KUCHARZ Kolonowskie oferta pracy RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowanie potraw - wyb贸r naczy艅 do podawania da艅 - wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅 - dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami - dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni - ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw - dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni - znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
Data publikacji: 2018-12-27
Lokalizacja: Kolonowskie (opolskie)
Pracodawca: RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:KR脫TKA 8, 47-110 Kolonowskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowanie potraw - wyb贸r naczy艅 do podawania da艅 - wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅 - dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami - dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni - ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw - dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni - znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kolonowskie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: strzelecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kolonowskie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 27.12.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Adres pracodawcy:
Gogoli艅ska 2a, 47-100 Strzelce Opolskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: strzelecki
Gmina pracodawcy: Strzelce Opolskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Strzelce Opolskie
Ulica pracodawcy: Gogoli艅ska
Numer budynku pracodawcy: 2a
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Marcin Oblong
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.12.2018
Data dodania oferty pracy: 27.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporz膮dzanie potraw w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Jastrowie (wielkopolskie)
praca w tartaku przy roz艂adunku i podawaniu drewna, pi艂owanie drewna, za艂adunek wyrob贸w drzewnych na 艣rodki transportu
Wyr贸b art.gospodarstwa domowego z drewna DREW-POL Kazimierz Witek - 2016-09-29 - Jod艂贸wka Tuchowska (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, produkcja garma偶eryjna. Wykszta艂cenie min. 艣rednie zawodowe, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanepidowska wymagana.
A & A PRESTIGE SP. Z O.O. - 2016-04-05 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia. Pobieranie produkt贸w spo偶ywczych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮. Utrzymywanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej. Troska o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych. Utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny. Pobieranie pr贸b 偶ywieniowych i w艂a艣ciwe przechowywanie. Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.
KUCHNIA "RODZINA" CARITAS DIECEZJI GLIWICKIEJ - 2017-06-13 - Zabrze (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych i m艂odzie偶y w plac贸wce o艣wiatowej. Praca na 1/2 etatu, jednozmianowa w godz. 6.00-10.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku w Bielsku-Bia艂ej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTA艁CENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2016-10-17 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
- wykonywanie zabieg贸w fryzjerskich- obs艂uga recepcji- koloryzacja- modelowanie- utrzymanie kontaktu z klientami- dbanie o salon
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Przyszowice (艣l膮skie)
Samodzielny kucharz
Ober偶a "WILCZY G艁脫D" J贸zef Sala - 2016-04-06 - Krzyszkowice (ma艂opolskie)
wykonywanie instalacji elektrycznych, mieszkalnych, u偶ytkowych.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Zwierzyniec (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej
EL HANYM Katarzyna Szafran - 2016-07-18 - Brzeg (opolskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; ksi膮偶eczka sanepidowska; ch臋膰 do podj臋cia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" P艁OWIEC RENATA - 2016-09-15 - Rachowice (艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami i porcjowanie i wydawanie
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Pabianice (艂贸dzkie)
przygotowywanie i gotowanie prostych potraw orientalnychpraca na umow臋 zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej ni偶 20 godzin w miesi膮cu)oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw wg obowi膮zuj膮cych zasad technologii przepis贸w kulinarnych. Sprawdzanie jako艣ci produkt贸w powierzonych do produkcji. Wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y. Dbanie o w艂a艣ciw膮 eksploatacj臋 sprz臋tu. Dbanie o stanowisko pracy. Przestrzeganie zasad BHP i dobrej praktyki produkcji.
Szpital Wojew贸dzki im. Jana Paw艂a II w Be艂chatowie - 2018-11-09 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Gospodarstwo Agroturystyczne Idalia D膮bkowska - 2017-03-24 - Gor艂o (warmi艅sko-mazurskie)
ochrona os贸b i mienia na obiekcie
Koncesjonowana Firma Ochrony Os贸b i Mienia Adler - 2017-02-09 - Witnica (lubuskie)
kuchnia polska
Ober偶a Z艁OTA G臉艢 Kubik Bo偶ena - 2017-06-22 - Siewierz (艣l膮skie)
POMOC W PRZYGOTOWANIU DA艃 KUCHNI WIETNAMSKIEJ POD NADZOREM WIETNAMSKIEGO SZEFA KUCHNI ,SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 NA PRODUKTYU WIETNAMSKICH DOSTAWC脫W. OBS艁UGA KLIENT脫W WIETNAMSKICH W J臉ZYKU WIETNAMSKIM.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Radom (mazowieckie)
-przygotowywanie posi艂k贸w;marynowanie, panierowanie;-przygotowywanie p贸艂produkt贸w;sprz膮tanie stanowiska
kontakt przez OHP - 2016-03-21 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umow臋 zlecenie, nie mniej ni偶 67 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz. 10:00-20:00. Oferta dost臋pna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
P. W. S臉KPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SP脫艁KA JAWNA - 2017-10-26 - O艣no Lubuskie (lubuskie)
-
Osada Grzybowski M艂yn Adela Kaiser - 2017-03-10 - Grzybowski M艂yn (pomorskie)
obr贸bka termiczna. obr贸bka wst臋pna, zamawianie towaru, kalkulacja kosztu wyprodukowania potraw, zarz膮dzanie zmian膮
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Stanisz贸w (dolno艣l膮skie)
Bezpo艣rednia wsp贸艂praca z szefem kuchni, kierownikiem dzia艂u 偶ywienia oraz dietetykiem, obr贸bka wst臋pna, wt贸rna i termiczna surowc贸w, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z raportem 偶ywieniowym i jad艂ospisem, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - 2016-12-13 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
praca w Restauracji Tiffany
Przedsi臋biorstwo Handlowe Bravo Krzysztof Sobczy艅ski Maria Sobczy艅ska - 2016-05-02 - Wola Filipowska (ma艂opolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie 艣niada艅, pieczenie ciast, wydawanie i porcjowanie obiad贸w
Dzienny Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2017-11-30 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
- samodzielne przygotowywanie potrawzgodnie z recepturami obowi膮zuj膮cymi w restauracji. - dbanie o utrzymanie nale偶ytego stanu czysto艣ci stanowiska pracy,- zamawianie towar贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w ciep艂ych, pomoc w przygotowywaniu menu, dba艂o艣膰 o przestrzeganie przepis贸w BHP, sprz膮tanie.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Natolin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Praca w systemie r贸wnowa偶nym w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "P脫艁NOC" Sp. z o.o. (O艣rodek 鈥濸hoenix" dawny Chemik) - 2018-03-29 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Wo藕niki (艂贸dzkie)