KUCHARZ Częstochowa oferta pracy Śląska Wojewódzka Komenda OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: codzienne przygotowanie 30 pełnych obiadów, jeśli pracuje od 7.00 przygotowuje 15 śniadań dla osób z internatu, jeśli pracuje od 12.00 to wydaje kolację dla tych osób, kilka razy w roku istnieje potrzeba organizacji przyjęć okolicznościowych (wesela, urodziny) w maju organizacja komunii,
Data publikacji: 2018-10-12
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: Śląska Wojewódzka Komenda OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tkacka 5a, 42-202 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
codzienne przygotowanie 30 pełnych obiadów, jeśli pracuje od 7.00 przygotowuje 15 śniadań dla osób z internatu, jeśli pracuje od 12.00 to wydaje kolację dla tych osób, kilka razy w roku istnieje potrzeba organizacji przyjęć okolicznościowych (wesela, urodziny) w maju organizacja komunii,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
do pomocy kucharzowi będą osoby przyuczające się do zawodu, praca w godz. 7-15, 12-20 możliwa praca w weekendy, wynagrodzenie 2100 zł + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane: wykształcenie gastronomiczne w zawodzie kucharz, dobry stan zdrowia, pracodawca może sfinasować książeczkę sanitarno -epidem., mile widziane doświadczenie na stanowisko kucharza, samodzielność, dobra organizacja pracy, zmysł smaku, umiejętność organizacji pracy
Nazwa pracodawcy: Śląska Wojewódzka Komenda OHP
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Tkacka 5a, 42-202 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
można wydać skierowanie, CV, świadectwa szkolne i pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: rozmowy rekrutacyjne tylko w środy, czwartki i piątki po tel. umówieniu spotkania, Godziny : 9-12
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Tkacka
Numer budynku pracodawcy: 5a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.10.2018
Oferta pracy ważna do: 11.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości potraw, udział w inwentaryzacji asortymentu, dbanie o gospodarkę magazynową.
ZAJAZD KASZTELAŃSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Orzesze (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz Łobocki - 2018-06-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stłów na stołówce szkolnej i kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z normami jakości obowiązującymi w hotelu, staranne i profesjonalne przechowywanie i wykorzystanie surowców i produktów, kontrola i terminowe wykorzystanie żądania wszystkich użytych materiałów.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej typu KEBAB
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Medynia Głogowska (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Stawnica (wielkopolskie)
obróbka wstępna surowców, praca na wydawce, organizacja pracy zespołu kucharzy na bankietach, imprezach okolicznościowych oraz innych dużych imprez, zamówienia i współpraca z dostawcami, kalkulacja imprez, wypełnianie dokumentów HACCP, prowadzenie dokumentacji związanej z gospodarką magazynową kuchni, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw do różnych diet
ANATEX Wielobranżowe Przedsiębiorstwo Remontowo-Budowlane - 2016-02-23 - Suwałki (podlaskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT - 2016-07-20 - Zaczernie (podkarpackie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Zgierz (łódzkie)
Prace związane z przygotowywaniem potraw a la carte, prace przygotowawcze, przestrzeganie zasad higieny w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań, posiłków wg wytycznych pracodawcy
WIKI SMAK Wiktoria Potrac - 2016-09-20 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Kucharz sushi master
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Poznań (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad higieny i BHP w kuchni: WYMAGANIA: wykształcenie średnie - gastronomiczne, min. 5 lat doświadczenia jako kucharz, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "LOKIS" JOACHIM CZORNIK - 2017-04-03 - Niedzica-Zamek (małopolskie)
wykonywanie potraw orientalnych oraz przygotowanie półproduktów do obróbki termicznej
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przeprowadzanie obróbki surowców, sporządzanie posiłków, dań, drinków wg receptur, sporządzanie menu w zależności od radzaju uroczystości, obsługa sprzętu AGD
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Warta (łódzkie)
wg stanowika pracy
BAR ASIA SERWIS - 2016-09-27 - Kraków (małopolskie)
Wymagane wykształcenie wyższe z przygotowaniem pedagogicznym. Filologia angielska. adres e-mail: sekretariat (at) szskostkowo.pl
Samorządowy Zespół Szkół w Kostkowie - 2016-07-04 - Kostkowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków ,sporządzanie zamówień na produkty , obsługa gości
JAROSŁAW JURKIEWSKI Restauracja "EXpansja" Jarosław Jurkiewski - 2016-03-03 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
Sadowa spółka z o.o. - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Ostrołęka (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie. Kontakt z pracodawcą osobisty po umówieniu telefonicznym.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2017-10-02 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Nawojowa (małopolskie)
prowadzenie baru piwnego wraz ze sporządzaniem potraw z zakresu małej gastronomii, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Starachowice (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa Mateusz Franczyk - 2016-10-14 - Łącko (małopolskie)
Przygotowywanie dań z karty, dań dla grup, obsługa śniadań. Budowanie menu, tworzenie listy potrzebnych produktów, dbanie o czystość i porządek.
CH HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-15 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem.
Usługi Gastronomiczne-Stołówka Szkolna Gabriela Sulima - 2017-03-24 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłów w żywieniu zbiorowym
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Świętoszowie - 2016-12-13 - Świętoszów (dolnośląskie)
wymagane doświadczenie w pracy na ww. stanowisku (przede wszystkim kuchnia polska)2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 3,600 zł brutto
Gościniec Zębcowski s.c.Elżbieta Grochowska, Maria Derblich - 2017-03-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
Wydawanie i przyjmowanie towarów.
OPOLTRANS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-18 - Lublin (lubelskie)