KUCHARZ Tymowa oferta pracy PPHU KAJMAN JAN KARPIEL - SP脫艁KA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju posi艂k贸w, da艅 z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych w przedsi臋biorstwie, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy.Praca w godzinach 10.00 - 18.00
Data publikacji: 2020-06-17
Lokalizacja: Tymowa (ma艂opolskie)
Pracodawca: PPHU KAJMAN JAN KARPIEL - SP脫艁KA JAWNA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:32-863 Tymowa 420, powiat: brzeski, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju posi艂k贸w, da艅 z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych w przedsi臋biorstwie, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy.Praca w godzinach 10.00 - 18.00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
+ premiaokres zatrudnienia 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia umowy.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tymowa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: brzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1202
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Czch贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.06.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe w bran偶y gastronomicznej.
Nazwa pracodawcy: PPHU KAJMAN JAN KARPIEL - SP脫艁KA JAWNA
danePracodawcy_nip: 7341015495
danePracodawcy_regon: 49057495100000
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Brzesku
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 14, 33-300 Nowy S膮cz, powiat: m. Nowy S膮cz, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: m. Nowy S膮cz
danePracodawcy_kodPowiatu: 1262
Gmina pracodawcy: Nowy S膮cz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy S膮cz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0959435
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: sprzeda偶 paliw i produkt贸w pochodnych
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Brzesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.06.2020
Data dodania oferty pracy: 17.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1928c44b62d914635ffdbc6402382926
Podobne oferty pracy
Oferta dla os贸b powy偶ej 45 roku 偶ycia. Gotowanie w jad艂odajni, umiejetno艣膰 sma偶enia pieczenia potraw, lepienia pierog贸w. Praca w godz 07:00-15:00, 11:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej
Dawmax Oleg Rab - 2019-03-08 - T艂uszcz (mazowieckie)
WYKONYWANIE POTRAW WG MENU, PORCJOWANIE I DEKOROWANIE WYROB脫W KULINARNYCH, 艢CIS艁A WSP脫艁PRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI, PRZYGOTOWANIE MENU NA SPECJALNE UROCZYSTO艢CI, PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP I PPO呕, DBANIE O CZYSTO艢膯 W MIEJSCU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI JAPO艃SKIEJ, W TYM G艁脫WNIE SUSHI, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGOGODZINY PRACY: 12.00-22.30STAWKA ZA GODZIN臉: 14,70 Z艁 BRUTTO, 120 GODZIN W MIESI膭CU- 30 GODZIN W TYGODNIUMIEJSCE PRACY: al. JANA PAW艁A II 42 m. U2, 70-415 SzczecinMIEJSCE REKRUTACJI: ul. NIEPODLEG艁O艢CI 18-22 m. LOK.424, 70-412 Szczecin, tel.: 502289200
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem.Okres pr贸bny 3-mce z mo偶liwoscia przed艂u偶enia
SPI呕ARNIA Restauracja Pokoje Go艣cinne - 2016-10-24 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Praca zwi膮zana z wyko艅czeniami budowlanymi np. roboty murarskie, tynki, uk艂adanie glazury, terakoty i paneli, malowanie
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - 呕anecin (mazowieckie)
obr贸bka cieplna przygotowywanych potraw i produkt贸w zgodnie z receptur膮; dba艂o艣膰 o jako艣膰 i estetyk膮 potraw; opracowywanie menu; nadz贸r nad pracownikami i przebiegim pracy
E.J.P. HOTELE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-06-29 - Trzemeszno (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na kuchni
P.H.U. "REKOWSKI" Zbigniew Rekowski - 2016-12-12 - Byt贸w (pomorskie)
Samodzielne sporz膮dzanie posi艂k贸w, zgodnie z recepturami i zasadamiDPH,DPG
Wojew贸dzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniog贸rskiej - 2019-11-13 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Kowalewo (mazowieckie)
przewoz towaru
Firma Handlowo - Us艂ugowa Pol-Krusz Zbigniew Wojno - 2016-11-22 - Szepietowo (podlaskie)
-
Gastro-Mix - 2017-02-20 - Czaj臋cice (艣wi臋tokrzyskie)
Doradca klienta
EXPERT Roczniak Pawe艂 - 2016-05-30 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Odbi贸r dostaw. Sprzeda偶 na podleg艂ym stanowisku. Dbanie o wizerunek i czysto艣膰 w sklepie i na zapleczu. Obs艂uga dzia艂u mi臋snego i stoiska kasowego.
MARGO Ma艂gorzata Ma艂ecka - 2016-06-02 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
praca w kuchni -wytwarzanie pizzy i innych da艅 z karty, obs艂uga klienta
ACCANTO MARIOLA 艁臉CZYCKA - 2015-12-15 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS, utrzymanie porz膮dku w pomieszczeniach kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Wyr贸b pierog贸w i uszek. Przygotowywanie podstawowych zup i sa艂atek
Marta Witowska Kancelaria Radcy Prawnego;BRS; Restauracja CK Monarchia - 2016-02-05 - Przemy艣l (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W
P.H.U. Qsi Magdalena Kaliszewska - 2018-01-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw w zak艂adzie gastronomicznym, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych kuchni tajskiej, wietnamskiej i chi艅skiej. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w.
kontakt przez PUP - 2020-01-16 - Okuninka (lubelskie)
Przyjmowanie produkt贸w z magazynu odpowiadaj膮cych normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, oszcz臋dne gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸bek pokarmowych.
Gda艅ski Zesp贸艂 呕艂obk贸w - 2016-03-10 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci (艣niadanie, obiad, kolacja); zmywanie naczy艅, utrzymywanie czysto艣ci kuchni, w艂a艣ciwe przechowywanie 偶ywno艣ci;
SPECJALNY O艢RODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I M艁ODZIE呕Y NIEPE艁NOSPRAWNYCH - 2018-06-27 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie, sprzeda偶 kebab贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowanie potraw, obs艂uga kuchni na kempingu
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-03-23 - 艢ciegny (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w dla podopiecznych DPS
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Mak贸w Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Cieszyn (艣l膮skie)
Zapoznanie:- z technikami obs艂ugi klienta- z obs艂ug膮 urz膮dze艅 gastronomicznych- procedurami utrzymywania czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracyZaznajomienie:- ze sposobami przechowywania 偶ywno艣ci- z dokumentacj膮Nauka obs艂ugi kasy fiskalnej i terminali p艂atniczych.
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Konin (wielkopolskie)
praca na stanowisku fizjoterapeuty
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Os贸b z Niepe艂nosprawno艣ci膮 Intelektualn膮 Ko艂o w Olsztynie - 2017-10-13 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie wyrob贸w garma偶eryjnych zgodnie z receptur膮, zabezpieczanie przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Jaros艂aw (podkarpackie)
zgodnie z do艂膮czonym do wniosku programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - 呕ywiec (艣l膮skie)