KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa Monika Smyk-Mełech


Największy wybór odzieży

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 14,7 PLN

Zakres obowiązków: Praca na kuchni, przygotrowywanie posiłków. Praca w ramach umowy zlecenie na terenie Bolesławca i okolic.

Data publikacji: 2019-10-01

Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)

Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa Monika Smyk-Mełech

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Spacerowa 24 - 26, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Praca na kuchni, przygotrowywanie posiłków. Praca w ramach umowy zlecenie na terenie Bolesławca i okolic.

Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Zmianowość pracy: nie dotyczy

warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 25

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 21.10.2019

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe

wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, staż pracy minimum 3 lata, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, chęci do pracy, komunikatywny język ukraiński.

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3

Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo-Usługowa Monika Smyk-Mełech

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu

Adres pracodawcy:
Spacerowa 24 - 26, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty poprzedzony telefonem numer telefonu 668 492 205 w godzinach od 08:00-15:00.

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: dolnośląskie

Powiat pracodawcy: bolesławiecki

Gmina pracodawcy: Bolesławiec

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec

Ulica pracodawcy: Spacerowa

Numer budynku pracodawcy: 24 - 26

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 01.10.2019

Oferta pracy ważna do: 18.10.2019

Data udostępnienia oferty pracy: 01.10.2019

Data przyjęcia oferty pracy: 01.10.2019

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f77539e2ddf4821fa564fd37de05d140

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - do 2 300 PLN

PRODUKCJA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I P. POŻ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGAŻOWANIE I CHĘĆ DO PRACY, KREATYWNOŚĆ I SUMIENNOŚĆ, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ HACCP W ŻYWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJĘTNOŚĆ W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH), 3 LATA DOŚWIADCZENIA W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NAŁOGÓW; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKOŁOWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - 1 017,4 PLN

pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców, przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Biała Niżna (małopolskie)

KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ - od 2 600 PLN

przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)

EKSPEDIENTKA - do 1 850 PLN

Ekspedientka - stoisko piekarniczo-cukirnicze. Miejsce pracy, Wrocław:- ul. Żernicka 225, - ul. Szybowcowa, paw. 2, - ul. Strachowskiego 27A. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 601 788 707.
Piekarnia Cukiernia Mirosław Ożóg - 2016-05-23 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

gotowanie, kuchnia polska
ART BIS Bronisława i Sławomir Aleksiejuk - 2016-01-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)

KIEROWCA K/M - od 2 100 PLN

jw
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Lubin (dolnośląskie)

KUCHARZ ( 38 OP) - od 2 100 PLN

przyrządzanie dań kuchni Południowo- wschodniej Azji, dbanie o czystość lokalu
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 925 PLN

przygotowywanioe posiłków w barze
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2016-12-15 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 2 500 PLN

Przygotowywanie posiłków - kuchnia polska.Dbanie o czystość stanowiska pracy.
Smaczna Chatka Alan Lisowiec - 2018-09-07 - Święta Katarzyna (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

Praca polega na przygotowywaniu posiłków dla gości hotelowych (śniadania, obiadokolacje) oraz dań i deserów z menu.
SKI HOTEL SP. Z O.O. - 2019-07-16 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)

SPRZĄTACZKA - od 925 PLN

wykształcenie bez znaczenia, mile widziane doświadczenie, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności, 1/2 etatu, wynagrodzenie 925 zł, miejsce pracy: Fabianów
Spółdzielnia Inwalidów "PROSNA" - 2016-06-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Oferta pracy przeznaczona dla osób z ustalonym odpowiednim profilem zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rybniku. Osoba zainteresowana ofertą pracy zgłasza się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracy.Doświadczenie w zawodzie, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Rybnik (śląskie)

KUCHARZ - 4 000 - 4 500 PLN

przygotowanie posiłków
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2019-09-18 - Sandomierz (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

Przygotowanie posiłków, dyspozycje dla personelu, przygotowanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - Lipowa (śląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

gotowanie potraw, przygotowywanie surówek, obsługa gości na przyjęciach okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Kwidzyn (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 5-13 oraz 12-20 w Kołobrzegu.
Zespół Szkół Morskich im. Polskich Rybaków i Marynarzy w Kołobrzegu - 2019-10-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Pułankowice (lubelskie)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 1 480 EUR

* Przygotowywanie potraw typowych dla regionu* Przygotowywanie menu* Sporządzanie listy zakupów* Dokonywanie zakupów potrzebnych produktów* Przestrzeganie przepisów BHP
Waldhotel Roggosen GmbH Inh. Heike Ehlenberger - 2015-10-12 - Niemcy (Niemcy)

KUCHARZ - od 3 500 PLN

Samodzielne prowadzenie kuchani
Interhotel - 2016-03-22 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Chorzów (śląskie)

OPERATOR URZĄDZEŃ PRODUKCYJNYCH - od 2 550 PLN

Odpowiedzialnośc za zapewnienie prawidłowego przebiegu procesu produkcyjnego poprzez obsługe urządzeń produkcyjnych, nadzór i kontrola parametrów procesu, prawidłowe przygotowanie produktu/plproduktu zgodnie z obowiązującymi recepturami.
NESTLE POLSKA S.A. ODDZIAŁ W KARGOWEJ - 2016-05-23 - Kargowa (lubuskie)

KUCHARZ POMOC KUCHENNA - od 2 250 PLN

praca fizyczna
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Aleksandrówka (mazowieckie)

KUCHARZ NA 1/2 ETATU - od 950 PLN

opracowywanie oraz przygotowywanie menu dla klientów OW Kormoran; praca w godz. 6-10, 16-20.
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-03-07 - Rowy (pomorskie)

KUCHARZ - od 3 500 PLN

Przygotowanie dań oraz ich wydawanie.
ADAR A.Burdak E.Burdak - 2019-08-09 - Białystok (podlaskie)

KUCHARZ - od 2 200 EUR

Zarządzanie produkcją sosów do usług a la carte oraz przygotowywanie i obsługa wydarzeń bankietowych. Wsparcie w przygotowywaniu menu i obsłudze "mise en place". Przygotowywanie dań regionalnych i sezonowych z nowoczesną interpretacją i pomysłową prezentacją.
kontakt przez OHP - 2018-11-15 - Niemcy (Niemcy)

KUCHARZ - 2 500 - 3 000 PLN

przygotowywanie potraw, organizacja pracy swojej na kuchni
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Wisła (śląskie)


Wybierz powiat