie fryzur okolicznościowych.7. Obsługa kasy fiskalnej.8. Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-02-26 - Tarnów (małopolskie)
Wprowadzenie nowego menu kuchni ukraińskiej, przygotowywanie nowego menu, organizacja produktów nowego menu, podawanie nowego menu, przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wyszków (mazowieckie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie dań egipskich,znajomość języków niezbędnych w kontaktach z pracodawcą i handlowcami z egiptudoświadczenie zawodowe: 5 lat w kuchni egipskiej
KING TUT S.C. - 2016-06-16 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanier posiłków z półproduktów i od podstaw
Bar Gastronomiczny "BB" Katarzyna Winterhoff Bielsko - 2015-11-19 - Bielsko (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością wydawanych posiłków, zarządzaniem budżetem
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-12-12 - Częstochowa (śląskie)
Gastronomia. Przygotowywanie potraw wg. oryginalnych chińskich receptur
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Jarosław Piórkowski - 2018-04-16 - Rychnowo (warmińsko-mazurskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piastów (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla gości restauracji
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Chojnów (dolnośląskie)
Wykształcenie kierunkowe, doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidowska; dzień pracy/ dzień wolnego; kuchnia tradycyjna; praca od 06:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2017-11-14 - Knurów (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Kielce (świętokrzyskie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i procedurami
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2018-09-24 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
przygotowanie posiłków, przygotowanie cateringu, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywnościpraca na umowę na czas nieokreślony, praca według grafiku w przedziale godzinowym 7:00-19:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Wrocław (dolnośląskie)
ocena surowców i półproduktów oraz właściwe gospodarowanie nimi, sporządzanie surówek i sałatek, przygotowywanie zup, sosów, mięsa wieprzowego i drobiowego, przygotowywanie wyrobów mięsnych i mącznych, zapoznanie się z gramaturą potraw, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Turek (wielkopolskie)
obsługa klienta ,przygotowanie posiłków,odbiór towaru
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Chrzanów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków,sprzedaż i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, planowanie produkcji, udoskonalanie menu, kreowanie nowych pomysłów, kompozycji i potraw
"EKO-INSTAL" EWA CZAPLA Hurtownia Elektryczna - 2017-08-22 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
Krzywosz Adam Roztoczański Pstrąg - 2017-08-08 - Bondyrz (lubelskie)
przygotowanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-03-24 - Ksawerów (łódzkie)
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-11 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
BTM MALAWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-22 - Lublin (lubelskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-01-21 - Racibórz (śląskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
Dubik Alicja FIRMA Alicja - 2016-12-16 - Słońsk (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
"SILVER" SP Z OO BUJAK TOMASZ BUJAK DOMINIKA - 2016-12-02 - Zawoja (małopolskie)
Kopiowanie i skanowanie dokumentów, kontrola dokumentów.
FABRYKA KONSTRUKCJI STALOWYCH I MASZYN SPOMASZ SA - 2016-10-20 - Żary (lubuskie)
praca w Hotelu Rado - Wola Chorzelowska 56b, równoważny system pracy istnieje możliwość zakwaterowania
Rado Zdzisław Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado" - 2016-06-08 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)