KUCHARZ Zamość oferta pracy "CENTRALKA" Paweł Jakubczak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw według karty dań
Data publikacji: 2018-10-05
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: "CENTRALKA" Paweł Jakubczak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bazyliańska 19, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw według karty dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza.
Nazwa pracodawcy: "CENTRALKA" Paweł Jakubczak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Bazyliańska 19, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Bazyliańska
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.10.2018
Oferta pracy ważna do: 04.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przechowywanie, kompletowanie i wydawanie towarów zgodnie z przyjętym systemem identyfikacji i rozmieszczenia magazynu oraz otrzymanym zleceniem wydania, prowadzenie i nadzór nad dokumentacją i rejestracja przesyłek przychodzących i wychodzących, nadzór ilościowy i jakościowy nad przesyłkami i towarami, przestrzeganie zasad obiegu dokumentacji i porządku w przechowywaniu dokumentów magazynowych, nadzór nad terminowością i kompletnością przepływu towarów na zewnątrz i wewnątrz Firmy, gospodarowanie opakowaniami (zgłaszanie zapotrzebowania na materiały i akcesoria potrzebne do pakowania i zabezpieczenia przesyłek), kontrolowanie zgodności rzeczywistego stanu zapasów ze stanem ewidencyjnym, stosowanie odpowiednich zabiegów konserwacyjnych, utrzymanie porządku i czystości w magazynie
Przedsiębiorstwo Usług Technicznych WAGNER-SERVICE P.S.W Wilczek Sp. J - 2018-05-18 - Świętochłowice (śląskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Sokola (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy rzeźnika wędliniarza; rozbiór tusz drobiowych;
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Lublin (lubelskie)
- samodzielne przygotowanie posiłków,- przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe,- dbałość o porządek w miejscu pracy- przestrzeganie zasad bhp
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków. pk 20 godzin w m-0cu pomiedzy 8.oo a 22.oo w tym w wolne dni
Zamek DOBRA-KLUB Zbigniew Podgórski - 2016-09-05 - Dobra (dolnośląskie)
prowadzenie sekretariatu, porządkowanie i archiwizacja dokumentów, pomoc w dziale księgowym (wprowadzanie dokumentów do systemu, wystawianie fakur)
GBJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-16 - Śliwice (kujawsko-pomorskie)
Kucharz. Przygotowywanie potraw. Praca od 10-22 2 dni pracy nastepnie 2 dni wolne.
Restauracja Oleńka na Starówce s.c. - 2016-03-17 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie produktów i przyrządzanie potraw, dań.
"OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O. - 2017-09-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Świadczenie usług fryzjerskich (strzyżenie, farbowanie, układanie fryzur itp.)
Biuro Ochrony Jaguar Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie dań, obróbka mięsa
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
produkcja do sprzedaży pizzy na wynos, w lokalu, smażenie hot -dogów, przygotowywanie i smażenie gofrów do sprzedaży, frytek, lodów, ciast gotowych, kawy, herbaty oraz napojów zimnych
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2018-04-05 - Żory (śląskie)
-Znajomość obowiązujących instrukcji i przepisów dotyczących powierzonego odcinka,pracy oraz umiejętność praktycznego ich stosowania,-Organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłowa i terminowa realizację zadań,-Przestrzeganie przepisów w zakresie bhp i ppoż oraz sanitarnych określonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach,-Przestrzeganie dyscypliny pracy,-zachowanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy,-Zabezpieczenie mienia przedsiębiorstwa przed zniszczeniem i kradzieżą,-Dbałość o należyty stan techniczny.zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, umiejętności: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Lublin (lubelskie)
W programie stażu.
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Cieszków (dolnośląskie)
przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2018-07-03 - Poznań (wielkopolskie)
Przyrządzanie posiłków dla klientów dostosowanych do różnych diet, organizacja pracy w kuchni. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie pizzy.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "KRYSLEX" KRZYSZTOF ZACHARA - 2016-08-26 - Brzesko (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw m in. pierogi, sporządzanie ciast z zastosowaniem narzędzi i maszyn i i urzadzeń w zakładach gastranomicznych, praca w godz. 8-11
GOLD TRADE CORPORATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-07 - Opole (opolskie)
zgodny ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Przyjezierze (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków w żywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków (praca na terenie szpitala MCZ w Lubinie)
NIRO SP. Z O.O. - 2018-03-28 - Lubin (dolnośląskie)
Praca w dziale żywienia.Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Oferta pracy skierowana również do osób posiadających orzeczenie o niepełnosprawności.
GRUPA ZDROWIE ARKADIUSZ CHMIELIŃSKI - 2018-02-18 - Kraszewo-Czubaki (mazowieckie)
naprawa pojazdów samochodowych- dostawczych, osobowych,diagnoza, weryfikacja usterek
DOMUS-MOBIL S.C - 2016-11-30 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie surowców do sporządzania potraw, obsluga maszyn i urzadzeń, obróbka termiczna potraw, mycie maszyn, narzędzi, naczyń, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2016-07-05 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, deserów, utrzymywanie porządku na kuchni, przygotowywanie menu, przygotowywanie zamówień produktów potrzebnych do przygotowywania posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Łosice (mazowieckie)
Prace murarskie i inne budowlane
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Wólka Łabuńska (lubelskie)