KUCHARZ Czechówka oferta pracy Ewa Poznańska-Frasik "Zajazd Turystyczny" Stara Gawęda
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 14,7 - 20 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z menu.
Data publikacji: 2019-03-14
Lokalizacja: Czechówka (małopolskie)
Pracodawca: Ewa Poznańska-Frasik "Zajazd Turystyczny" Stara Gawęda
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dobczycka 275, 32-406 Czechówka, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z menu.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 14,7 - 20 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czechówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myślenicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siepraw
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 14,7 - 20 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
Ewa Poznańska-Frasik "Zajazd Turystyczny" Stara Gawęda
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Adres pracodawcy:
Dobczycka 275, 32-406 Czechówka, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: myślenicki
Gmina pracodawcy: Siepraw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czechówka
Ulica pracodawcy: Dobczycka
Numer budynku pracodawcy: 275
Profil działalności pracodawcy: gastronomia hotelarstwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.03.2019
Data dodania oferty pracy: 14.03.2019
Oferta pracy ważna do: 13.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków w stołówce, Dbanie o czystość stanowiska oraz miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Pajęczno (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Skarszewo (kujawsko-pomorskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stołów na stołówce szkolnej i na kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Pszczyna (śląskie)
gotowanie i przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami, udział w przygotowywaniu menu, koordynacja pracy przy przygotowanie zestawów dietetycznych
BREX Sp. z o.o. - 2018-11-16 - Strzegowo (mazowieckie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 - 2017-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni sanatoryjnej.
STANMAROL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-10 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY NA STANOWISKO SAMODZIELNEGO KUCHARZA. PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W TRZYZMIANOWYM TRYBIE PRACY: 7:00 - 15:00, 9:00-17:00, 10:00 - 18:00.PRACA W ZGRANYM ZESPOLE, W PRZYJAZNEJ ATMOSFERZE. DO OBOWIĄZKÓW NALEŻY:- PRZYGOTOWYWANIE ORAZ WYDAWANIE POSIŁKÓW- PRZYGOTOWYWANIE NOWYCH PROPOZYCJI DAŃ W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ PRODUKTÓW- UTRZYMANIE PORZĄDKU W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH
FIRMA BARTEK - 2017-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w restauracji "Paola"
Firma Produkcyjno-Handlowa "Paola" Eksp.-Imp. w Kraczkowej - 2016-08-17 - Kraczkowa (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni bengalskiej i arabskiej wg tradycyjnych receptur, dbanie o porzadek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
obsługa klientów, wydawanie karnetów, sprzedaż napojów i środków energetycznych, informowanie klientów o zasadach korzystania z siłowni i zasadach korzystania ze sprzętu, obsługa korespondencji mailowej, rozliczanie klientów, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie zajęć z uczniami
Szkoła Podstawowa nr 4 z Oddziałami Integracyjnymi im. ks. Jana Twardowskiego w Olecku - 2018-03-12 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu jadłospisu, przestrzeganie przepisów BHP, PPoż, sanepidu, catering, szkolenia, imprezy pracownicze. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedziałku do niedzieli, godziny zależne od imprez (rano/wieczorem).
CLASSIC ANNA MOLGO - 2016-09-12 - Rozalin (mazowieckie)
przygotowywanie psoiłków, dobra organizacja miejsca pracy
Pizzeria DEGUSTARE - 2018-06-18 - Żywiec (śląskie)
Sprzątanie restauracji. Praca w godz. 11-23.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-03-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanieczystości i porządku na stanowisku pracy w casie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-06-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posiłków. Realizacja zamówień. - Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wykształcenie min. zawodowe, gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wstępnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda Śląśka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2016-07-05 - Ruda Śląska (śląskie)
DBADNIE O PORZĄDEK NA STANOIWSKU PRACY, ORGANIZACJA ZAOPATRZENIA RESTAURACJI, SPRAWNE KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ DAŃ, PREZENTACJA POTRAW W FORMIE BUFETOWEJ, PRZYGOTOWANIE DAŃ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, DBANIE O ESTETYKĘ POTRAW, DBANIE O STAN TECHNICZNY URZĄDZEŃ, PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych. Praca w zespołe ukraińskojęzycznym, trzyzmianowa w godz. 10.00-6.00 od wtorku do niedzieli w Szczyrku.
Silveretta Rafał Korczak - 2018-01-16 - Szczyrk (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW W BARZE ORIENTALNYM. PRZYRZĄDZANIE POTRAW BENGALSKICH I INDYJSKICH. POMOC W PRZYGOTOWANIU DAŃ SMAŻONYCH,GRILLOWANYCH, GOTOWANYCH I DAŃ GŁÓWNYCH Z KUCHNI BENGALSKIEJ ORAZ INDYJSKIEJ.
BLUE ENERGY SP.Z O.O - 2017-05-23 - Kościan (wielkopolskie)
planowanie, opracowywanie receptur, przygotowywanie potraw, deserów, ciast, dekorowanie posiłków i wyrobów kulinarnych, sporządzanie listy zapotrzebowania, kreowanie nowych posiłków i wyrobów kulinarnych, kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Zielona Góra (lubuskie)
Wymagania: książeczka sanepidu, mile widziane doświadczenie.
EKOLAND Mariola Studnic - 2019-02-06 - Zabełków (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Rudy (lubelskie)
Kucharz- kelner
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-09-08 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw typu: kebab, szaszłyk, baklawa, makaron/ryż arabski, kufta; nadzór na pracą współpracowników; obsługa klientów; dbałość o czystość na stanowisku pracy./praca na 2 zmiany (10-18;18-2)/
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2017-11-27 - Łomża (podlaskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-04-05 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń i urządzeń kuchennych. Staż w godz. 7 - 15.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Koszelew (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)