KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH MAGDALENA CYRNAL-ZMYSŁOWSKA, AGNIESZKA ZAGÓROWSKA-KOLONKO SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 125 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni śląskiej
Data publikacji: 2019-05-08
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH MAGDALENA CYRNAL-ZMYSŁOWSKA, AGNIESZKA ZAGÓROWSKA-KOLONKO SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-603 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni śląskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 125 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca od poniedziałku do piątku na 1/2 etatu
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 125 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_1: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pwymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie w zawodzie min. 6 miesięcy, książeczka sanepidowska (może być nieaktualna)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH MAGDALENA CYRNAL-ZMYSŁOWSKA, AGNIESZKA ZAGÓROWSKA-KOLONKO SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
Juliusza Krauzego, 41-603 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
Ulica pracodawcy: Juliusza Krauzego
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.05.2019
Data dodania oferty pracy: 08.05.2019
Oferta pracy ważna do: 08.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?85f73997837e1fd65dac8bd465ab7a90
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Radomsko (łódzkie)
Kucharz
FIRMA "PROMYK" HANDEL-GASTRONOMIA SPÓŁKA CYWILNA Stanisława i Adam Machaj - 2016-01-19 - Lesko (podkarpackie)
Lepienie pierogów i przygotowywanie półproduktów
KOPI DOMINIK PAWLAK - 2015-12-11 - Sopot (pomorskie)
uzupełnianie towaru na półkach magazynowych,przenoszenie towaru i dbanie o porządek na magazynie (preferowani mężczyźni).
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków ( kuchnia włoska )
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Kraków (małopolskie)
Obsługa kasy fiskalnej. Wymagania: aktualna książeczka sanepidowska. Praca na dwie zmiany, na terenie Rumi lub Wejherowa w sieci "Biedronka".
"GRUPA PROGRES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-21 - Wejherowo (pomorskie)
.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2018-05-07 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2018-07-26 - Kluki (łódzkie)
Przygotowywanie kebabu, wypiek ciasta arabskiego. Znajomość kuchnii arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Trzebnica (dolnośląskie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-18 - Słomniki (małopolskie)
przygotowywanie surowców do dalszej obróbki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych dań, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Tarnów (małopolskie)
jw.
Centrum Administracyjne Nr 1 do obsługi placówek - wychowawczych - 2016-08-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu.
Ewa Poznańska-Frasik "Zajazd Turystyczny" Stara Gawęda - 2019-03-14 - Czechówka (małopolskie)
Zgodnie z zawodem
OKRĘG MAZOWIECKI Polskiego Zw. Wędkarskiego-Zakład Rybacki - 2017-03-09 - Janowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna - 2018-02-06 - Zamość (lubelskie)
Sporządzanie różnego rodzaju wyrobów kulinarnych wgobowiązujących przepisów kulinarnych i przy zastosowaniu zasad technologii oraz rzetelności usług
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2015-11-06 - Augustów (podlaskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-08-25 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni.
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2017-08-28 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna). Po 3 tyg. um. zlecenie możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna) - 2015-12-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
1. Przygotowanie dań pod nadzorem kucharza zmianowego, 2. Przygotowanie imprez okolicznościowych, 3. Nauka dekorowania półmisków, 4. Doprawianie potraw, 5. Nauka gospodarowania zasobami magazynowymi, 6. Nauka zamawiania towaru, 7. Przygotowanie menu dla placówek oświatowych, 8. Wszystkie czynności wykonywane pod opieką kucharza zmianowego, 9. Dbanie o porządek na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Krośniewice (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW w ŁODZI - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw i dań, napojów , ekspozycja potraw, dań, napojów
"DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne stanowisko z mozliwością przyuczenia
FIRMA P.H.U. JABOR J.J.M. CZAJKOWSCY S.C. - 2016-07-15 - Namysłów (opolskie)
Praca w kuchni, catering, przygotowywanie potraw, pomoc kucharzowi, dyspozycyjność do pracy w godz od 12.21Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, utrzymanie w nalweżytej czystości i porządku naczyńi sprzętui pomieszczeń kuchennych, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porciowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
- koordynowanie i nadzorowanie pracy kuchni- sporządzanie posiłków odpowiednich dla kuchni serbskiej- obróbka surowców (mechaniczna, termiczna, ręczna)- pobieranie surowców do produkcji kulinarnej- sporządzanie menu i jego aktualizowanie
"LIPIŃSKI" Marcin Lipiński - 2016-06-16 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie, wydzielanie potraw, utrzymywanie maszyn i urządzeń w należytym porządku.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Łomianki (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagania: wykształcenie min. zawodowe, doświadczenie mile widziane, możliwość przyuczenia, znajomość j. angielskiego w stopniu komunikatywnym, wysoka kultura osobista, miła aparycja, chęć do pracy.Zakres obowiązków: obsługa kelnersko - barmańska gości, serwowanie dań, przyrządzanie i podawanie koktajli, drinków i napojów bezalkoholowych, dbanie o porządek w miejscu pracy
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-05-10 - Perzyce (wielkopolskie)