KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa Monika Smyk-Mełech
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: Praca na kuchni, przygotrowywanie posiłków. Praca w ramach umowy zlecenie na terenie Bolesławca i okolic.
Data publikacji: 2019-10-01
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa Monika Smyk-Mełech
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Spacerowa 24 - 26, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na kuchni, przygotrowywanie posiłków. Praca w ramach umowy zlecenie na terenie Bolesławca i okolic.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 25
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, staż pracy minimum 3 lata, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, chęci do pracy, komunikatywny język ukraiński.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo-Usługowa Monika Smyk-Mełech
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Spacerowa 24 - 26, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty poprzedzony telefonem numer telefonu 668 492 205 w godzinach od 08:00-15:00.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Spacerowa
Numer budynku pracodawcy: 24 - 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.10.2019
Oferta pracy ważna do: 18.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f77539e2ddf4821fa564fd37de05d140
Podobne oferty pracy
PRODUKCJA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I P. POŻ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGAŻOWANIE I CHĘĆ DO PRACY, KREATYWNOŚĆ I SUMIENNOŚĆ, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ HACCP W ŻYWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJĘTNOŚĆ W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH), 3 LATA DOŚWIADCZENIA W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NAŁOGÓW; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKOŁOWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców, przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Biała Niżna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Ekspedientka - stoisko piekarniczo-cukirnicze. Miejsce pracy, Wrocław:- ul. Żernicka 225, - ul. Szybowcowa, paw. 2, - ul. Strachowskiego 27A. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 601 788 707.
Piekarnia Cukiernia Mirosław Ożóg - 2016-05-23 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie, kuchnia polska
ART BIS Bronisława i Sławomir Aleksiejuk - 2016-01-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
-
PRZOSTMAR Sp. z o.o. - 2018-12-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Lubin (dolnośląskie)
przyrządzanie dań kuchni Południowo- wschodniej Azji, dbanie o czystość lokalu
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanioe posiłków w barze
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2016-12-15 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia polska.Dbanie o czystość stanowiska pracy.
Smaczna Chatka Alan Lisowiec - 2018-09-07 - Święta Katarzyna (świętokrzyskie)
Praca polega na przygotowywaniu posiłków dla gości hotelowych (śniadania, obiadokolacje) oraz dań i deserów z menu.
SKI HOTEL SP. Z O.O. - 2019-07-16 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
wykształcenie bez znaczenia, mile widziane doświadczenie, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności, 1/2 etatu, wynagrodzenie 925 zł, miejsce pracy: Fabianów
Spółdzielnia Inwalidów "PROSNA" - 2016-06-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Oferta pracy przeznaczona dla osób z ustalonym odpowiednim profilem zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rybniku. Osoba zainteresowana ofertą pracy zgłasza się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracy.Doświadczenie w zawodzie, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Rybnik (śląskie)
przygotowanie posiłków
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2019-09-18 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków, dyspozycje dla personelu, przygotowanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - Lipowa (śląskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie surówek, obsługa gości na przyjęciach okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 5-13 oraz 12-20 w Kołobrzegu.
Zespół Szkół Morskich im. Polskich Rybaków i Marynarzy w Kołobrzegu - 2019-10-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Pułankowice (lubelskie)
* Przygotowywanie potraw typowych dla regionu* Przygotowywanie menu* Sporządzanie listy zakupów* Dokonywanie zakupów potrzebnych produktów* Przestrzeganie przepisów BHP
Waldhotel Roggosen GmbH Inh. Heike Ehlenberger - 2015-10-12 - Niemcy (Niemcy)
Samodzielne prowadzenie kuchani
Interhotel - 2016-03-22 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
praca na kuchni
Przedsiębiorstwo Usługowo - Handlowe AGRA Pacanów - 2018-05-18 - Pacanów (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Chorzów (śląskie)
Odpowiedzialnośc za zapewnienie prawidłowego przebiegu procesu produkcyjnego poprzez obsługe urządzeń produkcyjnych, nadzór i kontrola parametrów procesu, prawidłowe przygotowanie produktu/plproduktu zgodnie z obowiązującymi recepturami.
NESTLE POLSKA S.A. ODDZIAŁ W KARGOWEJ - 2016-05-23 - Kargowa (lubuskie)
praca fizyczna
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Aleksandrówka (mazowieckie)
opracowywanie oraz przygotowywanie menu dla klientów OW Kormoran; praca w godz. 6-10, 16-20.
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-03-07 - Rowy (pomorskie)
Przygotowanie dań oraz ich wydawanie.
ADAR A.Burdak E.Burdak - 2019-08-09 - Białystok (podlaskie)
Zarządzanie produkcją sosów do usług a la carte oraz przygotowywanie i obsługa wydarzeń bankietowych. Wsparcie w przygotowywaniu menu i obsłudze "mise en place". Przygotowywanie dań regionalnych i sezonowych z nowoczesną interpretacją i pomysłową prezentacją.
kontakt przez OHP - 2018-11-15 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw, organizacja pracy swojej na kuchni
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Wisła (śląskie)