KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Wodzisław Śląski oferta pracy Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j (ale rybka)
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
Data publikacji: 2017-10-13
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j (ale rybka)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Średnia 1, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dobry kontakt z klientem
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: komuniaktywność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j (ale rybka)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Średnia 1, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Średnia
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż hurtowa ryb
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.10.2017
Data dodania oferty pracy: 11.10.2017
Oferta pracy ważna do: 13.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Pracownik przy produkcji elementów kompozytowych
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie na salę
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Piaseczno (mazowieckie)
Sporządzanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością żywności, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
Folwark Pszczew Łukasz Robak - 2018-06-21 - Pszczew (lubuskie)
kuchnia polska
ANATOL TIMOSZUK - 2017-05-09 - Białystok (podlaskie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wymysłowice (kujawsko-pomorskie)
samodzielne gotowanie kuchni koreańskiejpraca na umowę na czas okreslony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z RÓŻNYCH REGIONÓW ŚWIATA, SZCZEGÓLNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ. PRACA FIZYCZNA, WYMAGAJĄCA SIŁY ZARÓWNO FIZYCZNEJ JAK I PSYCHICZNEJ, DUŻEJ ODPORNOŚCI NA STRES. PRACA POD PRESJĄ CZASU.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni, obsługa grilla.Praca sezonowa w godz. 10:00-22:00 w Dźwirzynie na umowę o pracę, również w weekendy.
Biesiada u Jędrzeja s.c. - 2016-06-10 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.12-16/17-21, praca na 1/2 etatu,Podwyżka po okresie próbnym.
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-07-08 - Opole (opolskie)
Przygotowanie potraw według systemu a la carte, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac w zespole współpracowników.
Guido Baschnagel Hotel Tannenmühle - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
sprzedaż, reprezentowanie firmy oraz reprezentowanie firmy na terenie UE+obszar europy wschodniej
SMEK Sp. z o.o - 2017-03-27 - Bielawa (dolnośląskie)
sporządzanie dań kuchni tajskiej właściwy dobór produktówznajomość przepisów surowców stosowanych wyłącznie w Tajlandii
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Warszawa (pomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz surówek. Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 7-19 w Kołobrzegu.
Good Food Margareta Stodoła - 2017-04-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych - 2017-04-21 - Poznań (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw ormiańskich
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni śląskiej
Waluś Mieczysław P.H.U. AMAG - 2017-06-16 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa kasy fiskalnej, zamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków
PERSON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Komorowo (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Stegna (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Brzozów (podkarpackie)
- przygotowywanie dań wg oryginalnych receptur kuchni ukraińskiej- dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków , obsługa imprez, utrzymuwanie czystości
" HACIENDA " Kalina Horbacz - 2017-03-02 - Słupia pod Bralinem (wielkopolskie)
przygotowywanie i wypiek pizzy
BAR "EGIPCJANKA II" MARCIN ZBROJA - 2017-02-10 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-07-03 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków.
ARRUBA P.W.PIOTR KURLEJ - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)
gotowanie całodziennych posiłków dla gości ośrodka
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2016-02-05 - Hel (pomorskie)