KUCHARZ/SPRZEDAWCA Radymno oferta pracy HENRYK STECYK KAPSALON
Stanowisko: KUCHARZ/SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w(kebab), obs艂uga klient贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
Data publikacji: 2020-09-07
Lokalizacja: Radymno (podkarpackie)
Pracodawca: HENRYK STECYK KAPSALON
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Lwowska 9, 37-550 Radymno, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w(kebab), obs艂uga klient贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SPRZEDAWCA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Radymno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jaros艂awski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1804
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Radymno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.09.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: HENRYK STECYK KAPSALON
danePracodawcy_nip: 7921766315
danePracodawcy_regon: 363550328
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Adres pracodawcy:
Lwowska 9, 37-550 Radymno, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: jaros艂awski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1804
Gmina pracodawcy: Radymno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radymno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0972594
Ulica pracodawcy: Lwowska
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 07.09.2020
Oferta pracy wa偶na do: 21.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ce2d7b109cd678781f1fa1cd4023baf3
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w,sma偶enie nale艣nik贸w, przygotowywanie farszy
AC POWER Piotr Podp艂o艅ski CREPES Nale艣niki Piotr Podp艂o艅ski - 2017-04-04 - Gda艅sk (pomorskie)
- obr贸bka surowc贸w- gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa- wykonywanie potraw z warzyw, owoc贸w, grzyb贸w, mleka, mi臋sa, jaj itp.- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie wyrob贸w kulinarnych- utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy- porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy- obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych- przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie 偶ywienia
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Sm臋towo Chmiele艅skie (pomorskie)
przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe
PA艁AC W TRZEBOSZU O艢RODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZY呕ANIAK - 2018-02-16 - Trzebosz (wielkopolskie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
Andrzej Beniw "Stary Lw贸w" - 2016-12-29 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Zarz膮dzanie personelem kuchni, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, tworzenie menu, organizacja zaopatrzenia, dzia艂ania administracyjne
kontakt przez PUP - 2020-07-01 - Zgierz (艂贸dzkie)
obr贸bka warzyw i mi臋sa, obr贸bka termiczna, wydawanie posi艂k贸w
BISTRO food&music Jaros艂aw Sarnowski - 2016-10-13 - Ma艂kinia G贸rna (mazowieckie)
codzienne przygotowanie 30 pe艂nych obiad贸w, je艣li pracuje od 7.00 przygotowuje 15 艣niada艅 dla os贸b z internatu, je艣li pracuje od 12.00 to wydaje kolacj臋 dla tych os贸b, kilka razy w roku istnieje potrzeba organizacji przyj臋膰 okoliczno艣ciowych (wesela, urodziny) w maju organizacja komunii,
艢l膮ska Wojew贸dzka Komenda OHP - 2018-09-04 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Praca w kuchni, samodzielne gotowanie, da艅 kuchni gruzi艅skiej. Miejsce pracy: Wroc艂aw Kontakt telefonicznyOferta znajduje si臋 w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, bengalskiej
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2018-02-16 - Zwole艅 (mazowieckie)
-
US艁UGI TURYSTYCZNO - HANDLOWE ,,MIESZKO" ,,SKALNICA" M. WI艢NIEWSKA - 2016-04-01 - Rewal (zachodniopomorskie)
STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, 5 LAT DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, ZNAJOMOS膯 J. UKRAI艃SKIEGO MILE WIDZIANA, GODZINY PRACY 08.00-20.00, PRACA R脫WNIE呕 W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca biurowa
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w: zupy,mi臋sa dodatki skrobiowe,sur贸wki,sa艂atki,dania bezmi臋sne,dania dietetyczne,przygotowywanie zam贸wie艅 towar贸w praca w godz.8-16:00 lub czterobrygad贸wka: 5:30-13:30,13:30-21:30;21:30-5:30
DUSSMANN Polska Sp.z o.o. - 2016-03-25 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w kuchni Restauracji CAPRI.
Handel Artyku艂ami Przemys艂owymi Helena Niemczyk - 2019-12-31 - Le偶ajsk (podkarpackie)
- Praca przy przewo偶eniu materia艂贸w sypkich - wywrotka,- Praca na terenie kraju,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawc膮,- Kontakt telefoniczny 603-984-616.
BOL- TRANS Us艂ugi Transportowo - Sprz臋towe Boles艂aw Makowski - 2020-09-09 - Rybaki (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, sporz膮dzenie listy zakup贸w art. spo偶ywczych.
"PENTUR " s.c Warszawa - Pensjonat " S艁ONECZNA WILLA " - Mi臋dzyg贸rze M. Sporek, Sz. Zioniecki - 2016-02-26 - Mi臋dzyg贸rze (dolno艣l膮skie)
Przyjmowanie do naprawy urz膮dze艅 AGD, planowanie napraw, przeprowadzanie konserwacji, organizowanie , wykonanie i nadzorowanie prac naprawczych, wykonanie rozlicze艅 koszt贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Okuninka (lubelskie)
przygotowywanie i wyr贸b pierog贸w
NOVA-FOOD LOGISTIC 2 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPIWEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-02 - Bukowica (lubuskie)
do uzgodnienia .Praca w systemie dwu zmianowym.kontakt e-mail. restauracjahetmanrz (at) gmail.com
"CENTOVINI POLSKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-12 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Prace wyko艅czeniowe, malarskie na terenie Bielska Bia艂ej. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku (1 sobota w miesi膮cu pracuj膮ca).
MONTABUD ZAK艁AD US艁UG BUDOWLANYCH Irena Stryczek - 2017-10-05 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Matczyn (lubelskie)
praca w kuchni
Firma Handlowo-Us艂ugowa Karwat Izabella - 2018-06-25 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
przygotowanie zam贸wie艅 dla klient贸w, pakowanie produkt贸w wg ustalonych procedur, oznaczanie i adresowanie w/w produkt贸w, przygotowywanie towar贸w do wysy艂ki,oferta pracy przez agencj臋 zatrudnienia na umow臋 tymczasow膮
Grupacon Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Mielec (podkarpackie)
Przyrz膮dzanie potraw, dbanie o wygl膮d wydawanych posi艂k贸w, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku, punktualno艣膰.
KOLMAN S.C. MATEUSZ MUSZY艃SKI, GRZEGORZ KOLASA - 2017-06-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw, stanowiska pracy, utrzymanie porz膮dku, lepienie pierog贸w pielmieni i tradycyjnych. Okolo 60 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 10-15. Przewidywany okres wykonywania pracy: 36 miesi臋cy.
kontakt przez PUP - 2019-08-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obowi膮zki typowe dla kucharza
Stadtw盲chter Thomas Schr枚der - 2017-06-01 - Niemcy (Niemcy)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-11-15 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, 14-21, wynagrodzenie 2100 z艂 brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 8-15,
DOM WCZASOWO-SANATORYJNY "PER艁A" W USTCE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-26 - Ustka (pomorskie)