KUCHARZ Świnoujście oferta pracy "Uzdrowisko Świnoujście" S.A.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 20 PLN
Zakres obowiązków: wstępna obróbka surowców i produktów niezbędnych do przygotowania potraw,prygotowanie posiłkówprzestrzeganie zasad systemu HACCPutrzymanie porządku i czystościpomieszczeń kuchennych, narzędzi i maszyn, zastawy stołowej i innego sprzętu kuchennego
Data publikacji: 2020-07-17
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "Uzdrowisko Świnoujście" S.A.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nowowiejskiego 2, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wstępna obróbka surowców i produktów niezbędnych do przygotowania potraw,prygotowanie posiłkówprzestrzeganie zasad systemu HACCPutrzymanie porządku i czystościpomieszczeń kuchennych, narzędzi i maszyn, zastawy stołowej i innego sprzętu kuchennego
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 20 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
20 zł./ godz. x 168 godz.( średnia liczba godzin w miesiącu)=3360 zł. ( do negocjacji)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3263
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 20 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
od 3 do 5 lat w zawodzie, komunikatywny, mający predyspozycje do pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: "Uzdrowisko Świnoujście" S.A.
danePracodawcy_nip: 8550004125
danePracodawcy_regon: 000288260
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Nowowiejskiego 2, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
danePracodawcy_kodPowiatu: 3263
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0979722
Ulica pracodawcy: Nowowiejskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: uzdrowiska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.07.2020
Data dodania oferty pracy: 17.07.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2ef777fe47bd40c83c760bd462c371f4
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
FIRMA "KORENA"- IRENA KOZIOŁ - 2016-04-06 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, współpraca z szefem kuchni, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-29 - Wola Kiełpińska (mazowieckie)
wyrabianie ciasta, kręcenie pizzy, mycie naczyń, formowanie kulek ciasta, robienie surówek, hamburgerów, zapiekanek, smażenie frytek, obsługa kasy.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Łękawica (małopolskie)
Obsługa klineta, prace biurowe, obowiązki związane z wykonywanym zawodem.
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz w gastronomi otwartej. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu.
Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian - 2015-10-26 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
organizacja nauczania dzieci i młodzieży w świetlicy,pomoc w odrabianiu lekcji
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Siedlce (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW TURECKICH, ROBIENIE PLACKA TURECKIEGO, WYPIEK PIZZY
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Goleniów (zachodniopomorskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przedzepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców,półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępnasurowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami imetodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw zwarzyw, mięsa i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potrawpółmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potrawkuchni regionalnej, kuchni polskiej przygotowywanie potraw, napojów i deserów naprzyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a takżeporządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-04-07 - Augustów (podlaskie)
przygotowanie posiłków
Szkoła Podstawowa w Dzietrzychowie - 2018-06-25 - Dzietrzychowo (warmińsko-mazurskie)
Pozyskiwanie drewna.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Ruda Różaniecka (podkarpackie)
przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Ustroń (śląskie)
Przyrządzanie potraw orientalnych na bazie wiedzy i umiejętności zastosowania receptur i przypraw arabskich, w tym przygotowanie kebaba. Praca w systemie równoważnym w godzinach 9.00-1.00
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Łęczna (lubelskie)
Przygotowywanie posilków według tardycyjnej receptury kurdyjskiej. Praca w godz.: 12-20. Umowa o pracę na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2017-09-14 - Zaścianki (podlaskie)
nauka i pomoc: przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna kurczaków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Ujście (wielkopolskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw kuchni ukraińskiej,rosyjskiej i tatarskiej.
Firma Handlowo-Usługowa "Sami Swoi" Robert Mruk - 2017-06-07 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna: mycie, obieranie, krojenie, siekanie, rozdrabnianie, mielenie, gotowanie, pieczenie, smażenie, opiekanie, grillowanie. Wyrabianie ciasta do pizzy. Wydawanie posiłków na wynos (catering dla szkoły, przedszkola, gości indywidualnych). Wydawanie posiłków na miejscu. Dekorowanie potraw, ciast i deserów. Zmywanie naczyń, pojemników i sztućców kuchennych. Mycie, czyszczenie urządzeń kuchennych. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2020-07-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Pieczenie, gotowanie, przygotowywanie potraw, rozdzielanie pracy pomiędzy pracowników kuchennych, nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Osłonino (pomorskie)
zgidnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Krosno (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem, Jedna zmiana 7-15 pn-ptMiejsca pracy: Przedszkole Piekarczykoferta pracy dla osób do 30r.ż
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrzadzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
SOLANKI UZDROWISKO INOWROCŁAW SP. Z O. O. - 2017-10-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
- wykonywanie zadań mających na celu osiągnięcie założeń biznesu (nadawanie odpowiednich priorytetów), identyfikowanie i rozwiązywanie problemów związanych z usługą i kontami klientów,- wyszukiwanie nowych możliwości biznesowych, wsparcie innych współpracowników oraz przełożonego całość usług świadczona jest na rynki rosyjsko- i ukraińskojęzyczne, polega na obsłudze klienta rosyjsko- i ukraińskojęzycznego i jest typową pracą związaną z call center.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Wrocław (dolnośląskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Głębinów (opolskie)
przygotowywanie potrw kuchni tureckiej, przygotowywanie kebaba
BODRUM KEBAB Hur Sakici - 2017-04-12 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej- znajomość oryginalnych przepisów tej kuchni, znajomość przypraw tej kuchni, zamawianie towaru od dostawców przypraw kuchni arabskiej.Umowa na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Łódź (łódzkie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-07 - Torzym (lubuskie)
przygotowywanie potraw
IRENA STEBLECKA - 2017-10-27 - Cieszków (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restaracji
USŁUGI GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE PINKAWA URSZULA JEMIELNICA - 2018-01-24 - Jemielnica (opolskie)