KUCHARZ Jelenia Góra oferta pracy Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne sporządzanie posiłków, zgodnie z recepturami i zasadamiDPH,DPG
Data publikacji: 2019-11-13
Lokalizacja: Jelenia Góra (dolnośląskie)
Pracodawca: Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Michała Kleofasa Ogińskiego 6, 58-506 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne sporządzanie posiłków, zgodnie z recepturami i zasadamiDPH,DPG
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz 6-14;10.30-18.30
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jelenia Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Michała Kleofasa Ogińskiego 6, 58-506 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Jelenia Góra
Gmina pracodawcy: Jelenia Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jelenia Góra
Ulica pracodawcy: Michała Kleofasa Ogińskiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy: SZPITAL
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.11.2019
Oferta pracy ważna do: 13.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?442d5d900688638cfcfdc7c13ca95958
Podobne oferty pracy
Praca biurowa związana z przygotowaniem i archiwizacją dokumentacji; bieżąca obsługa klienta
P.H.U. "DORFIN" Dorota Rodziejczak - 2017-07-18 - Oborniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej; czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień i zapotrzebowania na składniki i przyprawy za granicą, wydawanie potraw, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie i wypiekanie pizzy zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, ciast oraz napojów z zastosowaniem narzędzi, maszyn znajdujących się w zakładach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2018-07-18 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca dwuzmianowa również w weekedy. Godziny pracy do ustalenia z pracodawcą wg grafiku.
Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz - 2020-02-11 - Mokobody (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
PPH REYPOL-REJMAK SP. J. - 2018-12-03 - Janowiec (lubelskie)
Przyrządzanie potraw i wydawanie ich dla klienta.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "TERM" KONRAD KARBOWNICZEK - 2020-09-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2020-04-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni europejskiej.
CENTRUM IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH S.C. JOANNA TUCHANOWSKA, EWA PYTEL - 2018-04-12 - Sopot (pomorskie)
transport drogoey rzeczy na terenie Polski
Firma Handlowo - Usługowa Paweł Białojański - 2016-06-01 - Bielsko-Biała (śląskie)
-przygotowywanie śniadań, innych dań z karty menu
MANOR HOUSE-SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-31 - Chlewiska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i wyrobow kulinarnych, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-12-01 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Obsługa wózka widłowego, załadunek / rozładunek towaru, prowadzenie dokumentacji magazynowej, rozmieszczenie towaru na magazynie
DURING POLSKA Sp. z o. o. - 2019-12-12 - Zabrze (śląskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów. Sprawdzanie czystości następujących obszarów powiązanych z kuchnią: magazyny, chłodnie, miejsca do składowania artykułów suchych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Częstochowa (śląskie)
Gotowanie potraw, umiejętność zarządzania, znajomość kuchni polskiej, komponowanie nowych potraw.
LUNA SŁAWOMIRA PAKOSZ - 2020-03-05 - Karpacz (dolnośląskie)
przyrządzanie posiłków
"ADAMUS" FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ADAM BłAŻEJEWSKI - 2020-01-14 - Pobiedziska (wielkopolskie)
-
Karolina Krzywańska "NIECHORZANKA" GASTRONOMIA, HANDEL, USŁUGI - 2019-06-07 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw i dań w punkcie gastronomicznym, pomoc przy planowaniu zaopatzrenia w produkty żywnościowe, ustalanie gramatury potraw i dań oraz jej przestrzeganie.
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
gotowanie na kuchni w gimnazjum plus zlecone usługi
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2016-10-07 - Wola Krzysztoporska (łódzkie)
Przyrządzanie potraw orientalnych na bazie wiedzy i umiejętności zastosowania receptur i przypraw arabskich, w tym przygotowanie kebaba. Praca w systemie równoważnym w godzinach 9.00-1.00
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Łęczna (lubelskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Jastrowie (wielkopolskie)
Rozbiór mięsa oraz przygotowywanie potraw europejskich i azjatyckich.
Bar GASTRONOMICZNY GUCIO - 2016-03-01 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie produktów do produkcji kulinarnej, wykonywanie potraw mięsnych, jarskich itp.
kontakt przez PUP - 2019-08-20 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
FILIP PIZZA Renata Filipek - 2015-12-01 - Bochnia (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
PAŁAC BURSZTYNOWY - KRZYSZTOF GRZĄDZIEL - 2020-10-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie całodziennych posiłków (śniadania i obiady) dbanie o porządek i czystość na stanowisku pracy, dbanie o sprzęt i narzędzia gastronomiczne.
NET-LINE Tomasz Dudek - 2019-05-09 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
Zgodnie z zawodem
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-06 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, przygotowanie pizzy, makaronów, deserów
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Kutno (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wczasowy "Jaźdżówki" Danuta Gerczak - 2019-09-05 - Jażdżówki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań na imprezy okolicznosciowe, firmowe, bankiety,
INWEST PARTNER KRYSTYNA SIWAK - 2019-03-18 - Radomiłów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK - 2017-06-21 - Borysławice Kościelne (wielkopolskie)