KUCHARZ Pobiedziska oferta pracy "ADAMUS" FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ADAM BłAŻEJEWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie posiłków
Data publikacji: 2020-01-14
Lokalizacja: Pobiedziska (wielkopolskie)
Pracodawca: "ADAMUS" FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ADAM BłAŻEJEWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:K. ODNOWICIELA 23, 62-010 Pobiedziska, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pobiedziska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: poznański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pobiedziska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2020
Data zakończenia pracy: 31.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
gotowość do wyrobienia książeczki sanepid; mile widziane orzeczenie o niepełnosprawności; praca na jedną zmianę w godzinach 8-12
Nazwa pracodawcy:
"ADAMUS" FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ADAM BłAŻEJEWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
62-085 Bliżyce 23, powiat: wągrowiecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: wągrowiecki
Gmina pracodawcy: Skoki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bliżyce
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.01.2020
Oferta pracy ważna do: 28.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e8e775c5825d0ea5aad8eac782262c8a
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Łódź (łódzkie)
szycie na maszynie przemysłowej -stebnówka
PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "W-K-TEX" WIOLETTA KLIM - 2018-04-10 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
produkcja mebli tapicerowanych, obijanie stelaży tapicerskich, oklejanie steaży meblowych pianką, według określonego wzoru, nakladanie tkaniny obiciowej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Jankowy (wielkopolskie)
odbieranie telefonów, e-maili, konfekcjonowanie materiałów promocyjnych
ARP STUDIO S.C. - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone procedury;Dbanie o wysoką jakość przygotowanych potraw-porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania;Terminowe i szybkie wydawanie posiłków;Utrzymanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych, przestrzeganie właściwej technologii procesów kulinarnych;Przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy;Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji.,Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą wyłacznie elektroniczny: haston.rekrutacja (at) hasco-lek.plPraca na 2 zmiany w godz 11-23, 12-24Oferta znajduje się w sali: G
HASTON CITY HOTEL Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej i tajskiej
PAHO sp.zo.o. - 2016-10-10 - Opole (opolskie)
mycie i obieranie warzyw, szatkowanie warzyw i owoców, porcjowanie, obróbka mięsa i ryb, prace porządkowe na stanowisku pracy, mycie naczyń ,
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie posiłków dzieciom na koloniach w Zbicznie koło Brodnicy
Centrum Pielęgnacji Caritas Diecezji Toruńskiej - 2019-06-04 - Zbiczno (kujawsko-pomorskie)
Wydawanie przygotowanych potraw zgodnie z kartą menu. Kontakt osobisty z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie potraw
PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-05-17 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
tworzenie dań degustacyjnych, przygotowywanie cateringu,
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie produktów mięsnych oraz ich wędzenie, wytwarzanie serów, wypiekanie chlebów wg. metod i przepisów litewskich, ukraińskich i gruzińskich.
Zakład Ogrodniczo-Budowlany BAOBAB Marcin Jażdzęwski - 2017-11-23 - Osowa (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PSS SPOŁEM W WADOWICACH - KARCZMA "RZYM" w Suchej Besk. - 2017-02-01 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i ciast algierskich. Umowa o pracą na czas nieokreślony, poprzedziona umowa na czas określony. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00; 16:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, zabezpieczanie przed zepsuciem, produktów i wyrobów gotowych, obróbka surówców i wykańczanie, dekorowanie, porcjowanie wyrobów kulinarnych
HUMAN CRAFT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-07-25 - Dąbki (zachodniopomorskie)
-Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy-Zapewnienie jak najwyższego standardu serwowanych posiłków i obsługi-Wsparcie w zakresie przygotowań spotkań cateringowych
ISS FACILITY SERVICES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-19 - Kraków (małopolskie)
- Uczestnictwo w produkcji potraw oraz uczestnictwo przy wydawaniu zamówionych potraw przez konsumenta, - nauka obsługi sprzętu AGD i PPOŻ,- Staż w godz. 12.00-20.00POWER
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Nowy Duninów (mazowieckie)
opieka nad dziećmi i mlodziezą w drodze doi ze szkoly
kontakt przez PUP - 2019-08-09 - Młynary (warmińsko-mazurskie)
refundacja kosztów wyposażenia/doposażenia stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Karlino (zachodniopomorskie)
zgodnie z charateruystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-12-01 - Piekarzew (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Operator koparko-ładowarki
Przedsiębiorstwo Instalacji Sanitarnych INSBUD Sp. z o.o. - 2016-03-10 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
,,Gospoda pod Różą" Anna Wawer - 2017-08-08 - Rudy (lubelskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "CENTRUM" Spółka z o.o. - 2020-01-28 - Nowy Sącz (małopolskie)