KUCHARZ Poznań oferta pracy SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
Data publikacji: 2018-02-16
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:OS.RZECZYPOSPOLITEJ 4, 61-397 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praca w godz. 7-18
Nazwa pracodawcy: SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
OS.PIASTOWSKIE 64, 61-155 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwo pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: OS.PIASTOWSKIE
Numer budynku pracodawcy: 64
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.02.2018
Oferta pracy ważna do: 16.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Janowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, włoskiej i francuskiej
Restauracja Ostoja s.c. - 2016-11-30 - Zawady (mazowieckie)
- Obsługa linii lakierniczej,- Kontrola i regulacja poprawności procesu na linii.Wymagane doświadczenie w lakiernictwie, znajomość obsługi urządzeń i technologii lakierniczej, umiejętność czytania rysunku technicznego.
DECOPLAST HUBERT PIĘTKA - 2016-05-24 - Wola Rafałowska (mazowieckie)
praca zgodnie z zawodem
RESTURACJA "PROWINCJA" S.C. - 2018-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
Pomoc szefa kuchni.
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-14 - Kraków (małopolskie)
kuchnia bangalska i indyjska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żyrardów (mazowieckie)
Produkcja pizzy
ROBERT NAZIEMIEC - 2017-03-01 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa gości, sprzątanie miejsca pracy, raportowanie stanu magazynu
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Mława (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA PROSTYCH DAŃ (KUCHNIA POLSKA),BARDZO DOBRA ORGANIZACJA CZASUPRACY,ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ I UCZCIWOŚĆ.
FIRMA WIN WINIARSKA GRAŻYNA BAR CZERWONE JABŁUSZKO - 2016-08-08 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Wyrabianie pizzy, przygotowywanie posiłków, kuchnia polsko-włoska.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, rozwozenie posiłków na oddziały szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-10-20 - Starachowice (świętokrzyskie)
pomoc przy pracach stolarskich,montaż mebli
Pracownia Architektoniczna "Filar" S.C. FILAR KRZYSZTOF, FILAR LIDIA - 2018-01-18 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Play & More Artur Suska - 2017-07-18 - Ryki (lubelskie)
przygotowywanie potraw, zamawianie produktów, kontrola czystość kuchni; praca w godz. 8-16, 13-21; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 9-17 w celu ustalenia terminu spotkania
Restauracja Anna De Croy Jarosław Domaradzki - 2016-05-11 - Słupsk (pomorskie)
Sporządzanie dan kuchni ukraińskiej dla gości hotelowych w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze współpracownikami głównie z Ukrainy
BOGUSŁAW WARCHOLAK "KAJA" - 2016-12-14 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Praca na stołówce szkolnej
EWA BIGAJ FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "LEKS" - 2018-07-24 - Kraków (małopolskie)
-wstępne przygotowanie miejsca pracy-utrzymanie czystości w miejscu pracy-obróbka wstępna surowców-przygotowywanie dań typu pizza kebab itp.
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)
Do obowiązków należy: przygotowanie potraw, przygotowanie sałat, deserów (pensjonat ma własny ogród z owocami i warzywami), własnych dżemów do śniadania, pieczywa, robienie zakupów, prowadzenie kalkulacji, sporządzanie menu. Znakowanie w menu potraw bezglutenowych.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie dań
FAMILY PARADISE Sp. z o.o. - 2016-06-03 - Sominy (pomorskie)
obróbka wstępna warzyw, mięsa, posługiwanie się narzędziami mechanicznymi, utrzymywanie czystości
KAWIARNIA-PIZZERIA "AVANTI" Tomasz Modras - 2016-03-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
jw.
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2016-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków (kuchnia indyjska i turecka),- obsługa klientów,- obsługa kasy fiskalnej,- utrzymywanie czystości w lokalu,- serwowanie potraw,- przyjmowanie zamówień telefonicznych,- przyjmowanie dostaw.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Manulane lepienie perożków włoskich, przygotowywanie produktów do wykonywania makaronów włoskich, dbanie o świeżość produktów, krojenie, szatkowanie warzyw i owoców, utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Proponowany okers zatrudnienia: 3 lata . Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Wrocław (dolnośląskie)
wykonywanie prostych, rutynowych prac związanych z róznymi etapami budowy lub przebudowy budynków.
Zakład Usługowo-Handlowy Pig-Sin Marek Krawczyk - 2018-07-25 - Ostrzeszów-Pustkowie (wielkopolskie)
nadzór nad procesem produkcji,opracowywanie nowych produktów i nadzór nad ich produkcją
PW MAT Marzena Tkaczuk - 2016-05-30 - Starachowice (świętokrzyskie)
Samodzielne zarządzanie pozycją w kuchni, przygotowywanie dań kuchni międzynarodowej typowych dla danego kraju, odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie kuchni, praca w zgodzie z przepisami higieny i standardami jakości. Wdrażanie do pracy praktykantów i nowych pracowników.
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Niemcy (Niemcy)
praca w kuchni
KATARZYNA FLIG - 2017-08-09 - Mirsk (dolnośląskie)