KUCHARZ Opole oferta pracy DEKA SMAK OPOLE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie ze zleceniami szefa kuchni, dbanie o czystośc w miejscu pracy i współpraca z zespołem kucharzy, praca w Solaris Center w Opolu
Data publikacji: 2019-05-17
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: DEKA SMAK OPOLE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Kopernika, 45-040 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw zgodnie ze zleceniami szefa kuchni, dbanie o czystośc w miejscu pracy i współpraca z zespołem kucharzy, praca w Solaris Center w Opolu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 15
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 15-20h/tydzień
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opole
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Opole
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opole
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie na podobnym stanowisku, zdolności kulinarne, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole. Osoby uczace się
Nazwa pracodawcy:
DEKA SMAK OPOLE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Światowida 2, 45-325 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv, referencje, kwestionariusz osobowy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Światowida
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2019
Oferta pracy ważna do: 31.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5fff06020a4b1215b2ed413b5af6ce9d
Podobne oferty pracy
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Puławy (lubelskie)
jw
Jednostka Wojskowa Nr 2063 - 2016-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Puławy (lubelskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca w godzinach 13-21,-Kontakt telefoniczny 795-55-88-10
KAZOKU SP. Z O.O. - 2017-08-29 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Miejsce pracy: ul. Klecińska lub ul. Kwiatkowskiego WrocławKontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA KTWPARK - 2017-05-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa imprez okolicznościowych, dobra organizacja pracy. Godziny pracy: 13.00- 21.00
ARMO Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Zajączkowo (pomorskie)
Produkcja pizzy.
Fakt-Karafka - 2016-01-11 - Opole (opolskie)
- gotowanie / przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 7-18 lat- wymagane wykształcenie gastronomiczne lub osoby po kursie- praca w godz. 06:00 - 16:00
DOM DZIECKA NR.8 - 2018-06-26 - Łódź (łódzkie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami restuaracji, dbanie o czystość stanowiska pracy i uzywanych narzędzi, serwowanie gotowych dań klientom w tym z zagranicy. Umowa o pracę, równoważny system pracy wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw,kierowanie ludzmi,utrzymanie porzadku.
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Starogard Gdański (pomorskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2017-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie bezy
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wiśniewo (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
Aneta Szurpik KWARTA - 2019-03-07 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowywanie kebaba, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2015-12-02 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni, przygotowanie potraw, układanie menu również dla dietetyków.
KiK Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Kosz Marcin - 2019-04-19 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Gdańsk (pomorskie)
kierowanie zespołem, planowanie i przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Lubawka (dolnośląskie)
przygotowanie potraw; ustalanie karty dań; wybór naczyń do podawania dań; wybór sprzętów do przygotowania dań; nadzór nad jakością zamówionej żywności; nadzór nad racjonalnym zarządzaniem składnikami; nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP w kuchni; rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni; ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw; zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze; dbanie o porządek i przestrzeganie zasad higieny w kuchni; wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania; nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych; ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw; dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni; znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "TWOJE SMAKI" - 2016-12-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
nauczanie dzieci w wieku przedszkolnym, opieka nad dziećmi, organizacja zajęć, organizowanie przyjęć okolicznościowych
AKTYWNE MALUCHY Michał Mękarski - 2016-09-07 - Bełchatów (łódzkie)
-przygotowanie stanowiska pracy-przygotowanie posiłków-wydawanie posiłków-sprzątanie stanowiska pracy
ABL Sp. z.o.o Restauracja "Park" w Morągu - 2018-07-20 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i dań typowych dla kuchni ukraińskiej wg oryginalnych receptur. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Łódź (łódzkie)
świadczenie usług w zakresie transportu drogowego osób
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Jaworzno (śląskie)
jw.
Mutatio Mariusz Pięta - 2017-06-09 - Warszawa (mazowieckie)
Prace na kuchni,realizacja,dekoracja i wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-03-06 - Chełm (lubelskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe
Restauracja "Żurek" Monika Karwacka - 2017-04-18 - Racibórz (śląskie)