KUCHARZ Ostrów Wielkopolski oferta pracy Gościniec Zębcowski s.c.Elżbieta Grochowska, Maria Derblich

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 600 PLN
Zakres obowiązków: wymagane doświadczenie w pracy na ww. stanowisku (przede wszystkim kuchnia polska)2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 3,600 zł brutto
Data publikacji: 2017-03-20
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Pracodawca: Gościniec Zębcowski s.c.Elżbieta Grochowska, Maria Derblich
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krańcowa 85, 63-400 Ostrów Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wymagane doświadczenie w pracy na ww. stanowisku (przede wszystkim kuchnia polska)2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 3,600 zł brutto
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostrów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Dobre umiejętnośći w zawodzie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Gościniec Zębcowski s.c.Elżbieta Grochowska, Maria Derblich
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Krańcowa 85, 63-400 Ostrów Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: pracodawca prosi o kontakt tel.: 506-140-298
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostrów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: Krańcowa
Numer budynku pracodawcy: 85
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.03.2017
Oferta pracy ważna do: 19.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyjmowanie, wprowadzanie faktur. Sporządzanie dokumentówrozchodowych, przyjęć wewnętrznych.
FHC-2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-15 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie posiłków
CANBUSZ Mirosław Andrukonis & Zofia Andrukonis - 2015-11-13 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w ilości około 300 dziennie. Wydawanie obiadu na miejscu oraz pakowanie posiłków na catering. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
ALEKS Sp. z o.o. - 2015-12-14 - Łódź (łódzkie)
Opieka nad dziećmi, dbanie o czystość w sali, karmienie, przebieranie dzieci, pomoc nauczycielowi podczas zajęć. Praca 8 godzin dziennie, 40 tygodniowo. Od poniedziałku do piątku w godzinach 6-18.
Przedszkole Niepubliczne PIOTRUŚ PAN Małgorzata Piasecka - 2016-09-21 - Pruszków (mazowieckie)
Praca kucharza w restauracji, przygotowywanie potraw tureckich
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Bytów (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, gruzińskiej, ormiańskiej.
PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
sporzadzanie różnego r5odzaju potraw, przy zastosowaniu narzedzi maszyn znajdujących się w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Górowo Iławeckie (warmińsko-mazurskie)
właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu , dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków,
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2018-03-22 - Dąbie (pomorskie)
obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków, przyjmowanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej
FIRMA "IZA" IZABELLA WIŚNIEWSKA - 2018-02-27 - Kwidzyn (pomorskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-11-22 - Tczew (pomorskie)
-Praca w restauracji,-Przygotowywanie posiłków, obieranie warzyw, owoców, wydawanie posiłków, porcjowanie-Mycie naczyń i sprzętu kuchennego,-Utrzymywanie w czystości i kuchni.
Camping "Alexa" - 2017-09-13 - Chłapowo (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w szykowaniu i wydawaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Kluki (łódzkie)
Kuchnia turecka
Magdalena Ozalp ROŻAT - 2016-06-02 - Leżajsk (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Szczucin (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie nowych receptur, dbanie o czystość i porządek w kuchni.
SKANDINA Sp. z o.o. Hotel Pod sosnami - 2016-08-05 - Osieck (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-11-08 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy.
PHU EMTEL Ewa Mierzyńska - 2015-11-26 - Tychy (śląskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie potraw i napojów na zamówienia klientów, wydawanie i organizacja gotowych dań, obsługa narzędzi, maszyn wykorzystywanych w kuchni.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" Antoni Wyszyński - 2018-01-08 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie dań zimnych, gorących i garmażu, samodzielna praca na stanowisku
LECH RESORT & SPA - 2017-06-22 - Łeba (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Nowa Wieś (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Kontakt: kariera (at) bristolbusko.pl
FONTIA Sp. z o.o. Kielce - 2016-03-17 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków , potraw z ryby
SMAŻALNIA RYB "PRZY JEZIORZE" Bernard Ogrodniczak - 2016-03-18 - Przyjezierze (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie dań kuchni polskiej i tradycyjnej
SKRZYPEK DOROTA FIRMA GASTRONOMICZNA - 2018-06-19 - Łańcut (podkarpackie)
GOTOWANIE DAŃ
DOMOWE OBIADY U DOROTY BUŁHAK DOROTA - 2017-05-19 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowanie potraw zgodnie z technologią gastronomiczną, wydawanie przygotowanych posiłków, dbałość o powierzony sprzęt, współpraca z magazynierem żywnościowym
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-08-09 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków,
UZDROWISKA KŁODZKIE SPÓŁKA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2017-11-10 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)