KUCHARZ K/M (KUCHNIA WIETNAMSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA WIETNAMSKA)
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2018-04-27
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 12-20
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA WIETNAMSKA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2018
Data zakończenia pracy: 12.06.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia japońska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania; wykształcenie zasadnicze zawodowe; znajomość kuchni japońskiej; 3 miesiące doświadczenia zawodowego. Obowiązki: praca w restauracji japońskiej, przygotowywanie dań, dbanie o stanowisko pracy.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 27.04.2018
Oferta pracy ważna do: 07.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKÓ; HINDUSKI, ANGIELSKIEGO, NIEMIECKIEGO PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw
Hotel "Wodnik" Sp. z o.o. w Łebie - 2016-11-18 - Łeba (pomorskie)
praca w kuchnii w przedszkolu
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE W ŚWILCZY - 2016-08-29 - Świlcza (podkarpackie)
wgdł. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2018-02-19 - Siewierz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami żywienia.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Włodawa (lubelskie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Rząska (małopolskie)
Wykształcenie min. zawodowe techniczne; co najmniej rok doświadczenia na danym stanowisku; wiedza z zakresu obróbki skrawaniem oraz obsługi maszyn CNC (frezowanie); obsługa frezarek numerycznych na sekcji obróbki skrawaniem produkcji automatyki magazynowej; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice, Wyczółkowskiego
"GI GROUP" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-25 - Gliwice (śląskie)
samodzielne przygotowanie potraw, zarządzanie pomocą kuchenną, samodzielne podejmowanie decyzji. Wynagrodzenie 2100 zł bruto +premia uznaniowa.Kontakt tel.604 993 800
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-08-01 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów i gości w hotelu
Hotel Wieniawa Sp.zo.o. - 2016-03-31 - Rekowo Górne (pomorskie)
Przygotowywanie obiadów w stołówce szkolnej
ZESPÓŁ SZKÓŁ W STAWISZYNIE - 2016-08-29 - Stawiszyn (wielkopolskie)
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W TRÓJZMIANOWYM SYSTEMIE 7:00 - 15:00, 9:00-17:00, 10:00-18:00, ORAZ W CO TRZECIĄ SOBOTĘ. PRACA W MIŁYM I ZGRANYM ZESPOLE.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-29 - Rzeszów (podkarpackie)
PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-10-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 792-247-401) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 68, 40-671 Katowice).
OTLIK DARIUSZ OTLIK - 2016-04-26 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej oraz bawarskiej.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Gotowanie potraw
Hotele Sanssouci Dauc Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej od produktu do gotowego dania, organizacja pracy na stanowisku
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-07-06 - Skarszewy (pomorskie)
przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Duo-Bet" sp. z o.o. - 2016-05-23 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, pakowanie.
IMPEL Catering "Company" Sp. z o. o. Sp. K. - 2017-06-20 - Miechów (małopolskie)
Praca w restauracji "Kebab King", samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2017-02-23 - Siedlce (mazowieckie)
Praca kucharza (przygotowanie stanowiska pracy, obróbka warzyw, owoców, gotowanie, ogólne prace na kuchni).
KOLOLOVA A.Rypina S.Rypina Spółka Cywilna - 2017-10-05 - Zielonki-Wieś (mazowieckie)
Kucharz
HOTEL "NA GÓRCE" MARIA I ROMAN KOKŁOWSCY S.C. - 2017-03-29 - Polańczyk (podkarpackie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-06-05 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny lub mailowyRównoważny systam pracy Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Wrocław (dolnośląskie)