KUCHARZ - DO PRZYUCZENIA Czelad藕 oferta pracy Borucki Witold FUNDO
Stanowisko: KUCHARZ - DO PRZYUCZENIA
Wynagrodzenie: 2聽100 - 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodny z wykonywanym zawodem (praca w CAFE DESA )
Data publikacji: 2018-11-28
Lokalizacja: Czelad藕 (艣l膮skie)
Pracodawca: Borucki Witold FUNDO
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 26, 41-250 Czelad藕, powiat: b臋dzi艅ski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: zgodny z wykonywanym zawodem (praca w CAFE DESA )
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽100 - 3聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
II zmiana od godziny 14 ( do ustalenia z pracodawc膮)
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - DO PRZYUCZENIA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Czelad藕
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: b臋dzi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Czelad藕
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽100 - 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.12.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: do艣wiadczenie mile widziane
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wykszta艂cenie dowolne
Nazwa pracodawcy: Borucki Witold FUNDO
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w B臋dzinie
Adres pracodawcy:
Rewolucjonist贸w 2, 42-500 B臋dzin, powiat: b臋dzi艅ski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: b臋dzi艅ski
Gmina pracodawcy: B臋dzin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: B臋dzin
Ulica pracodawcy: Rewolucjonist贸w
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Dzia艂alno艣膰 agent贸w zajmuj膮cych si臋 sprzeda偶膮 p艂od贸w rolnych, 偶ywych zwierz膮t, surowc贸w dla przemys艂u tekstylnego
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w B臋dzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 28.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - D臋bica (podkarpackie)
Pe艂nienie obowi膮zk贸w szefa kuchni w szkole.
Szko艂a Podstawowa Nr 34 z Oddzia艂ami Integracyjnymi - 2017-12-06 - Gdynia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2016-06-17 - Gliwice (艣l膮skie)
praca wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Legnica (dolno艣l膮skie)
okre艣lono we wniosku
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - 艁obez (zachodniopomorskie)
- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w.- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm.- Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem.- Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz terminowo艣膰 ich wydania .- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem zasad HACCP, wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych.- W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm.- W艂a艣ciwe i oszcz臋dne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w.- Pobieranie i zabezpieczanie pr贸bek pokarmowych posi艂k贸w na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawid艂owe post臋powanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posi艂k贸w.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-10-25 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej
PRYWATNE PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWE KAT-BUD KATARZYNA W脫JTOWICZ - 2017-07-28 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Obs艂uga klienta
BEA Restauracja Pokoje Go艣cinne ROBERT BAC - 2016-07-11 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Monta偶 konstrukcji stalowych wg rysunku technicznego.
TOTAL SCW MIKO艁AJ WI艢NIEWSKI - 2017-08-16 - Bolszewo (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej wg oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-11-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Obs艂uga klient贸w hotelu na stanowisku recepcjonistka/recepcjonista.
Wejmar Sp. z o.o. - 2017-11-16 - Puck (pomorskie)
Obr贸bka wst臋pna produkt贸w, gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie przygotowanych potraw.
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAW艁OWSKA - 2016-04-29 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
- Roznoszenie wizyt贸wek na terenie Katowic.- Wynagrodzenie: 13,00 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na czas nieokre艣lony.- Zlecenie do wykonania w godzinach: 9:00-17:00. Kontakt osobisty (ul. Feliksa Boche艅skiego 69 m. 5, 40-847 Katowice) lub telefoniczny (Tel. 531-320-081, 694-963-599) w godzinach: 9:00-17:00.
PERFECT CASH SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-29 - Katowice (艣l膮skie)
Praca w kuchni wykonywanie surowek, fast-food贸w. Rozwo偶enie cateringu.
Iwona Pali艅ska - Gastronomia - 2017-04-28 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸wUtrzymanie porz膮dku i czysto艣ci pomieszcze艅 produkcyjnych
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W NOWOGARDZIE - 2017-11-10 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Praca na umow臋 zlecenie. ok.168 godzin pracy w miesiacu, dyspozycyjno艣膰 w godzinanch: 11:00-20:00, praca wg grafiku w weekendy (stawka godzinowa: 14 z艂/godz. brutto). Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2017-08-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Planowanie jad艂ospis贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w wg jad艂ospis贸w, dbanie o utrzymanie porz膮dku i przestrzeganie higieny, stosowanie norm i zasad zawartych w przedszkolnych ksi臋gach HCCP
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowanie i serwowanie da艅, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe, ch臋膰 do pracy
P.P.H.U. AD-BUD" - Adam Pyka - 2017-02-16 - Lis贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, wypiekanie chlebka naan,praca w godzinach 12-20
TULSI Kamila LI艢KIEWICZ - 2018-10-30 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Rawicz (wielkopolskie)
Pakowanie ciast. Prace porz膮dkowe na terenie zak艂adu.
Zak艂ad Cukierniczy Mariusz Pycyk - 2017-07-06 - Rz臋dziszowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedzia艂ku do niedzieli - wed艂ug grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-02-15 - Micha艂owice (ma艂opolskie)
klejenie pierog贸w, pielmieni, cepelin贸w na oczach klient贸w
WRO EU INVEST Sp. z o.o. - 2016-03-02 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, dbanie o wygl膮d i walory smakowe przygotowanych posi艂k贸w (RPO)
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Koszelew (mazowieckie)