KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej wg oryginalnej receptury.
Data publikacji: 2018-11-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej wg oryginalnej receptury.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: um. zlec. na okres 3 lat - 120 h/mies.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukrainskiej wg oryginalnej receptury.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 15
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.11.2018
Oferta pracy ważna do: 30.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, kebabów adana, iskender, pide, pilaw, słodkich wypieków typu baklava; praca w godz.: 9-13, 12-16, 16-20
KERPIC KEBAB HOUSE - 2016-09-14 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Zamość (lubelskie)
obsługa czytelników
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Brok (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków - indywidualnych potraw dla osób na specjalne zamówienie (dieta)
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Sienna (dolnośląskie)
przygotowanie potraw w restauracji obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Cemo Cemal Dogan - 2018-03-16 - Drezdenko (lubuskie)
Zgodny z program stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"DELICTUS" Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków,znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-10-18 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie i sprzedaż kebaba
Mała Gastronomia Teresa Bisiak - 2018-02-01 - Lubań (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2018-04-17 - Łuków (lubelskie)
umiejętność gotowania powierzonych potraw
Firma Handlowo-Usługowa Karwat Izabella - 2018-01-04 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
odbiór gotowego elementu spod maszyny, odcinanie przetrysku, pakowanie
kontakt przez OHP - 2018-06-15 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Radom (mazowieckie)
Przygotowanie posiłkównadzór nad jakościa zamówionej żywności, utrzymanie porządku
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Goleniów (zachodniopomorskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-01-10 - Tarnów (małopolskie)
praca w restauracji
"JJS" SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA I JERZY SIEMIEŃCZUK - 2015-11-20 - Białystok (podlaskie)
Obróbka wstępna i termiczna produktów żywnościowych, przygotowanie farszów, przygotowywanie pierogów, uszek, klusek, krokietów, naleśników, gołąbków. Mrożenie i pakowanie gotowych produktów.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Nowa Wieś (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy.
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2018-06-07 - Grajewo (podlaskie)
jw.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Ewa Listosz - 2018-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Brenna (śląskie)
według umowy
P.P.H.U. PAWEŁ BOROWSKI - 2017-06-18 - Konin (wielkopolskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
pracownik produkcyjny,wyroby kulinarne mączne
AMGO S.C. Prod.Wyrobów Garmażeryjnych - 2017-08-23 - Tenczynek (małopolskie)
Przygotowywanie składników, przygotowywanie dań i kanapek.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
wydawanie i przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE "B.M.CH." MARIUSZ CHABIBIUDIN - 2016-09-19 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie samodzielnie posiłków, wydawanie posiłków. 176 godzin w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Oleśnica (dolnośląskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów, i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Nowy Sącz (małopolskie)