KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: - obowiązki kucharza kuchni indyjskiej
Data publikacji: 2020-07-08
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: - obowiązki kucharza kuchni indyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: - znajomość kuchni indyjskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5170406465
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.07.2020
Data dodania oferty pracy: 08.07.2020
Oferta pracy ważna do: 22.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b622e6d51abda9f019f253dbed7cdf19
Podobne oferty pracy
przygotowanie dań kuchni białoruskiej, rosyjskiej, tworzenie menu restauracji,
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków restauracyjnych i na imprezach okolicznościowych.
PPHU "INTER-TRADE" Piotr Dzierżak - 2018-11-13 - Medynia Głogowska (podkarpackie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-08-16 - Pszczółki (pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca w godzinach 12:00-22:00, w piątki i soboty do 23:00, w niedziele do 21:00-Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny z pracodawcą 570-256-208
BISTRO ITALIANO CLAUDIO ARCURI - 2017-01-25 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie ppotraw kuchni polskiej.
KRZYSZTOF JANKOWSKI KARCZMA POD TOPOLAMI, CATERING, GARMAŻERKA - 2017-08-14 - Konopki Młode (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2020-03-05 - Kielce (świętokrzyskie)
- przygotowywanie wypieków oraz produktów,- utrzymanie czystości na kuchni,- przygotowanie dań kuchni ukraińskiej oraz nauka współpracowników receptur kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-12-17 - Zduńska Wola (łódzkie)
wykonywanie instalacji elektrycznych i niskoprądowych (budowy na terenie całego kraju)
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Poznań (wielkopolskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Żyrardów (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.KONTAKT Z PRACODAWCĄ:- osobiście: "Stara Piekarnia" ul. 3 Maja 29, 37-500 Jarosław- telefonicznie: 607 590 093
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-07-13 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą kuchni i stołówki.
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP. Z O.O. - 2018-04-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni indyjskiej, serwowanie potraw i napojów, przygotowywanie potraw, napojów i deserów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanwoisku pracy. Umowa na czas określony, trzy zmiany, pełna dyspozycyjność, praca również na nocne zmiany.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie średnie oraz 3 lenie doświadczenie. Zakres obowiązków: prace biurowe, obsługa faktur.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Bytów (pomorskie)
przygotowanie, podawanie potraw kuchni indyjskiej
Rajenthiran Thirukumaran - 2016-09-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringu, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2019-07-03 - Zagórze (mazowieckie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-02-16 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty menu oraz ich wydawanie zgodnie z przyjętymi standardami.
KONSORCJUM 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-29 - Lublin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze zleceniami szefa kuchni, dbanie o czystośc w miejscu pracy i współpraca z zespołem kucharzy, praca w Solaris Center w Opolu
DEKA SMAK OPOLE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-17 - Opole (opolskie)
praca w restauracji , pizzerii
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HOTELOWE HOTEL POMORSKI ZDZISŁAW SABINIARZ - 2016-11-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie kebaba, sosu, sałatek
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 18.01.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Grajewo (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 1850 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-10-13 - Słupsk (pomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat doświadczenia. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw, opracowanie menu. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
POLITAŃSKI Stanisław Politański - 2016-01-29 - Rybnik (śląskie)
Godziny pracy od 7:30-15:301. Przyjmowanie i wydawanie towarów z magazynu.2.Utrzymywanie porządku i czystości w magazynie.3.Rozmieszczanie i układanie przyjętych towarów.4. Załadunek i rozładunek materiałów.5.Wykonywanie zamówień materiałów u dostawców.6.Planowanie rozmieszczenia materiałów.7.Sprawdzanie zgodności dostaw z zamówieniem.8.Sprawdzanie stanów magazynowych.
kontakt przez PUP - 2020-04-01 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowanie faktur, pomoc w obsłudze magazynu. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe "DROMADER" Jakub Tyrpa - 2017-09-29 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowtwanie posiłków
SKLEP FIRMOWY FARMER - 2016-03-02 - Zawadzkie (opolskie)