KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Kędzierzyn-Koźle oferta pracy "OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie produktów i przyrządzanie potraw, dań.
Data publikacji: 2017-09-07
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: "OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOSMONAUTÓW 2, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie produktów i przyrządzanie potraw, dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie, umiejętność pracy w zespole.Praca 13-22, 8 godzin dziennie. Pracodawca prosi o kontakt tel. w celu ustalenia terminu spotkania.
Nazwa pracodawcy: "OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 1, 47-303 Krapkowice, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Krapkowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krapkowice
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.09.2017
Data dodania oferty pracy: 05.09.2017
Oferta pracy ważna do: 15.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Dęblin (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej , indyjskiej
HARASÓWKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-05 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Praca fizyczna.
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "MAĆKO" s.c. Marek Oko i Maciej Oko - 2016-02-17 - Ostrówki (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków na 400 osób w stołówce zakładowej, również posiłków dla dzieci w przedszkolach, sporządzanie menu, robienie zakupów, składowanie produktów, dokonywanie rozliczeń, przestrzeganie przepisów obowiązujących w kuchni, współpraca z innymi członkami zespołu, koordynowanie prac w kuchni, czuwanie nad planem urlopowym zespołu.
ODS Ostsächsische Dienstleistungs- und Service GmbH - 2018-07-25 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Golczewo (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2018-04-09 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
PHU "Stelma" Maciej Staniszewski - 2016-06-07 - Pleszew (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Warta (łódzkie)
pomoc w gospodarstwie domowym osobom starszym i/lub niepełnosprawnym oraz promowanie usług zleceniodawcy
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Gliwice (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw typu fast-food: kebab, hamburger, hot-dog, zapiekanki, sałatki.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2017-06-01 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWY DANA DANUTA BANACZEK - 2017-03-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Organizacja pracy działu kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw.
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Tarnowskie Góry (śląskie)
OBSŁUGA KLIENTÓW, WYSTAWIANIE FAKTUR
Ubojnia Drobiu "Jan Mar" Marek Bejm - 2018-03-09 - Borowe (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW w ŁODZI - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
praca w systemie II-zmianowym również w soboty i niedziele
Restauracja Sławianka Sława - 2016-01-25 - Sława (lubuskie)
jw
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021/Oddział Zabezpieczenia Garnizonu Stołecznego - 2018-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
Według zawodu.
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2017-08-11 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
"RESTAURACJA SĄDECKA", Marcin Salamon - 2016-09-13 - Łososina Dolna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej np. zupy, drugie dania, surówkii; godziny pracy 8.00-20.00 (dwa dni praca , dwa dni wolne) sob. 8.00-19.00, niedz. 9.00-18.00
CITY BISTRO DANUTA STAROŃ - 2017-03-24 - Łagów (dolnośląskie)
-
LEADER Sp.Zo.o. OW Rehabilitacyjny BAŁTYK - 2017-08-07 - Stegna (pomorskie)
samodzielne przygotowywnie posiłków na wesela
Piotr Szostak - 2016-01-05 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie posiłków w świetlicy socjoterapeutycznej
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Poznań (wielkopolskie)
Dostawa artykułów spożywczych samochodem dostawczym (kat.B) do sklepów i punktów gastronomicznych.
Mazowsze Chłodnia - Przedsiębiorstwo Handlowe - 2018-04-11 - Sochaczew (mazowieckie)
Restauracja "Pokusa". Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie w ww. zawodzie. Kontakt z pracodawcą osobisty po umówienuiu telefonicznym.
PUH TELMAR S.C. - 2016-12-13 - Rybnik (śląskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. -Kontakt e-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-06-13 - Tczew (pomorskie)
kucharz - przygotowywanie posiłków
Zając Małgorzata "KONTRA" - 2017-05-24 - Zawoja (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej i pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
CH HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-26 - Czaplinek (zachodniopomorskie)