KUCHARZ Siedlce oferta pracy Zbigniew Paczóski Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 350 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, zamawianie oraz kontrola towaru, dbałość o jak najwyższą jakość produktów i prawidłowe magazynowanie żywności, dbanie o czystość w miejscu pracy, zachowanie standardów pracy kuchni w restauracji, zasad HACCP i BHP, wspólpraca z szefem kuchni i pozostałymi pracownikami zespołu kuchennego i kelnerskiego.
Data publikacji: 2019-08-26
Lokalizacja: Siedlce (mazowieckie)
Pracodawca: Zbigniew Paczóski Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Armii Krajowej 5, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, zamawianie oraz kontrola towaru, dbałość o jak najwyższą jakość produktów i prawidłowe magazynowanie żywności, dbanie o czystość w miejscu pracy, zachowanie standardów pracy kuchni w restauracji, zasad HACCP i BHP, wspólpraca z szefem kuchni i pozostałymi pracownikami zespołu kuchennego i kelnerskiego.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 350 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siedlce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siedlce
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siedlce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 350 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2019
Data zakończenia pracy: 30.11.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane 2 lata doświadczenia w gastronomii (pomoc kuchenna, kucharz). Skuteczna współpraca w zespole, zangażowanie w realizację swoich zadań, dobra organizacja czasu pracy.
Nazwa pracodawcy:
Zbigniew Paczóski Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Kazimierza Pułaskiego 19/21, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Siedlce
Gmina pracodawcy: Siedlce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siedlce
Adres strony pracodawcy: http://www.topaz24.pl
Ulica pracodawcy: Kazimierza Pułaskiego
Numer budynku pracodawcy: 19/21
Profil działalności pracodawcy: Handel art. spożywczo przemysłowymi
Nazwisko osoby zgłaszającej: Agnieszka Łopińska-Danilak
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.08.2019
Oferta pracy ważna do: 09.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1eda01658480076f87dbbf43de69b760
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej z oryginalnych przepisów.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie produktów, pieczenie pizzy, sprzątanie stanowiska pracy. Umowa o pracę na czas nieokreślony, poprzedzona umową na czas określony. Praca na 1/2 etatu. Praca jednozmianowa: 12:00-16:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w Sali G
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Radom (mazowieckie)
do uzgodnienia
Publiczna Szkoła Podstawowa Sióstr Nazaretanek - 2017-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
według stanowiska
Niezłe Ziółko Olga Terebun - 2016-08-23 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godz. 6-14
Andrzej Marciniak Produkcja Garmażerki, Rzeczoznawstwo Marketing Network - 2016-08-09 - Opole (opolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej i orientalnej, czytanie receptur w jęz. tureckim, znajomość przypraw orientalnych
MIDCAN Michał Dudziński - 2018-09-11 - Wołomin (mazowieckie)
Kucharz - samodzielny
kontakt przez OHP - 2019-02-14 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 10-20 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca równiez w weekendy.
ROBERT CHEŁSTOWSKI "PANERO" - 2016-04-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Usługowy Sebastian Wójcicki - 2017-10-27 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-07-13 - Zgierz (łódzkie)
Dekarz
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Technik elektryk
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań kuchni polskiej
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2017-10-03 - Mysłowice (śląskie)
przygotowanie kebaba ,sprzedaż lodów
Firma Handlowa"FENIKS" Połaniec Jerzy Łukaszek - 2018-06-06 - Połaniec (świętokrzyskie)
Prace kucharki
WILLA LA-NEL BARBARA KUSZCZAK - 2016-05-09 - Rewa (pomorskie)
Przygotowanie diet, sporzadzanie posiłków wg ustalonych receptur, stosowanie róznorodnych technik kulinarnych. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta znajdue się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw wg. karty do restauracji oraz na imprezy okolicznościowe, obróbka wstępna, gotowanie, dekorowanieUczestnikami projektu mogą zostać osoby młode wieku 18-29 lat (tj. do dnia poprzedzającego ukończenie 30 roku życia) zarejestrowane w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rzeszowie jako bezrobotne z określonym II profilem pomocy. W przypadku osób bezrobotnych do 25 roku życia do projektu przystąpić mogą osoby pod warunkiem, iż od ostatniej rejestracji do czasu przystąpienia do projektu nie upłynął okres 4 miesięcy. CV proszę przesyłać na adres e-mail praca (at) alabaster.rzeszow.pl z zaznaczeniem nazwy stanowiska w tytule wiadomości oraz numeru oferty.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy
PUB RED STAR Mirosław Ciosk - 2019-01-28 - Starachowice (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW DO MENU RESTAURACJI, KALKULACJA POTRAW, KALKULACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH, OBSŁUGA URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI, ZARZĄDZANIE MAGAZYNEM, PRZYGOTOWANIE ZAMÓWIEŃ
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Pawłowiczki (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Dominikowice (małopolskie)
przyrządzanie, gotowanie dań obiadowych, deserów, sałatek, itp. - zdrowa żywność, przyrządzanie posiłków o zbilansowanej diecie, przyrządzanie świeżych soków warzywnych, owocowych, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2015-11-16 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. "OJDANA" Marek Ojdana - 2017-09-14 - Węgrów (mazowieckie)
do uzgodnienia
PRZEDSIĘBIORSTWO SPRZĘTOWO-USŁUGOWO-HANDLOWE FRANGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-29 - Rzeszów (podkarpackie)
- wykonywanie zabiegów na ciało,- wykonywanie masażu,- popularyzowanie zachowań prozdrowotnych.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków fast fudu kebabów
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADZCZENIA NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)