KUCHARZ Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw.
Data publikacji: 2020-09-08
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w Hotelu Accademia.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 26
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2607
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Samodzielne przygotowywanie potraw.
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6612369337
danePracodawcy_regon: 260681168
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Al. 3 Maja 36, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 26
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2607
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0947308
Ulica pracodawcy: Al. 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 36
Profil działalności pracodawcy: Hotel.
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.09.2020
Data dodania oferty pracy: 08.09.2020
Oferta pracy ważna do: 31.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0f7ea6b96cd8c7c3e42accb16d5024b1
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
Cremova Dariusz Zawierucha - 2017-01-17 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie oryginalnych dań kuchni chińskiej wg oryginalnych procedur, praca w godzinach 09.00 - 24.00, praca w S-cu, ul. Warszawska 12 + miejsce wskazane przez pracodawcę
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-09-24 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, sprzątanie sali.
kontakt przez OHP - 2018-07-23 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Lutowiska (podkarpackie)
sprzedaż lodów, ciast, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Skladanie zapotrzebowania na produkty.
PPHU "SEZAM"-Piekarnia, Sklepy, Zajazd- Zofia Bełzak - 2017-03-02 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka - 2019-04-25 - Załom (zachodniopomorskie)
PROJEKTOWANIE NOWYCH PRODUKTÓW,UDZIAŁ W TWORZENIU KONCEPCJI FUNKCJONALNO-UZYTKOWEJ PRODUKTÓW,weryfikacja dokumentacji konstrukcyjnej,weryfikacja oraz modyfikacja wytwarzanych produktów,tworzenie dokumentacji projektowej i warsztatowej,przygotowywanie list materiałowych,projektowanie narzedzi,przyrządów i specjalnych ponmocy warsztatowych
Jan Borodziuk Zakład Elektryczno - Metalowy "BOEM" w restrukturyzacji - 2020-10-21 - Mirosławice (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa; wynagrodzenie 2300,00 zł brutto
LARSEN S.C. - 2016-06-14 - Ustka (pomorskie)
-Miejsce pracy: Royal Kebab, Tczew-Wynagrodzenie do uzgodnienia,
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
Wymagania: ukończone odpowiednie szkolenie, praktyka, wystarczająca znajomość języka niemieckiego dla zrozumienia problemu (przynajmniej B1)
kontakt przez OHP - 2017-03-06 - Austria (Austria)
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porządku na stanowisku pracy, 3. czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych,4. organizacja pracy na kuchni5. dbałość o wysoką jakość i smak serwowanych posiłków;Praca na czas określony : 36 miesięcyGodziny pracy 9:00 - 22:00
ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY ROB-MET- BIS ROBERT SKRĘTKOWICZ - 2020-07-21 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
• przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
PSS "Społem" - 2019-05-06 - Racibórz (śląskie)
-przygotowywanie potraw -zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy- dyspozycyjność- pracowitość - umiejętność pracy w zespole
kontakt przez OHP - 2020-08-27 - Pińczów (świętokrzyskie)
Praca w mobilnym punkcie fast-food. Przygotowywanie hamburgerów, sałatek, sosów i przekąsek zgodnie z recepurami. Możliwość przyuczenia. Wynagrodzenie podlega negocjacji. Praca w Krapkowicach.
Daniel BARTECZKO - 2017-06-08 - Krapkowice (opolskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych receptur i skłądników
SUNIL KUMAR KANSWAL INDIAN PALACE - 2020-09-21 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, pizza robiona na kamieniu; praca w godz. 13-22, w piątki i soboty do godz. 2.00; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 13-22
M&D International Trading Sp. z o.o. - 2016-03-16 - Słupsk (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.Praca w systemie zmianowym w godzinach 7-20.
Hotel "Beata***" Beata Lisowska - 2018-01-08 - Złockie (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla osób zamieszkałych w domach pomocy społecznej oraz pakowanie posiłków w termopaki i termosy
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-09-12 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, porcjowanie i wydawania posiłów, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Wysoka (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie potraw bufetowych, ekspedycja potraw, czynności porządkowe, pomoc w organizacji imprez
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Kluczbork (opolskie)
praca w kuchni w wysokiej temperaturze
FIT KITCHEN Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
JOLANTA BOTOREK -AKADEMIA SMAKU - 2018-10-01 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie produktów do produkcji, czynności porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Ciechanów (mazowieckie)
-przygotowywanie dań głównych, zup, przystawek, przekąsek, deserów, sałatek, ciast wg. receptur kuchni śródziemnomorskiej, arabskiej i tureckiej.
Kancelaria Doradcza Anna Józwik Missaoui - 2019-06-24 - Suchedniów (świętokrzyskie)