KUCHARZ Poznań oferta pracy 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Data publikacji: 2017-04-21
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność pracy w grupie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie - 2 lata
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
możliwe wykształcenie podstawowe + przyuczenie do zawodu, wymagana książeczka Sanepid (badania lekarskie w zakresie żywności), umiejętność zarządzania czasem własnym, umiejętność rozwiązywania bieżących problemów, dodatkowo- odpowiedzialność, odporność na stres, dyspozycyjność, samodyscyplina, po okresie próbnym umowa na czas okreslony, 1 osoba - praca w Biedrusku, 3 osoby - praca w Poznaniu
Nazwa pracodawcy:
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, świadectwa pracy, inne poświadczenia uprawnień
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: BUKOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.04.2017
Data dodania oferty pracy: 20.04.2017
Oferta pracy ważna do: 23.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie pracy kucharza, samodzielny kucharz
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2017-08-22 - Chorzów (śląskie)
prowadzenie księgowości, kadry i płace, dokumentacja do ZUS
Firma Doradczo Wydawnicza "Consilium" - Krzysztof Sygnecki - 2016-06-06 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie potraw
GRYNHOFF HOTELE Sp. z o. o. Sp. K - 2017-02-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
Kucharz - przygotowywanie posiłków na stołówce zakładowej (Kuchnia Polska) oraz dowóz posiłków na terenie zakładu SGL Carbon S.A. Praca w systemie dwu zmianowym na 5/8 etatu.
"Korund" sp. z o.o. - 2017-06-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy - zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Ozorków (łódzkie)
• Zamawianie materiałów niezbędnych na produkcję, zamawianie transportu.
FINOW POLSKA Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
jw
Szpital Kliniczny im. Ks.Anny Mazowieckiej - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Bezpośredni kontakt z producentami żywności z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Bezpośredni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Ozorków (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Karpacz (dolnośląskie)
Obsługa maszyn CNC, gięcie, cięcie blach.
GEOPOLIMER BUILDING EKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-23 - Żagań (lubuskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie potraw w restauracji
B BART Beata Bartoszewski- Dudziński - 2017-02-21 - Słubice (lubuskie)
utrzymywanie w czystości i porządku przydzielonych pomieszczeń oraz znajdujących sie w nich sprzętów i urządzeń zgodnie z wymogami higieny
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Góra (dolnośląskie)
kuccharz kuchni śródziemnomoskiejpraca na umowę na czas nieokreślony, praca w trybie ciągłym, w weekendy oraz dni wolne (soboty i niedziele 12 godzin pracy, praca według grafiku)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Wschowa (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Zgromadzenie Księży Najświętszego Serca Jezusowego (Księża Sercanie) Dom Zakonny - 2018-09-05 - Sosnowiec (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw kuchni arabskiej w gastronomii obwoźnej np. falafel, pita, kófte z wołowiny. Obsługa opiekacza oraz sztycy.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej, obsługa klientów, catering zaopatrzenia.
WSZYSTKON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-10 - Gdańsk (pomorskie)
sortowanie odpadów, wynagrodzenie do uzgodnienia
Zakład Utylizacji Odpadów Sp. z o. o. w Elblągu - 2016-02-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z programem stażu m.in:- pomoc w przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.praca od godz. 09:00 do 17:00 i od 14:00 do 22:00kontakt: e-mail: strefads (at) gmail.com
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Paweł Jastrząb - 2016-05-17 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2016-04-14 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie farszów, pierogów, naleśników, gołąbków i krokietów
Adam Pluta SMACZEK - 2017-07-21 - Tarnów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
Odtwarzanie potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów pochodzących z Indii.
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Szczerców (łódzkie)
przygotowanie posiłków
AGNIESZKA JANKOWSKA MŁYN - 2017-04-26 - Chodecz (kujawsko-pomorskie)
Obsługa koparko-ładowarki, praca na terenie budowy.
Zakład Budowlano-Transportowy "DROGMOST" - 2017-06-06 - Mokre (lubelskie)