KUCHARZ Żywiec oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 525 PLN
Zakres obowiązków: Ze względu na wielu gości restauracji pochodzących z Ukrainy i Rosji, oczekujemy od Kandydatów umiejętności przygotowywania potraw ukraińskich
Data publikacji: 2017-11-09
Lokalizacja: Żywiec (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Żywiec, powiat: żywiecki, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Ze względu na wielu gości restauracji pochodzących z Ukrainy i Rosji, oczekujemy od Kandydatów umiejętności przygotowywania potraw ukraińskich
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0.1
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 525 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żywiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żywiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 525 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Data zakończenia pracy: 29.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: przyrządzanie potraw kuchni ukraińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Adres pracodawcy:
Ks. Stolarczyka 14, 34-500 Zakopane, powiat: tatrzański, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie wymaga
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: tatrzański
Gmina pracodawcy: Zakopane
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zakopane
Ulica pracodawcy: Ks. Stolarczyka
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.11.2017
Oferta pracy ważna do: 22.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
"Gospoda Rycerska" Marzena Dąbrowska - 2016-09-12 - Tarnów (małopolskie)
praca w gastronomii otwartej
JACEK RUTKOWSKI - 2016-02-17 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-20 w systemie dwuzmianowym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak - 2017-08-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna owoców, warzyw i mięsa, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie dań, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni kresów wschodnich, konserwacja urządzeń kuchennych zgodnie z przepisami BHP, odpowiedzialność za właściwe przechowywanie produktów. Obsługa maszyn typu: makaroniarka, piec konwekcyjno - parowy
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków od podstaw
P.H.U. TIKA Karczma pod Strzechom Iwona Lis - 2016-03-11 - Górki Wielkie (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw obiadowych,dbanie o czystośc pomieszczenia kuchennegopomiar temperatur
Swojski Gościniec Anna Lipińska - 2016-04-18 - Prażmowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni śląskiej
FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH MAGDALENA CYRNAL-ZMYSŁOWSKA, AGNIESZKA ZAGÓROWSKA-KOLONKO SPÓŁKA CYWILNA - 2019-05-08 - Świętochłowice (śląskie)
- realizowanie założeń produkcyjnych- praca na linii produkcyjnej – obsługa maszyn, obsługa linii do granulacji, obsługa nawijarki- nadzorowanie stanu technicznego i prawidłowości pracy linii produkcyjnej
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Wielkie Rychnowo (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie gotowych dań, gotowanie posiłków profilaktycznych
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2018-08-30 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków cateringowych w żywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Sosnowiec (śląskie)
obróbka surowców, przygotowanie i wytwarzanie gotowych posiłków, obsługa cateringu, obsługa klienta, utrzymanie czystości.
kontakt przez PUP - 2014-09-19 - Katowice (śląskie)
praca na kuchni
F.H.U.G. OLIVIA Jeanette Olak - 2018-09-25 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw z kuchni włoskiej.
Mezopotamia KEBAB - 2018-07-18 - Lubań (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
•ODBIERANIE PRODUKTU Z WTRYSKARKI•KONTROLA JAKOŚCI PRODUKOWANYCH WYROBÓW•PAKOWANIE GOTOWYCH PRODUKTÓW
ADECCO POLAND SP . ZO O. - 2016-04-27 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dietetycznych( catering zamknięty)
SMAKOSZEWO - 2016-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
Restauracje Sphinx-Wook D. Świątek M. Świątek Sp. J. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
w zakresie doradcy klienta
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Człuchów (pomorskie)
- kontrola czystości maszyn, urządzeń oraz hal produkcyjnych przed rozpoczęciem pracy- kontrola produktu gotowego- wypełnianie dokumentów oraz formularzy kontroli- zadania zlecone przez specjalistów ds jakości- pobieranie prób do badań
kontakt przez OHP - 2018-07-10 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.Wymagane doświadczenie w zawodzie.Wynagrodzenie 2500zł brutto. Miejsce wykonywania pracy Camping KAMA Adam Kamiński Tałty 36 11-730 Mikołajki.
Camping "KamA" Adam Kamiński Tałty - 2016-06-13 - Tałty (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca w kuchni
STANKIEWICZ JAROSŁAW JS-REMONT - 2016-11-10 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji oraz na imprezy okolicznościowe.
JAKUBISZYN ZOFIA RESTAURACJA "MYŚLIBORZANKA" - 2017-11-23 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa i konserwacja maszyny, przestrzeganie technologii procesu zgrzewania i dobór parametrów, układanie pociętych odcinków drutów w szablon, zgrzewanie w szablonie. Sprawdzanie wizualne jakości wykonanych połączeń zgrznych wyrobów, takich jak: siatki wykorzystywane do wyposażenia mebli kuchennych(szuflady do garderoby, do kuchni, kosze do bielizny-łazienkowe)
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Osiek-Kolonia (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji. Gotowanie plus robienie pizzy. Bardzo dobra organizacja pracy oraz wysoka kultura osobista. Umiejetnosc pracy w grupie.
Marek Bigaj GOSPODA BIGAJ - 2016-02-12 - Modlnica (małopolskie)
sporządzanie i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Przemyśl (podkarpackie)