KUCHARZ Wola Chorzelowska oferta pracy Rado Zdzisław Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca w Hotelu Rado - Wola Chorzelowska 56b, równoważny system pracy istnieje możliwość zakwaterowania
Data publikacji: 2016-06-08
Lokalizacja: Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Pracodawca: Rado Zdzisław Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:39-333 Wola Chorzelowska 56 b, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w Hotelu Rado - Wola Chorzelowska 56b, równoważny system pracy istnieje możliwość zakwaterowania
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wola Chorzelowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie kierunkowe mile widziane, doświadczenie w branży gastronomicznej, znajomość przepisów związanych z obrotem żywnością, aktualna książeczka sanepidowska mile widziana
Nazwa pracodawcy:
Rado Zdzisław Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
39-331 Ławnica 241, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne, posiadające ustalony odpowiedni profil pomocy, spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do doradcy klienta w Powiatowym Urzędzie Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania. Pozostałe osoby proszone są o wysyłanie CV na adres mailowy: a.pegiel (at) hotelrado.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Termin: poniedziałek-piątek, Godziny : 8.30-12.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Tuszów Narodowy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ławnica
Numer budynku pracodawcy: 241
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.06.2016
Oferta pracy ważna do: 07.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i marokańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejętności: gotowania potraw ukraińskich, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół i innych produktów stosowanych w kuchni ukraińskiej, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw z karty menu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Poznań (wielkopolskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw z pasją i wiedzą, kontakt z klientem
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Morzyczyn (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
DARIA NOWAK - 2016-10-18 - Osiecznica (lubuskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami obowiązującymi w restauracji, dbanie o czystość stanowiska pracy, przestrzeganie przepisów HACCP
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw - kuchani staropolska
Pierogarnia-Karczma Bożena Fechner/ Swojskie Jadło - 2016-02-22 - Szreniawa (wielkopolskie)
sprzątanie pokoi, wydawanie kluczy, sprzątanie recepcjipraca od poniedziałku do niedzieligodz. 7.30-15.3014.30-21.30
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-
"GAMA" PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE SP.J. - 2016-02-23 - Śliwin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
GASTRO SC CHILLI MILI - 2017-09-12 - Sulbiny (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
Krzywosz Adam Roztoczański Pstrąg - 2017-08-08 - Bondyrz (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, procedurami, współpraca przy planowaniu i kalkulacji kosztów i cen sprzedaży produkowanych potraw, składanie zamówień na niezbędne do produkcji surowce, dbanie o prawidłowy stan sanitarny pomieszczeń kuchni, ,agazynu
4 K PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNE EKSPORT-IMPOR - 2016-08-29 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Tumidaj (łódzkie)
Obróbka produktów i przygotowanie posiłków (pełne obowiązki).
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, przestrzeganie przepisów systemu HACCP
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy we Wrocławiu - 2017-04-24 - Brzeg (opolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, minimalne doświadczenie
P.H.U. "Dedal" Zygmut Bryłka - 2015-10-19 - Lubliniec (śląskie)
samodzielny kucharz - przygotowanie posiłków kuchni polskiej na imprezy masowe
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-04-06 - Bełchatów (łódzkie)
prace na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Czernice Borowe (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni gruzińskiej i współpraca z szefem kuchni
Usługi Gastronomiczne i Hotelowe Jolanta Hantszel - 2015-12-28 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej.Praca na dwie zmiany, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: Wrocław, lokale należące do firmy Jankiewicz Jerzy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na budowie
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,MENU I PÓŁPRODUKTÓW Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWARU OD DOSTAWCÓW Z WIETNAMU, UMIEJĘTNOŚĆ CZYTANIA ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Grójec (mazowieckie)
układanie kostki brukowej
PPHU Janina Stanek - 2018-06-07 - Końskie (świętokrzyskie)
Liczenie towarów za pomocą skanera
kontakt przez OHP - 2016-11-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Firma Usługowo-Handlowa Kamil Zajączkowski - 2016-04-01 - Niwna (łódzkie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2018-07-26 - Kluki (łódzkie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
HOTELE DE SILVA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-20 - Pyrzowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
MY POL GROUP - 2016-02-22 - Gdańsk (pomorskie)