KUCHARZ Łącko oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa Mateusz Franczyk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 300 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2016-10-14
Lokalizacja: Łącko (małopolskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa Mateusz Franczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:33-390 Łącko 815, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łącko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łącko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: PRAWO JAZDY KAT. B*
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo-Usługowa Mateusz Franczyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
33-390 Łącko 815, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: dni robocze, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Łącko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łącko
Numer budynku pracodawcy: 815
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.10.2016
Oferta pracy ważna do: 13.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
*
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
aktywne pozyskiwanie Klientów na podległym rynkuobsługa bieżących Klientów, utrzymywanie dobrych relacjirealizacja celów sprzedażowychinicjatywy marketingowe w regionieanaliza działań konkurencjiraportowanie wyników do przełożonego
TENACO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw z karty na zamówienie, dbałosc o produkty i ich jakosć, czystość i umiejętność pracy w zwspole, znajomośc kuchni polskiej tradycyjnej, dobra organizacja pracy.
Perfect Magiczna Spiżarnia - 2017-02-20 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych-przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni-dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków-porcjowanie i wydawanie posiłków-przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy-wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez menadżera-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przyrządzanie potraw, nadzór nad czynnościami wykonywanymi przez pomoc kuchenną. Praca w BB, w dniach od poniedziałku do niedzieli w godz. 14-22.00.---------------------------------------------------------------------Oferta skierowana dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w tut. PUP, posiadających ustalony II profil pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Bielsko-Biała (śląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków. Miejsce wykonywania pracy: Trzebnica
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2015-11-27 - Trzebnica (dolnośląskie)
-
WIESŁAW BRZESKI OŚRODEK REHABILITACYJNO - WCZASOWY "BURSZTYN" - 2016-06-02 - Jantar (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, zaprowiantowanie. Prezentowanie posiłków na sali restauracyjnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Międzylesie (dolnośląskie)
staż na stanowisku pracownika ds. osobowych
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Cieszyn (śląskie)
-przyrządzanie dań chińskich i wietnamskich,-produkcja sajgonek, -wydawanie dań, dekoracja
PRYZMAT Sp. z o.o. Restauracja Chińska CHINA TOWN - 2016-02-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Osoby zainteresowane proszone są o kontakt z Ośrodkiem w Tczewie przy ul. Sobieskiego 10Kontakt telefoniczny 785-700-345
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2017-04-04 - Tczew (pomorskie)
Uprawnienia w zakresie budowy sieci ciepłowniczych, kanalizacyjnych, wodnych i gazowych;doświadczenie zawodowe wymagane; prawo jazdy kat. B; prowadzenie budowy ww. prac; jedna zmiana; miejsce pracy: teren Śląska;
BUDRUR Karol Deska - 2016-01-08 - Gliwice (śląskie)
mile widziane doświadczenie w gastronomii
Mała Gastronomia GASTRO Janusz Szwałek - 2016-09-15 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
-przygotowywanie potraw,-przygotowanie swojego miejsca pracy,-dbanie o czystość stanowiska pracy,
FIRMA USŁUGOWA "TIME" KATARZYNA NALEWAJKO - 2016-03-15 - Kościerzyna (pomorskie)
Układanie menu na dany dzień produkcyjny. Sporządzanie zapotrzebowania na produkty. Przygotowywanie surowca i produkcja potraw. Prowadzenie dokumentacji HACCP. dbanie o porządek w miejscu pracy i na stanowisku. Utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i mebli kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw,posiłków i dań.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Przemyśl (podkarpackie)
Kasjer - sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Rzeszów (podkarpackie)
- kompletne przygotowywanie produktów dla gości- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Żywiec (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie posiłków w lokalu - kuchnia polsko-żydowska. Nadzór nad imprezami okolicznościowymi.
RESTAURACJA KUGEL Agnieszka Januszewska - 2018-01-09 - Knyszyn (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ, UKŁADANIE MENU. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY. Praca w godz. 6.00-22.00 - 1/2 etatu wg grafiku dwie zmiany,
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących, wydawanie dań.
Tadeusz Broś HOTEL - RESTAURACJA "U DINA" - 2017-05-04 - Lubaczów (podkarpackie)
Przygotowywanie bufetu śniadaniowego zimnego i ciepłego.
"ITAL-MAX" Sp. z o.o. - 2016-11-22 - Zakręt (mazowieckie)
Cudzoziemiec Zgodnie ze stanowiskiem- kuchnia peruwiańska i hiszpańska I zmiana 8-16 - 20 godzin tygodniowo 1/2 etatu pn-ndzatrudnienie na 1 rok
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Władysławowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków..Praca w godz. 6-18 w Kołobrzegu na umowę zlecenie w systemie równoważnym. Praca również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-06-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków (godz. pracy: 8:00 -16:00).
NETConnect Technologie Informatyczne - 2015-12-03 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W PRZYGOTOWYWANIU POTRW KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obróbka i przygotowywanie żywności,dbanie o porządek i estetykę urządzeń na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Jarosław (podkarpackie)