KUCHARZ Hrubieszów oferta pracy Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, układanie menu
Data publikacji: 2018-11-05
Lokalizacja: Hrubieszów (lubelskie)
Pracodawca: Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOLEJOWA 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, układanie menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hrubieszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.12.2018
Data zakończenia pracy: 11.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy:
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Adres pracodawcy:
Leśmiana 11, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: hrubieszowski
Gmina pracodawcy: Hrubieszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hrubieszów
Ulica pracodawcy: Leśmiana
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy: hotelarsko-gastronomiczny
Nazwisko osoby zgłaszającej: Przemysław Gniecki
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.11.2018
Oferta pracy ważna do: 05.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, dbanie o porządek i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz - 2018-09-05 - Mokobody (mazowieckie)
Sporządzanie dań kuchni ukraińskiej dla gości restauracji w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze współpracownikami.
ŻANETA KAMIŃSKA - 2016-11-15 - Rewal (zachodniopomorskie)
kosmetyka
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Płońsk (mazowieckie)
obróbka wstepna surowców, przygotowywanie dań zimnych i gorących, deeserów, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie potraw wg oryginalnych przepisów kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posłków
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Zielonka (mazowieckie)
Organizowanie pracy kuchni, współtworzenie menu, dbanie o jakość serwowanych dań.
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI - 2016-04-12 - Nowe Rumunki (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie zamówień-dań
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie i przygotowywanie spotkań kulinarnych, warsztatów, eventy.
"Natura-Pro" Naturalna Profilaktyka - 2016-06-29 - Maleniska (podkarpackie)
przygotowywanie i porcjowanie posiłków, dbanie o smak i jakość przygotowywanych posiłków, przestrzeganie przepisów BHP
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2017-08-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań regionalnych kuchni wschodniej.
ŁUKASZ POŁOCZANIN - Bar " Fala" - 2016-02-08 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Kościelniki Górne (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie potraw, obsługa klienta, kasjer
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki - 2017-05-23 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
usuwanie bieżących awarii i elektrycznych, elektronicznych i mechanicznych, konserwacja maszyn drukarskich
T.Z.G. "ZAPOLEX" Sp. z o.o. - 2017-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, sprzątanie miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Koszalin (zachodniopomorskie)
praca w księgowości
REZAW-PLAST Ryszard Zawół - 2018-03-07 - Zaborów (mazowieckie)
Gotowanie, smażenie
Firma Usługowo-Gastronomiczna ALFRED GŁÓWKA - 2017-09-27 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Kuchnia polska oraz włoska
VULCANO-LENA RADOŃ - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)
/
DOS PATOS Cichoccy Spółka Jawna - 2016-05-06 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owocow morza, warzyw i innych. Umowa o prace na czas określony. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
HOTEL HERON Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2016-04-05 - Sienna (małopolskie)
ocena oraz zatwierdzania wykonania modeli ryzyka na podstawie przedstawionych danych rzeczywistych, może być to model istniejacy lub nowy, rozumienie cec, założeń oraz ograniczeń modelu, proponowanie i podejmowanie procesów walidacji w ustalonych ramach czasowych, propozycja ulepszania istniejących ram w celu automatyzacji systemów oraz pomoc we wdrażaniu uzgodnionych zmian, identyfikacja obszarów wymagających poprawy efektywności, automatyki i wzmocnionej kontroli istniejacych procesów, dokumentowanie wszystkich zmian i usprawnień procesów, zdolnosć do jasnego wytłumaczenia danych modelowanych dla innych obszarów w banku ) używając języka nietechnicznego) oraz pomoc w bieżącym wykorzystywaniu modeli w warunkach zarzadzania ryzykiem np. wsparcie w wyjaśnianiu zachodzących zmian
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Kraków (małopolskie)
praca w kuchni
Start Travel Sp.z o.o. - 2015-11-23 - Dosłońce (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
sprzedaż produktów wietnamskich przez telefon, telefoniczne dostarczanie klientom wietnamskim informacji o produktach firmy, obsługa firmowej poczty elektronicznej w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Jarosław (podkarpackie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Stalowa Wola (podkarpackie)