KUCHARZ Mokobody oferta pracy Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 5 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca dwuzmianowa również w weekedy. Godziny pracy do ustalenia z pracodawcą wg grafiku.
Data publikacji: 2020-02-11
Lokalizacja: Mokobody (mazowieckie)
Pracodawca: Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chreptowicza 26, 08-124 Mokobody, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca dwuzmianowa również w weekedy. Godziny pracy do ustalenia z pracodawcą wg grafiku.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: miesięcznie
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mokobody
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: siedlecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mokobody
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Chreptowicza 26, 08-124 Mokobody, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: siedlecki
Gmina pracodawcy: Mokobody
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mokobody
Ulica pracodawcy: Chreptowicza
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.02.2020
Oferta pracy ważna do: 10.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 11.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 11.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?074721376d905e725d2d7a5880493504
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, wszystkie inne prace związane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie potraw wg. poleceń szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty dań
"CENTRALKA" Paweł Jakubczak - 2018-10-05 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
Kamil Ratajczak - 2017-01-26 - Niwy (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Mieszków (wielkopolskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2020-02-24 - Złotów (wielkopolskie)
PRACA NA KUCHNI PRZY PRZYGOTOWYWANIU ŚNIADAŃ I DAŃ Z MENU ,OBRÓBKA WARZYW I MIĘSA, PRZYGOTOWYWANIE KOTLETÓW,SOSÓW,RYB, SKŁADANIE BURGERÓW. Miejsce pracy: Legnicka 58 -restauracja SURFER w C.H Magnlia ParkForma zawarcia umowy: zlecenie ok 170 godzin miesięcznie -PRACA W SYSTEMIE 8 H, 5 DNI W TYGODNIU( około 170 h w miesiacu ) RÓWNIEŻ W WEEKENDY.Termin wykonania umowy: 3 lata.
JR FOOD COMPANY SP.ZO.O. - 2020-01-02 - Wrocław (dolnośląskie)
PRACA NA SAMODZIELNYM STANOWISKU, , UMIEJĘTNOŚĆ ORGANIZOWANIA PRACY WŁASNEJ ORAZ WSPÓŁPRACOWNIKOM
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Gryżyna (lubuskie)
umiejętnośc nakładania mięsa na patyk, przygotowywania dań z soczewicy, ryb , dań arabskich, sisz kebab, przygotowywanie kebabów
Sindbad Hamid Rochdi - 2017-05-08 - Łowicz (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
podanie
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Pławno (łódzkie)
sporządzanie posiłków dla uczniów zgodnie z obowiązującymi recepturami, wydawanie obiadów dla uczniów i pracowników szkoły, układanie jadłospisów dekadowych z kierownikiem stołówki
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
-prawidłowe i sprawne przygotowanie dań dla gości restauracji - zgodnie z otrzymanym zamówieniem i standardami;-przestrzeganie wyznaczonych celów kosztowych i ich utrzymanie;-utrzymywanie czystości w kuchni, na stanowisku pracy, zapewniające prawidłowe i zgodne ze standardami funkcjonowanie stanowiska pracy
North Food Polska S.A. - 2017-04-27 - Gdynia (pomorskie)
kucharz
"Brzozowy Dworek" Dorota Pinas - 2019-03-21 - Wola Rzędzińska (małopolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2016-08-01 - Poznań (wielkopolskie)
praca bezpośrednio przy produkcji potraw dla młodzieży przebywającej całodobowo w internacie, głównie gorących wykonując je we wcześniej ustalonych ilościach i asortymencie
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Dobieszków (łódzkie)
Realizacja zleceń transportowych pojazdem dostawczym, pomoc przy załadunku i rozładunku
INSTAL-SERVIS Marcin Ortyl - 2020-02-17 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań, organizacja kuchni
Pizzeria TOSCANA Małgorzata Hanczewska - 2017-08-22 - Olszyna (dolnośląskie)
1. Gotowanie dań gorących.2. Wydawanie posiłków.3. Przygotowywanie surówek.4. Przygotowywanie posiłków typu fast food.5. Obieranie jarzyn, warzyw.6. Obsługa kasy fiskalnej.7. Dbanie o utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Ciężkowice (małopolskie)
Praca na kuchni, przygotrowywanie posiłków. Praca w ramach umowy zlecenie na terenie Bolesławca i okolic.
Firma Handlowo-Usługowa Monika Smyk-Mełech - 2019-10-01 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Pogwizdów (śląskie)
Wykonywanie czynności higieniczno-pielęgnacyjnych. Realizowanie opieki nad mieszkańcami według ustalonego planu opieki indywidualnej. Praca w systemie równoważnym w godz. 6.00-18.00, 18.00-6.00 od poniedziałku do niedzieli, wg grafiku. Umowa o pracę na czas niokreślony po okresie próbnym.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA OSÓB STARSZYCH - 2019-01-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, obróbka warzyw, utrzymanie czystosci w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-02-22 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
Firma Trzy Stawy Mariola Podkowiak - 2016-10-11 - Kłodawa (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich atrykułów spoywczych wydawanych do kuchni,- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- kontakt z klientami zagranicznymi,- przygotowywanie posiłków kuchni typu: pielemieni, żarkoje itp.
KOBE Paulina Cieślak, Mateusz Gratkowski S.C. - 2018-05-14 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
prowadzenie kuchni arabskiej, robienie sosów, sałatek, przyprawianie oraz smażenie mięsa: baraniny, wołowiny w tradycjach arabskich.
XXL KEBAB & BURGER Kamil Długołęcki - 2016-03-02 - Białystok (podlaskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Jarosław (podkarpackie)
obsługa klienta indywidualnego, grup zorganizowanych i imprez okolicznościowych
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o. w upadłości układowej - 2016-06-27 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Zamość (kujawsko-pomorskie)