KUCHARZ - PRACOWNIK MOBILNEGO STOISKA FAST-FOOD Krapkowice oferta pracy Daniel BARTECZKO
Stanowisko: KUCHARZ - PRACOWNIK MOBILNEGO STOISKA FAST-FOOD
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: Praca w mobilnym punkcie fast-food. Przygotowywanie hamburgerów, sałatek, sosów i przekąsek zgodnie z recepurami. Możliwość przyuczenia. Wynagrodzenie podlega negocjacji. Praca w Krapkowicach.
Data publikacji: 2017-06-08
Lokalizacja: Krapkowice (opolskie)
Pracodawca: Daniel BARTECZKO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:47-300 Krapkowice, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w mobilnym punkcie fast-food. Przygotowywanie hamburgerów, sałatek, sosów i przekąsek zgodnie z recepurami. Możliwość przyuczenia. Wynagrodzenie podlega negocjacji. Praca w Krapkowicach.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: od 15 zł brutto za godzinę - do negocjacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PRACOWNIK MOBILNEGO STOISKA FAST-FOOD
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krapkowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krapkowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat. B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: uczciwość i pracowitość
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska-mile widziana
Nazwa pracodawcy: Daniel BARTECZKO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Kozielska 48, 47-224 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: Kozielska
Numer budynku pracodawcy: 48
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 08.06.2017
Oferta pracy ważna do: 07.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej - wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
RESTAURACJA SYRENKA - 2016-04-04 - Ustka (pomorskie)
ochrona obiektu przemysłowego na terenie Skawiny
USI Skawina Sp. z o.o. - 2017-02-22 - Skawina (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Warunki pracy podlegają negocjacjom z pracodawcą.
Pizzeria RAZ DWA TRZY Małgorzata Grebas - 2017-03-29 - Świętoszów (dolnośląskie)
Obsługa klienta II zmiany 9-17/15-23 lub 2 dni pracy 2 dnia wolnego Wynagrodzenie od 1850zł brutto uwarunkowane od umiejętności i doświadczenia.
Pizzeria Primavera Krzysztof Juchniewicz - 2016-08-08 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie dań, sosów i farszy z menu, rozkładanie dostaw. Dbanie o jakość i bezpieczeństwo żywności na zakładzie, stosowanie fifo, przestrzeganie standardów BHP na obszarze zakładu. Praca w godz. 6:30-15:30. Praca w Restauracji VEGE LIFE ul. Legnicka 58 Wrocław.
JR Company sp. z o.o. - 2016-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
prowadzenie dkumnetacji zgodnie
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Wieluń (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Mielec (podkarpackie)
naprawa pojazdów jednośladowych
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Leśna (dolnośląskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-08-25 - Kościerzyna (pomorskie)
.
USŁUGI GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE PINKAWA URSZULA JEMIELNICA - 2018-04-24 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"WOTO" S.C. WOJCIECH WIATROWSKI & MAGDALENA WIATROWSKA - 2017-03-06 - Turek (wielkopolskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapasów; utrzymanie czystości w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzień oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków
KAWIARNIA AGA: ZIEMBA ZDZISŁAW - 2018-02-05 - Krzeszowice (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Praca Restauracja Gospoda " Czarny Wieloryb"; wstępnie kontakt tel.,w godz.9.00-17.00; Praca w godz.6-14,10-18
MARCIN STUKAN , "INDUSTRIAL" - 2017-02-08 - Damnica (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2017-03-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
.
P.P.H.U.''LECHMAR''L.LAGNER - 2018-04-04 - Szydłowiec (mazowieckie)
Produkcja i dystrybucja posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Łódź (łódzkie)
programowanie wycinarek i obrabiarek CNC
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2017-07-04 - Pokrzywna (opolskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin. Umowa zlecenie + ZUS
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Wrocław (dolnośląskie)
wynikający z utworzonego w ramach refundacji stanowiska pracy: kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych
"STARA SZKOŁA" S.C. Tomasz Kowalski i Seweryn Kamiński - 2015-12-11 - Bełchatów (łódzkie)
Kuchnia polska
"SUPER-PRINT TONER" JAN SKUBIS - 2017-11-30 - Chorzów (śląskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2017-11-21 - Kościerzyna (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-08-01 - Wołomin (mazowieckie)