KUCHARZ/OBSŁUGA KLIENTA Olsztynek oferta pracy ACCANTO MARIOLA ŁĘCZYCKA
Stanowisko: KUCHARZ/OBSŁUGA KLIENTA
Wynagrodzenie: od 1 800 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni -wytwarzanie pizzy i innych dań z karty, obsługa klienta
Data publikacji: 2015-12-15
Lokalizacja: Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: ACCANTO MARIOLA ŁĘCZYCKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Pawła II 1, 11-015 Olsztynek, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w kuchni -wytwarzanie pizzy i innych dań z karty, obsługa klienta
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
po okresie próbnym mozliwość dalszej pracy na czas określony
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/OBSŁUGA KLIENTA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztynek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztynek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Data zakończenia pracy: 30.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pracodawca po okresie próbnym deklaruje możliwość dalszej pracy na czas określony
Nazwa pracodawcy: ACCANTO MARIOLA ŁĘCZYCKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
Jana Pawła II 1, 11-015 Olsztynek, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV; wstępny kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Olsztynek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztynek
Ulica pracodawcy: Jana Pawła II
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.12.2015
Oferta pracy ważna do: 14.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 15.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków dla dzieci. I zmiana 8-16 pon-sobPraca w Przedszkolu BALONIK ul. LegionówWynagrodzenie od 1850 zł uzależnione od doświadczenia i umiejętności kandydata.
Firma Usługowo - Handlowa "WOJ-POL" Hanna Pęcina - 2016-04-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Kucharz małej gastronomii, Prace związane z obróbką produktów, Prace kuchenne, Prace przy stanowisku wypieku pizzy, praca Nowy Folwark, umowa o pracę na czas nieokreślony, wynagrodzenie 2000 - 4000zł brutto
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-07-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych (pierogi)
Enter Michał Isalski - 2018-08-02 - Bytom (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Alwernia (małopolskie)
Wykonywanie obowiązków kucharza ustalonych z szefem kuchni, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i na terenie kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni.
S.C. Beata Zdebel, Arkadiusz Zdebel - 2018-06-19 - Piekary Śląskie (śląskie)
SAMODZIELNE STANOWISKO
BĄDŹ ANIOŁEM RESTAURACJA URSZULA PISAREK - 2018-03-29 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharz, kuchnii indyjskiej
ZEE TEX INTERNATIONAL SP.Z O.O - 2016-04-26 - Opoczno (łódzkie)
Przygotowywanie mięs i ryb, przygotowywanie zamównionych dań oraz przygotowywanie dań na imprezy grupowe.
DROMAR R.L.Bożek - 2016-06-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ, UKŁADANIE MENU.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej miedzy innymi kebab, gyros, moussaka. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Siedlce (mazowieckie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIADÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKOŚĆ SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-05-02 - Polkowice (dolnośląskie)
obsługa sekretariatu oraz pomoc w księgowości
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
P.W.EXPORT-IMPORT S.C. CASBAH S. LICHWA Z. LICHWA - 2017-11-03 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i ciepłej
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Uniejów (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popołudniowych.istnieje możliwość przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Zamość (lubelskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, połproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców, wykonywanie rożnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa, zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych, jarskich, wyrobów garmażeryjnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Partynia (podkarpackie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, składanie zamówień na produkty u indyjskich dostawców, samodzielne przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Jabłonowo (mazowieckie)
- przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni kaukaskiej i ukraińskiejm np: żarkoje, ucha, placki hreczane, pielemieni, buchy i inne
Mateusz Gratkowski EMPIRE - 2017-07-20 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w kuchni Zajazdu Wichrowe Wzgórze
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2017-11-10 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
MIEJSCE PRACY: WISŁA BAZA KOLONIJNA "PATELNIOK";PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GRUP KOLONIJNYCH PRZEBYWAJĄCYCH W OŚRODKU;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANIATRNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA POLSKIEGO;CZAS PRACY: 8 GODZIN, PRACA RÓWNIEŻ W DNI WOLNE;
POLTUR POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Brak danych
Bohema, Monika Kurza - 2017-02-01 - Supraśl (podlaskie)
prace przygotowawcze, obowiązki kucharza, pełen etat, jedna zmiana, praca Nowy Folwark, umowa na okres próbny,
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-01-14 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Przygotowywanie posików w restauracji. Dbanie o higienę w pracy. Samodzielne stanowisko.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Zblewo (pomorskie)
praca w kadrach
KAWIDO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-24 - Ruda Śląska (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO KANTYNY PRACOWNICZEJOBRÓBKA WSTĘPNA MIĘS DBANIE O STANY MAGAZYNOWE
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2016-10-13 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, krojenie mięsa typu kebab oraz przygotowanie z niego kanapek
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Bełchatów (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg. oryginalnych, regionalnych receptur, marynowanie mięs do potraw, przygotowywanie potraw w piecu tandoor, czytanie oryginalnych receptur oraz etykiet przypraw i produktów pochodzących bezpośrednio Indii
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z karty na zamówienie, dbałosc o produkty i ich jakosć, czystość i umiejętność pracy w zwspole, znajomośc kuchni polskiej tradycyjnej, dobra organizacja pracy.
Perfect Magiczna Spiżarnia - 2017-02-20 - Świnoujście (zachodniopomorskie)