KUCHARZ/KUCHARKA Kraków oferta pracy DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. ŚW. JANA PAWŁA II W KRAKOWIE
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: Organizowanie pracy w kuchni, przygotowywanie i serwowanie posiłków, przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu zgodnie z zapotrzebowaniem, przestrzeganie wszystkich instrukcji i procedur HACCP. Dwie zmiany w godz. 6-14, 12-20 (docelowo praca stała).
Data publikacji: 2020-01-15
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. ŚW. JANA PAWŁA II W KRAKOWIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Praska 25, 30-329 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Organizowanie pracy w kuchni, przygotowywanie i serwowanie posiłków, przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu zgodnie z zapotrzebowaniem, przestrzeganie wszystkich instrukcji i procedur HACCP. Dwie zmiany w godz. 6-14, 12-20 (docelowo praca stała).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2900 zł brutto + dodatek stażowy + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2020
Data zakończenia pracy: 31.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie ZSZ lub średnie, dwuletnie doświadczenie w pracy w zawodzie, wiedza na temat sztuki kulinarnej, umiejętność tworzenia nowych dań i sposobów ich podawania, inspirowanie się nowymi pomysłami
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 15.01.2020
Oferta pracy ważna do: 15.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.01.2020
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a7c5772d871656c9290a12098f7f0b06
Podobne oferty pracy
Praca w restauracji McDonald's w Krośnie obejmująca obsługę gości restauracji.
Res-Gastro Sp. z o.o. S.K. - 2018-07-25 - Krosno (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; przewidywany okres zatrudnienia: od 3 miesięcy do 5 lat; godziny pracy: 6.00- 22.00
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-01-09 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Smacznego Iwona Kulczycka - 2016-03-17 - Lubań (dolnośląskie)
według stanowiska (praca na terenie całej Polski, miejsce wyjazdu: Węgrzce lub Kraków)
JAROSŁAW TRZASKA PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-BUDOWLANE EMKART - 2016-11-09 - Kraków (małopolskie)
Liczenie towaru
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw i dań , zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Kontakt z pracodawcą: 71 362 83 03
"ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU - 2018-03-05 - Wrocław (dolnośląskie)
sprzątanie hali produkcyjnej, mycie maszyn oraz sporzątanie terenów zewnętrzynch, praca na terenie Sosnowca (ul. Jedności, ul. Mikołajczyka, ul. Zaruskiego)
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Sosnowiec (śląskie)
- przygotowywanie dań kuchni gruzińskiej w/g oryginalnych receptur z wykorzystaniem oryginalnych przypraw i produktów tejże kuchni
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Łódź (łódzkie)
Przygototwywanie posiłków
Mrozek Zbigniew Cafe Bar "Mustang" Usługi Transportowe - 2018-01-04 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni kambodżańskiej (khmerskiej)
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze złożonym wnioskiem
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-05-25 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
AZYMUT Agencja Zatrudnienia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-11-16 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, zamawianie oraz kontrola towaru, dbałość o jak najwyższą jakość produktów i prawidłowe magazynowanie żywności, dbanie o czystość w miejscu pracy, zachowanie standardów pracy kuchni w restauracji, zasad HACCP i BHP, wspólpraca z szefem kuchni i pozostałymi pracownikami zespołu kuchennego i kelnerskiego.
Zbigniew Paczóski Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ - 2019-08-26 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie dań wg. standardów firmy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Poznań (wielkopolskie)
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowanie spaghetti, gołąbków, naleśników i innych podobnych dań makaronowych.
Zakład Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2018-09-17 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań.
Park Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Sitaniec (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Oświęcim (małopolskie)
Prcaa w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-11-22 - Sanok (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Draguła - 2017-07-25 - Dębica (podkarpackie)
Sporządzanie potraw i napojów-ocena żywności po wzgledem towaroznawczym;-klasyfikowanie żywności w zależności od trwalości, pochodzenia, wartości odżywczej i przydatności kulinarnej;-przestrzeganie zasad oceny jakościowej żywności-dobieranie warunków do przechowywania żywności oraz zapewnianie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności;- dobieranie metod utrwalania żywności-rozróżnianie urządzeń stanowiących wyposażenie pomieszczeń magazynowych-użytkowanie urządzeń stanowiących do przechowywania żywności.Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojó- dobieranie metod i technik sporzadzania potraw i napojów;- dobieranie surowców do sporzadzania potraw i napojów;-sporządzanie półproduktów oraz potraw i napojów-przestrzeganie zasad racjonalnej gospodarki żywnością;-praca z różnym sprzętem i urządzeiami do sporzadzania i ekspedycji potraw i napojów;- ocena organoleptyczna przyrządzonej żywności;-dobieranie odpowiedniej zastawy stołowej do ekspedycji potraw i napojów- porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw i napojów
Usługi Gastronomiczne Ewa Chlebek - 2019-04-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Miechów (małopolskie)
współpraca z zespołem pracowników na kuchni, organizowanie imprez, ustalanie menu, przygotowywanie posiłków
Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW" - 2016-04-13 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej. Umowa o pracę na czas określony, praca w godz.: 11:00-19:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2020-01-10 - Kobierzyce (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje)
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Łódź (łódzkie)
Kucharzstaż w godz. 8-16
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
praca w pizzerii
PIZZERIA "ITALIANA & GRILL" - OŻÓG MAŁGORZATA - 2018-03-28 - Trzebuska (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
Związek Rzemiosła Polskiego ORW "RZEMIEŚLNIK" - 2018-08-28 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
opieka nad ptakami, karmienie, czyszczenie klatek, wypuszczanie sokołów w celu odstraszania ptaków na obiektach chronionych np. lotniskach
Falcon Domański Krzysztof - 2017-07-18 - Bełchatów (łódzkie)
sporządzanie posiłków
"PROFES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-07 - Kwidzyn (pomorskie)