KUCHARZ/KUCHARKA Z DOŚWIADCZENIEM Pińczów oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA Z DOŚWIADCZENIEM
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: -przygotowywanie potraw -zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy- dyspozycyjność- pracowitość - umiejętność pracy w zespole
Data publikacji: 2020-08-27
Lokalizacja: Pińczów (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pińczów, powiat: pińczowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-przygotowywanie potraw -zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy- dyspozycyjność- pracowitość - umiejętność pracy w zespole
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA Z DOŚWIADCZENIEM
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pińczów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 26
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pińczowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2608
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Data zakończenia pracy: 30.11.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie na stanowisku kucharz
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
danePracodawcy_nip: 662-18-03-879
danePracodawcy_regon: 260332479
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Młodzieżowe Centrum Kariery Pińczów
Adres pracodawcy:
Żwirki i Wigury 40, 28-400 Pińczów, powiat: pińczowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 26
Powiat pracodawcy: pińczowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2608
Gmina pracodawcy: Pińczów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Pińczów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0947580
Ulica pracodawcy: Żwirki i Wigury
Numer budynku pracodawcy: 40
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Młodzieżowe Centrum Kariery Pińczów
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.08.2020
Oferta pracy ważna do: 11.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 27.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?16d7a4e7ba1ef8a5fdb392d432ccf37b
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie posiłków
GASTRONOMIA Krystyna Platz - 2015-12-01 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni koreańskiej, tworzenie menu, odpowiedzialność za funkcjonowanie kuchni, umowa o pracę na czas określony, dwie zmiany, w godz.: 9:00-17:00, 14:00-22:00, praca wg grafiku, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, gotowanie zup, smażenie mięs, przygotowywanie surówek
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-01-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
gotowanie posiłków dla szkół, zamawianie produktów, obieranie warzyw, mycie, czyszczenie naczyń, sprzętu, sprzątanie pomieszczeń kuchennych
Zakład Aktywności Zawodowej w Kocku - 2020-06-25 - Kock (lubelskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. kulfi, samosy, solma, sarma itp. Przygotowywanie sosów.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Pakowanie mięsa wieprzowego i wołowego
ZAKŁADY MIĘSNE ZAKRZEWSCY Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna - 2019-01-11 - Kosów Lacki (mazowieckie)
Wykonywanie instalacji elektrycznych przy oświetleniu drogowym. Praca na terenie Małopolski. Codzienne powroty do domu.
Przedsiębiorstwo Robót Drogowo-Mostowych S.A. - 2018-04-17 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowanie potraw w małej restauracyjce (bar) przy wypożyczalni, kasowanie należności, prace porządkowe
Bootshaus am Leineweber - 2017-01-27 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz Łobocki - 2018-07-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Dominów (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ W RESTAURACJI
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2016-04-13 - Chełmek (małopolskie)
opieka nad dziećmi niepełnosprawnymi
ZESPÓŁ PLACÓWEK EDUKACYJNO - WYCHOWAWCZYCH I REHABILITACYJNYCH w Stemplewie - 2017-10-31 - Stemplew (łódzkie)
Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za: Profesjonalną obsługę klientów w salonie sprzedaży Realizacja indywidualnych celów sprzedażowych w oparciu o wysoką jakość obsługi klienta Budowanie długotrwałej relacji z klientami Utrzymanie standardów handlowych Budowanie wizerunku firmy na rynku
EUROCOM Eugeniusz Szmagliński - 2017-03-13 - Kościerzyna (pomorskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-04-10 - Tuszyn (łódzkie)
OBSŁUGA KLIENTÓW I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W LOKALU
WANDA MAJ "MAJAMIX" - 2017-06-09 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, organizacja pracy w kuchni
PHU MAMATEX ADITYA DUTT - 2020-01-23 - Solina (podkarpackie)
Osoba zatrudniona na powyższym stanowisku odpowiedzialna będzie za przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami firmy Sodexo, przestrzeganie zasad higieny oraz ścisłą współpracę z Szefem Kuchni.
Sodexo Polska - 2016-07-14 - Łódź (łódzkie)
Praca na stanowisku kucharz w Ośrodku wypoczynkowym znajdującym się w Mielnie. Przygotowywanie potraw dla klientów indywidualnych jak i grup zorganizowanych. Świadczenie usług cateringowych.
Krajowe Zrzeszenie Ludowe Zespoły Sportowe Centrum Integracji Społecznej w Mielnie - 2020-05-18 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych z polskiej kuchni oraz dań typu fast food. Prace porządkowe.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Otmuchów (opolskie)
obsługa chałupników oraz przyjmowanie wyrobów z produkcji i przygotowanie paczek do wysyłki.
TIMEX-ELEKTRO Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - 2020-05-20 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, dbanie o miejsce pracy, obsługa urządzeń gastronomicznych, wydawanie zamówionych dań, utrzymanie porządku na kuchni, nadzór nad pracownikami pomocniczymi.
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Lubań (dolnośląskie)
Doręczanie przesyłek, przekazów; sprzedaż usług
POCZTA POLSKA S.A. - 2017-02-03 - Szamotuły (wielkopolskie)
Przygotowanie kuchni do pracy, sprzątanie, mycie. Przygotowywanie półproduktów do produkcji potraw, dekoracja posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Miedzichowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
SANATORIUM UZDROWISKOWE PRZY TĘŻNI IM. DR. KRZYMIŃSKIEGO JÓZEFA - 2019-09-10 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
obsługa pieca tandoor
Krzysztof Grabski "Lobo" - 2018-02-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-01-10 - Białystok (podlaskie)
obsługa ładowarki na terenie kopalni bazaltu, pierwsza umowa okres próbny, dwie zmiany (6.00-14.00, 14.00-22.00 + sobota 6.00-14.00)
WALDORF & STATLER PROPERTIES SP. Z O.O. - 2018-06-27 - Gronów (dolnośląskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Żuromin (mazowieckie)
praca na pełen etat lub 1/2 etatu, praca w Baszcie
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn - 2016-03-02 - Żodyń (wielkopolskie)
Kucharz
Players Restauracja Beata Różańska - 2019-03-13 - Choszczno (zachodniopomorskie)