KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie, smażenie ziemniaków, mięs, frytek, przechowywanie w odpowiedniej temperaturze z przyjętymi normami mięs ,ryb i owoców i w odpowiedniej marynacie , wykonywanie dekoracji z lodu
Data publikacji: 2020-11-20
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie, smażenie ziemniaków, mięs, frytek, przechowywanie w odpowiedniej temperaturze z przyjętymi normami mięs ,ryb i owoców i w odpowiedniej marynacie , wykonywanie dekoracji z lodu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7250037290
danePracodawcy_regon: 470815258
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data dodania oferty pracy: 20.11.2020
Oferta pracy ważna do: 18.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?54246f2c0e688d260a13572e6df1b31a
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie wg tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Dbanie o porządek i higiene w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Gniewino (pomorskie)
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-10-12 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2017-03-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów oraz ich wydawanie, przygotowywanie menu. Pracodawca zapewnia możliwość doszkolenia.
IKAEM Group Mariusz Budzianowski - 2019-12-17 - Wołów (dolnośląskie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
Planowanie jadłospisów i przygotowywanie wg nich posiłków; pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednio zabezpieczanie ich przed podaniem; przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzorowanie jej; natychmiastowe informowanie o powstałych usterkach w kuchni, magazynie warzyw, obieralni warzyw oraz innych nieprawidłowościach stanowiących zagrożenie zdrowia i życia; dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach; Uczestniczenie w zakupach dotyczących wyposażenia kuchni; kwitowanie odbioru pobranych produktów spożywczych w raportach żywieniowych; prowadzenie kontroli i ewidencji inwentarza kuchennego; prowadzenie ewidencji pomiarów temperatury oraz innej dokumentacji zgodnie z wymogami HACCP. Praca w godzinach: 6-15
Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka" - 2016-11-21 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków i dań, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy BURSZTYN Wiesław Brzeski - 2017-06-14 - Jantar (pomorskie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażanych,- prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych,- kontrola temperatury surowców, dodatków.Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00. Okres próbny 3 miesiące, następnie na czas określony
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-27 - Głobino (pomorskie)
Zorientowanie na gościa i umiejętność rozpoznawania jego potrzeb, wysoki poziom kultury osobistej, gotowość do podjęcia pracy w sysyemie zmianowym, dyspozycyjność
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe ONESTO Marcin Kramarski - 2017-03-09 - Częstochowa (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni arabskiej,
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Lublin (lubelskie)
wstępna obróbka surowców i produktów niezbędnych do przygotowania potraw,prygotowanie posiłkówprzestrzeganie zasad systemu HACCPutrzymanie porządku i czystościpomieszczeń kuchennych, narzędzi i maszyn, zastawy stołowej i innego sprzętu kuchennego
"Uzdrowisko Świnoujście" S.A. - 2020-07-17 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Restauracja Regendt- Kąty Rybackie
Firma Produkcyjno-Handlowa Art&Kam s.c. J. Bronicki W. Bronicka - 2017-02-13 - Kąty Rybackie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, smażenie, gotowanie, pieczenie, obsługa urządzeń kuchennych.
kontakt przez OHP - 2020-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
realizacją bieżących zaopatrzeń, analiza rynku i poszukiwanie potencjalnych klientów, analiza przekazania narzędzi, tworzenie raportów w Excel, prezentacji w Power point, aktyalizacja danych w systemie, aktualizacja kont charakterystyk
kontakt przez PUP - 2019-06-03 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojanów (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
P.W. i T. Sławomir Weremczuk - Kręgielnia Balaboom Bowling & More - 2017-01-13 - Zamość (lubelskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIESŁAW MICAŁ - 2016-06-21 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
proste prace biurowe, obsługa urządzeń biurowych
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, godziny pracy: 9:00-15:00, 15:00-21:00
PPHU "TOPAZ" Musiał Adam - 2018-11-08 - Szczekociny (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i półproduktów niezbędnych do ich wydania . Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
"FALA" Marek Olczyk - 2020-04-28 - Ustka (pomorskie)
gotowanie, przyrządzanie, indyjskie i pakinstańskie jedzenia
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Cieśla szalunkowy
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Brzezówka (małopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej, egipskiej, samosy, kuchni byraki, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2020-09-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-14 - Rybnik (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Kościerzyna (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań wg receptur restauracji.
KONCEPT04 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-27 - Gdańsk (pomorskie)