KUCHARZ/SZEF KUCHNI Rybnik oferta pracy POLITAŃSKI Stanisław Politański
Stanowisko: KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat doświadczenia. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw, opracowanie menu. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
Data publikacji: 2016-01-29
Lokalizacja: Rybnik (śląskie)
Pracodawca: POLITAŃSKI Stanisław Politański
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sosnowa 5, 44-203 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat doświadczenia. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw, opracowanie menu. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rybnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rybnik
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rybnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 29.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: POLITAŃSKI Stanisław Politański
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Sosnowa 5, 44-203 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: -, Godziny : -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Sosnowa
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy:
Wynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.01.2016
Oferta pracy ważna do: 29.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pozyskiwanie klientów z rynków wschodnich (Rosja, Białoruś, Ukraina), budowanie bazy klientów i bazy sprzedażowej, obsługa partnerów handlowych ze Wschodu
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygototwywanie deserów, soków, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Piła (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Gołańcz (wielkopolskie)
Sporządzanie pizzy, obsuga klienta bezpośrednia i przyjmowanie zamówień przez telefon, obsługa kasy fiskalnej. Praca w godz. 10-18, 15-23.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, deserów
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT - 2016-11-03 - Chorzów (śląskie)
obróbka artykułów spozywczych, przygotowanie potraw i napojów, obsługa narzędzi kucharskich, utrzymanie czystości na stanowisku pracy itp.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Lubań (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska), organizacja wesel, imprez okolicznościowych
Zajazd Gastronomiczny TROPICANA Jerzy Banaszewski - Rożental - 2017-02-17 - Rożental (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie prac pomocniczych, polegających na doborze i dopasowaniu częsci i zespołow zgodnie z dokumentacją technologiczną, montaż lini przemysłowych
Baltic Automotive Technologies Sp. z o.o. - 2017-03-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j (ale rybka) - 2017-10-13 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie dań, współpraca z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Mława (mazowieckie)
Obsługa śniadań, przygotowywanie i wydawanie śniadań
HLT FILIP WÓJCIKIEWICZ O ASTOR SPORTHOTEL - 2016-08-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Sporządzanie jadłospisów dziennych z uwzględnieniem zaleceń lekarskich. Przygotowywanie posiłków o możliwie najwyższej jakości oraz odpowiednich walorach smakowych. Porcjowanie i wydawanie posiłków dostosowanych do indywidualnych potrzeb pacjentów. Utrzymanie czystości przy miejscu pracy. Sumienne wykonywanie powierzonych zadań. Obowiązek zamieszkania w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-14 - Łomna (mazowieckie)
przygotywywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe
1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI - 2018-07-25 - Gniezno (wielkopolskie)
Kucharz
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE/ Karczma Chata Wiejska ANDRZEJ SŁAWIŃSKI - 2016-05-18 - Skórzewo (wielkopolskie)
oferta pracy subsydiowanej w ramach refundacji części kosztów wynagrodzenia ... bezrobotnego,który nie ukończył 30 roku życia: przygotowywanie codziennych posików dla dzieci w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Otwock (mazowieckie)
do uzgodnienia
PPUH MAG-REN - 2018-04-12 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Wymagania: wykształcenie srednie - kucharz, staż pracy 1 rok, aktualna książeczka sanepidowska.
GO PIWKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-07 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Lipiany, ul. Jeności Narodowej 2,przygotowanie surowców i wyrobów, obróbka artykułów spożywczych, pomoc przy przygotowaniu dań, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń, pomieszczeń kuchennych, książeczka do celów sanitarno -epidemiologicznych, umiejętność pracy w kuchni, dokładność, sumienność, punktualność, dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Lipiany (zachodniopomorskie)
praca w zawodzie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "FIKA" - 2016-04-06 - Gliwice (śląskie)
do uzgodnienia
M CHUDZIKIEWICZ E HESS SPÓŁKA CYWILNA - 2016-10-27 - Dynów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłów przy obsłudze imprez okolicznościowych, praca w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Raszowa (opolskie)
Przygotowywanie produktów zgodnych ze standardami firmy KFC.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Kraków (małopolskie)
Wypiek i przygotowanie pizzy oraz dań z menu, dbanie o prządek na miejscu pracy, zamawianie produktów.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Mielec (podkarpackie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej zgodnych z karta dań, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 rok, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szkoła gastronomiczna. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność samodzielnej pracy na stanowisku, umiejętność pracy zespołowej, znajomość podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Katowice (śląskie)
refundacja kosztów wyposażenia/doposażenia stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Białogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i sprzedaż dań typu kebab
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Rawicz (mazowieckie)
Ręcne prace robocze- miejsce pracy Józefów i okolice
LASY PAŃSTWOWE OŚRODEK TRANSPORTU LEŚNEGO - 2016-08-29 - Józefów (lubelskie)
Sprządzanie potraw wg zasad dietetyki, prawidłowe, zgodne z normami wydawanie posiłków. Wstępna obróbka żywności.
Dom Pomocy Społecznej w Legnickim Polu - 2016-09-01 - Legnickie Pole (dolnośląskie)