KUCHARZ - WYPIEK PIZZY Przemy艣l oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - WYPIEK PIZZY
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie i wypiek pizzy
Data publikacji: 2016-02-19
Lokalizacja: Przemy艣l (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Przemy艣l, powiat: m. Przemy艣l, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie i wypiek pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - WYPIEK PIZZY
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Przemy艣l
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Przemy艣l
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.02.2016
Data zako艅czenia pracy: 19.05.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przemy艣lu
Adres pracodawcy:
Katedralna 5, 37-700 Przemy艣l, powiat: m. Przemy艣l, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Przemy艣l
Gmina pracodawcy: Przemy艣l
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Przemy艣l
Ulica pracodawcy: Katedralna
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: us艂ugi ma艂ej gastronomi
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przemy艣lu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 18.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w serwisie rowerowo-skuterowym w Centrum Dystrybucji w 艁odzi
Diagnozowanie usterek i naprawa rower贸w
Zachowanie wysokiej jako艣ci napraw oraz d膮偶enie do utrzymania najkr贸tszego czasu naprawy
Media Expert - 2016-01-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, sprzeda偶 posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
BAR AS W艂odzimierz Jacek Kania - 2016-08-04 - Siedlce (mazowieckie)
Elektryk - mechanik samochodowyWymagane wykszta艂cenie min. zawodowe mechaniczne, samochodowe, 5 lat do艣wiadczenia zawodowego
F.H.U.Poniatowski Beata Poniatowska - 2016-05-05 - Mys艂owice (艣l膮skie)
ocena surowc贸w i p贸艂produkt贸w oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, sporz膮dzanie sur贸wek i sa艂atek, przygotowywanie zup, sos贸w, mi臋sa wieprzowego i drobiowego, przygotowywanie wyrob贸w mi臋snych i m膮cznych, zapoznanie si臋 z gramatur膮 potraw, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Turek (wielkopolskie)
pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, przygotowywanie sushi oraz potraw japo艅skich, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
w艂a艣ciwa organizacja pracy personelu kuchennego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, uczestnictwo w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowaniu wed艂ug niego posi艂k贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w w wymogami racjonalnego 偶ywienia, porcjowanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawania posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 wartosci膮, wydawanie posi艂k贸w o wyznaczonych godzinach, pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 - zabezpieczenie ich przed przerobieniem, kwitowanie odbioru w raportach 偶ywieniowych, dbanie o utrzymanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny, natychmiastowe zg艂aszanie intendentowi powsta艂ych usterek oraz wszelkich nieprawid艂owo艣ci stanowi膮cych zagro偶enie zdrowia lub 偶ycia, mozliwo艣膰 uczestniczenia w zakupach wyposa偶enia kuchni, codzienne pobieranie pr贸b 偶ywieniowych i w艂a艣ciwe ich przechowanie, stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP, GHP, wykonanie prac zleconych przez dyrektora wp艂ywaj膮ce na podniesienie jako艣ci prac plac贸wki
Szko艂a Podstawowa Nr 11 z Oddzia艂ami Integracyjnymi im. Kornela Makuszy艅skiego - 2017-08-01 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Praca w kuchni jako kucharz, praca z osobami niepe艂nosprawnymi. Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych i da艅 cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Kontakt z pracodawc膮: telefoniczny w celu um贸wienia si臋 na rozmow臋 kwalifikacyjn膮 - tel.: 71 354 64 25. sala G
Wroc艂awski Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej - 2016-05-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-08-31 - Lubin (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
praca na kuchni
Przedsi臋biorstwo Handlowe "BOMAX" Aleksandra B臋ben - 2018-04-27 - Z艂ota Woda (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJ脫W W BARZE ORIENTALNYM. PRZYRZ膭DZANIE POTRAW BENGALSKICH I INDYJSKICH. POMOC W PRZYGOTOWANIU DA艃 SMA呕ONYCH,GRILLOWANYCH, GOTOWANYCH I DA艃 G艁脫WNYCH Z KUCHNI BENGALSKIEJ ORAZ INDYJSKIEJ.
BLUE ENERGY SP.Z O.O - 2017-05-23 - Ko艣cian (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja imprez okoliczno艣ciowych, organizacja bie偶acej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Mi艂kowski Jolanta Mi艂kowska - 2015-12-18 - 艁uk贸w (lubelskie)
sporz膮dzanie potraw
DW脫R OSMOLICE - 2016-03-10 - Bia艂ki Dolne (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Robienie da艅 z grila i burger贸w, wypiek pizzy bez blachy. Okres pr贸bny 3 m-ce, docelowo umowa na czas nieokre艣lony, Godz. pracy 9-22. Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 10-20.
"The William Wallace" whisky bar & burger Anna Goj偶ewska - 2018-07-17 - S艂upsk (pomorskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagr贸d i sk艂adek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku 偶ycia. Wykszta艂cenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rybnik (艣l膮skie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
praca w kuchni
New Gastro Marcin J臋dryszek - 2018-03-06 - Kozienice (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w-obiad贸w.
Gimnazjum Nr 2 im. Ireny Sendlerowej w Otwocku - 2016-11-17 - Otwock (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, pomoc w kuchni
Przedsi臋biorstwo Produk.-Handl.-Us艂ug. "Jumar" Sp. z o.o. - 2016-05-31 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zagroda Kociewska Leszek Rehmus - 2017-08-24 - Godziszewo (pomorskie)
obr贸bka garma偶eryjna i dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Inow艂贸dz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - pizza. Pierwsza umowa - zlecenie na okres 1 m-ca. Pizzeria otwarta od poniedzia艂ku do niedzieli 10.00 - 22.00.
MARIA SIWIK PRZEDSI臉BIORSTWO - 2017-09-07 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie i podawanie da艅 typu fast-food. Obs艂uga kasy fiskalnej.
"WDK" Wioleta Kwieci艅ska - 2016-05-06 - P臋powo (wielkopolskie)
przygotowanie pizzy, makaronu, kebaba
Barbara Ma艂gorzata Stora - Pizzeria Pizza Pick - 2016-01-13 - Kamie艅 Pomorski (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
prace przy przygotowaniu potraw, obr贸bka mi臋sa, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - S艂ubice (lubuskie)
obs艂uga kasy fiskalnej, wyk艂adanie i ekspozycja towaru
CENTRUM MARKET s.c. Marta Dziedzic, Roman Dziedzic - 2017-08-04 - Cianowice (ma艂opolskie)
Do obowi膮zk贸w kucharza nale偶y przygotowanie da艅 zimnych i ciep艂ych, kwestia przygotowania od 300 do 600 posi艂k贸w w ci膮gu dnia, gotowanie wed艂ug receptur, organizacja zam贸wie艅 oraz odpowiednie przechowywanie 偶ywno艣ci.
kontakt przez OHP - 2016-08-02 - Niemcy (Niemcy)