KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII (S) Ciężkowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII (S)
Wynagrodzenie: 1 017,4 PLN
Zakres obowiązków: 1. Gotowanie dań gorących.2. Wydawanie posiłków.3. Przygotowywanie surówek.4. Przygotowywanie posiłków typu fast food.5. Obieranie jarzyn, warzyw.6. Obsługa kasy fiskalnej.7. Dbanie o utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2019-03-26
Lokalizacja: Ciężkowice (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ciężkowice, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
1. Gotowanie dań gorących.2. Wydawanie posiłków.3. Przygotowywanie surówek.4. Przygotowywanie posiłków typu fast food.5. Obieranie jarzyn, warzyw.6. Obsługa kasy fiskalnej.7. Dbanie o utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 017,4 PLN
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII (S)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ciężkowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Data zakończenia pracy: 01.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Staż realizowany w ramach projektu Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie tarnowskim i m. Tarnów (IV) Młodzi na start, który jest realizowany w ramach PO WER, Poddziałanie 1.1.1 i współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, książeczka sanepidowska, dyspozycyjność. Praca w Ciężkowicach od pon. do niedz. na jedną zmianę w godz.: 10.00-18.00. Zakres obowiązków: gotowanie dań gorących, wydawanie posiłków, przygotowywanie surówek, przygotowywanie posiłków typu fast food, obieranie jarzyn, warzyw, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Pl. Gen. J.Bema 3, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie, CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Tarnów
Gmina pracodawcy: Tarnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnów
Ulica pracodawcy: Pl. Gen. J.Bema
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 26.03.2019
Oferta pracy ważna do: 26.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.03.2019
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie średnie, prawo jazdy kat. B. Mile widziane doświadczenie w prowadzeniu samochodu dostawczego. Wynagrodzenie do uzgodnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Zakres obowiązków: dostawa towarów do klientów. Kontakt e-mailowy z pracodawcą: kajtus (at) kajtus.com.pl
HURTOWNIA KAJTUŚ IRENEUSZ BŁASZCZYK - 2019-02-04 - Rybnik (śląskie)
Praca w charakterze kucharza. Wykonywanie powierzonych zadań.
,,GALICJA" Paweł Borowiec - 2015-11-27 - Babica (podkarpackie)
Przygotowywanie obiadów w stołówce szkolnej
ZESPÓŁ SZKÓŁ W STAWISZYNIE - 2016-08-29 - Stawiszyn (wielkopolskie)
Utrzymanie magazynu, wydawanie oraz przyjmowanie towarów.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Piszkawa (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
"Przystań u Lipy" Dorota Lipa - 2017-04-21 - Jordanów (małopolskie)
kucharz
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2016-11-25 - Mielec (podkarpackie)
kuchnia polska
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-04-05 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie porządku w lokalu
BAR HIPSTER Bartosz Fenig - 2017-04-24 - Gnojewo (pomorskie)
umiejętności mile widziane: przygotowywanie klusek, pierogów, surówek, sosów, sałatek, Znajomość receptur i gotowania,wydawanie dań z karty menu, praca w godz.10-18 lub 13-21
Trio Kia Sp. z o.o. - 2016-04-22 - Opole (opolskie)
obsługa pieca tandoor
Krzysztof Grabski "Lobo" - 2017-08-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu makaranów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Bochnia (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI BANGLADESKIEJ, SPRZĄTANIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA POTRAW KUCHNI BANGLADESKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W TRADYCYJNEJ KUCHNI BANGLADESKIEJ, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM, BENGALSKIEGO W STOPNIU PODSTAWOWYM MILE WIDZIANE
STAR PORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Zielona Góra (lubuskie)
praca w kuchni - przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Wiechlice (lubuskie)
Pomoc w kuchni, sprzątanie, przygotowanie posiłków, obsługa klienta;
ADRIAN WÓŁKIEWICZ PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "WOŁOWINKA" - 2018-12-12 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodny z wykonywanym zawodem (praca w CAFE DESA )
Borucki Witold FUNDO - 2018-11-28 - Czeladź (śląskie)
- przygotowywanie i wydawanie potrawProfil: restauracjaBranża: Gastronomia
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Orzesze (śląskie)
Praca w kuchni, gdzie codziennie obsługiwanych jest ok 250 gości.Do zadań należy przygotowywanie posiłków, odpowiednie przechowywanie żywności. Przestrzeganie przepisów dotyczących higieny.
Hotel Herzog Heinrich GmbH & Co.KG - 2018-08-29 - Niemcy (Niemcy)
sporządzanie i wydawanie posiłkówdbanie o porządek na kuchni
kontakt przez OHP - 2016-06-08 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Ustroń (śląskie)
opieka nad dziećmi do lat 3, prowadzenie zajęć edukacyjnych
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Kargoszyn (mazowieckie)
przygotowanie dań zgodnych z obowiązującymi przepisami kuchni europejskiejpraca na umowe na czas określony, równoważny system czasu pracyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Sortowanie na magazynie odzieży używanej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ALICJA BOJANOWSKA - 2019-02-26 - Nowe Iganie (mazowieckie)
praca w kuchni w przedszkolu
"AMO MNIAM" S.C. - 2018-03-07 - Rzeszów (podkarpackie)
j/w
Anita Zawarczyńska "AZA" - 2016-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
-
"BEN-POL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-29 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej/tureckiej.Praca od pon-ndz w godz.12-16/16-20.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Raszyn (mazowieckie)