KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Łazy oferta pracy Usługi Finansowe-Ubezpieczenia i Fundusze Emerytalne Mariola Lewandowska
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przyjmowanie zamówień od klientów, przygotowywanie posiłów (bar szybkiej obsługi), bieżące utrzymanie czystości na stanowisku
Data publikacji: 2017-06-06
Lokalizacja: Łazy (śląskie)
Pracodawca: Usługi Finansowe-Ubezpieczenia i Fundusze Emerytalne Mariola Lewandowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dworcowa 1, 42-450 Łazy, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyjmowanie zamówień od klientów, przygotowywanie posiłów (bar szybkiej obsługi), bieżące utrzymanie czystości na stanowisku
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łazy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łazy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe mile widzianeze względu na środki finansowania oferta przeznaczona jest dla osób do 30 roku życia
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Usługi Finansowe-Ubezpieczenia i Fundusze Emerytalne Mariola Lewandowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Topolowa 1, 42-450 Grabowa, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą po uprzedniej weryfikacji i wydaniu skierowania przez doradcę klienta w PUP.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Łazy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grabowa
Ulica pracodawcy: Topolowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż detaliczna artykułów używanych prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.06.2017
Oferta pracy ważna do: 15.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kierowca
AS-MAR TRANSPORT KRAJOWY I ZAGRANICZNY MARCIN BARAN - 2017-09-11 - Strzeleczki (opolskie)
Przygotowanie produktów do potraw kuchni wietnamskiej, gotowanie potraw kuchni wietnamskiej.
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-09-13 - Gdynia (pomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; minimum rok doświadczenia zawodowego; książeczka sanepidowska; znajomość kuchni polskiej; kreatywność; dbałość o porządek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KOŁSUT - 2016-05-18 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-04-20 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw
"STADNINA KONI DĘBNO" ADAM LACHERA,EWA LACHERA,ŻANETA LACHERA - SPÓŁKA JAWNA - 2017-11-22 - Dębno (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków. Praca w Restauracji "CLUB 99" w Katowicach na ul. Brackiej 16.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 601-471-960) w godzinach: 10:00-20:00.
P.H.U. GRZEGORZ KAWIORSKI "Restauracja Club 99" - 2016-04-20 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Wynagrodzenie ok. 17-22 zł/h brutto (14-18 zł/h netto) - na okresie próbnym. Praca 5 dni w tygodniu (poniedziałek - niedziela), zmiany wg grafiku - do uzgodnienia.
FOOD & FRIENDS MSHG Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-10-12 - Kraków (małopolskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych,zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie dań dla gości restauracyjnych i hotelowych. Gotowanie na imprezach okolicznościowych.
P.P.H.U. OKMAR s.c. - 2018-09-07 - Słupia (łódzkie)
Wykonywanie posiłków dla gastronomii i restauracji, możliwość przyuczenia do zawodu - osoba chętna do pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Jarosław (podkarpackie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
kucharzpraca na 2 zmiany w godz 10-22
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przyuczenie do zawodu kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Chorzów (śląskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-03-01 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie dań kuchni orientalnej, kebabu, kanapek i przekąsek orientalnych, dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzedaży, przygotowanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Praca na stanowisku kucharza. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyzywienie
PUBLICO E PRIVATO KULPA WOJCIECH - CENTRUM STYLIZACJI - 2016-09-14 - Walidrogi (opolskie)
samodzielne przygotowanie dań, organizacja przyjęć okolicznościowych, lista zakupów, zamówienia, podział obowiązków na zmianie, zarządzanie personelem w kuchni.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-17 - Chełmek (małopolskie)
samodzielna praca na stanowisku kucharz
"SCENO KREACJE" Sp. z o.o. - 2018-03-06 - Różan (mazowieckie)
Sprzedaż artykułów spożywczych (Sklepik szkolny w Zespole Szkół w Łącku)
Józef Franczyk Restauracja Pod Jabłonią, Skład Materiałów Budowlano-Instalacyjnych i Opału "Glinik" - 2018-09-03 - Łącko (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM WG. OBOWIĄZUJĄCYCH NORM DLA DZIECI W WIEKU SZKOLNYM I PRZEDSZKOLNYM. NADZOROWANIE PRZEBIEGU PROCESÓW TECHNOLOGICZNYCH, PROWADZENIE DOKUMENTACJI WYMAGANEJ PRZY PRODUKCJI POSIŁKÓW. PLANOWANIE I ORGANIZOWANIE PRACY PRACOWNIKÓW KUCHNI.
Szkoła Podstawowa nr 1 w Polkowicach - 2017-01-30 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość posiłków, zarządzanie kuchnią
EG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-03 - Biały Bór (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków,
ŁOŻYŃSKA WIOLETTA Firma Handlowo-Usługowa "Karo" - 2016-11-04 - Piekary Śląskie (śląskie)
Wykonywanie napraw i serwisu pojazdów samochodowych
Sauda Bilverkstad - 2018-05-10 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
Kleopatra, Haitham Abouel-Fadl - 2018-04-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków
PAŁAC MORTĘGI Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)
jw
AXAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny. Wynagrodzenia do uzgodnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2018-08-06 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Złoty Stok (dolnośląskie)
kontakt z klientem, obsługa, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzantów 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczyńskiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)