KUCHARZ Kąty Wrocławskie oferta pracy ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY ROB-MET- BIS ROBERT SKRĘTKOWICZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: 1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porządku na stanowisku pracy, 3. czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych,4. organizacja pracy na kuchni5. dbałość o wysoką jakość i smak serwowanych posiłków;Praca na czas określony : 36 miesięcyGodziny pracy 9:00 - 22:00
Data publikacji: 2020-07-21
Lokalizacja: Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY ROB-MET- BIS ROBERT SKRĘTKOWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rzeczna 15, 55-080 Kąty Wrocławskie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porządku na stanowisku pracy, 3. czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych,4. organizacja pracy na kuchni5. dbałość o wysoką jakość i smak serwowanych posiłków;Praca na czas określony : 36 miesięcyGodziny pracy 9:00 - 22:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kąty Wrocławskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrocławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0223
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kąty Wrocławskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1.Doświadczenie w restauracjach mile widziane. 2.Sprawność manualna i wiedza teoretyczna. 3.Duża kultura osobista. 4.Książeczka zdrowia 5.Pomysłowość i kreatywność. 6.Umiejętność podejmowania decyzji oraz wysoki poziom odpowiedzialności. 7.Dyspozycyjność, punktualność. 8.Bardzo dobra organizacja pracy. 9.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne10. jęz. ukraiński C2 - w celu kontaktu z pracownikami mowa B1, pismo A1
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁAD PRODUKCYJNO HANDLOWY ROB-MET- BIS ROBERT SKRĘTKOWICZ
danePracodawcy_nip: 9131173303
danePracodawcy_regon: 931132353
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Rzeczna 15, 55-080 Kąty Wrocławskie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: wrocławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0223
Gmina pracodawcy: Kąty Wrocławskie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kąty Wrocławskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987124
Ulica pracodawcy: Rzeczna
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 22.07.2020
Oferta pracy ważna do: 12.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a20ed59d2b81fc409bf6b29f7f6301bd
Podobne oferty pracy
Sprzedaż sianka i opłatka w stroju anioła. Praca na 2 zmiany ( w godz. 10.00 do 15.00 lub 15.00 do 20.00)
kontakt przez OHP - 2018-12-06 - Tarnów (małopolskie)
przygotowyanie dań kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2017-08-31 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
wg stanowiska
Publiczna Szkoła Podstawowa w Pobyłkowie Dużym - 2019-08-09 - Pobyłkowo Duże (mazowieckie)
CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z USTAWĄ PRAWO BUDOWLANE, NADZÓR NAD REALIZACJĄ ZADAŃ W ZAKRESIE PROWADZENIA ZADAŃ O CHARAKTERZE KONSERWACYJNO-REMONTOWYM;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE BUDOWLANE, BIEGŁA OBSŁUGA KOMPUTERA (WORD, EXCEL, POWERPOINT), UPRAWNIENIA BUDOWLANE BRANŻA SANITARNA, PRZYNALEŻNOŚĆ DO OKRĘGOWEJ IZBY INŻYNIERÓW BUDOWNICTWA, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU
REJONOWY ZARZĄD INFRASTRUKTURY - 2017-07-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
FOOD-RES Beata Kubatek - 2018-02-21 - Rzeszów (podkarpackie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej, praca na wydawce, obsługa gości na sali. Praca w godz.: 10-22, system 2/2
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni polskiej w restauracji w Galerii Bronowice
''POLAKOWSKI GALERIE'' SP. Z O.O. - 2016-02-11 - Kraków (małopolskie)
diagnostyka usterek w samochodach (ciągniki siodłowe DAF XF,naczepy,samochody ciężarowe ),samodzielna,sprawna i rzetelna naprawa pojazdów,diagnozowanie i wykrywanie usterek,naprawy mechaniczne
FUH Tomasz Prokorym - 2017-05-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie dań kuchni japońskiej w tym sushi
kontakt przez PUP - 2020-04-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków wg. różnych technik sporządzania, porcjowanie potraw i wydawanie
Dom Pomocy Społecznej CICHY ZAKĄTEK - 2018-10-02 - Końskie (świętokrzyskie)
Wykonawstwo i nadzór nad realizacją prac instalacyjnych elektrycznych i słaboprądowych, nadzór i/lub wykonywanie projektów, organizacja pracy dla ekip wykonawczych, koordynacja prac wykonawczych międzybranżowych. Praca Kraków oraz delegacje (pracodawca zapewnia dowóz i zakwaterowanie). Wynagrodzenie do uzg. z pracodawcą.
MAŁGORZATA TOMASZEWSKA-WIŚNIEWSKA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "PM-SYSTEM" - 2017-05-12 - Kraków (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Puszczykowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-09 - Funka (pomorskie)
praca w kuchni
ITAL-POL Sp.z o.o. w Ługach - 2018-04-18 - Ługi (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, dań typu kebab
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Krasnystaw (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Chorzów (śląskie)
Produkcja pizzy.
I. POGORZELSKI MAREK ZAKŁAD BUDO - MAK II. TORINO - 2017-03-16 - Konin (wielkopolskie)
wyksz. zawodowe lub inne, min. 2 lata doświadczenia na ww stanowisku, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności;przygotowywanie i dostarczanie żywności do odbiorców zewnętrznych- katering
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe; 5 lat doświadczenia; ks. sanepidowska; zakres obowiązków: kuchnia polska i włoska; przygotowywanie obiadów (dośw. min. 5 letnie); przygotowywanie pizzy (doświ. min. 2 letnie); przygotowywanie imprez okolicznościowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Gliwice (śląskie)
gotowanie posiłków z zachowaniem diet
Niepubliczny Z-d Opiekuńczo-Leczniczy Sióstr Elżbietanek - 2016-06-28 - Miłków (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków od podstaw
Stołówka ZACISZE Krzysztof Sikora Zamarski - 2017-02-17 - Cieszyn (śląskie)
kucharz, znajomość języka wietnamskiego
NEXT KATARZYNA SOBOCIŃSKA - 2018-04-04 - Choszczno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Rybitwy (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie posiłków , podawanie posiłków , obsługa kelnerska gości.
W.KRAHEL I K. KRAHEL SPÓŁKA JAWNA - 2018-09-24 - Augustów (podlaskie)
Zgodny
P.H.U. "AGAT" CIEŚLEWICZ EWELINA - 2017-01-24 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
rozwożenie towarów
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Klucze (małopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Puławy (lubelskie)