KUCHARZ Częstochowa oferta pracy Śląska Wojewódzka Komenda OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: codzienne przygotowanie 30 pełnych obiadów, jeśli pracuje od 7.00 przygotowuje 15 śniadań dla osób z internatu, jeśli pracuje od 12.00 to wydaje kolację dla tych osób, kilka razy w roku istnieje potrzeba organizacji przyjęć okolicznościowych (wesela, urodziny) w maju organizacja komunii,
Data publikacji: 2018-09-04
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: Śląska Wojewódzka Komenda OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tkacka 5a, 42-202 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
codzienne przygotowanie 30 pełnych obiadów, jeśli pracuje od 7.00 przygotowuje 15 śniadań dla osób z internatu, jeśli pracuje od 12.00 to wydaje kolację dla tych osób, kilka razy w roku istnieje potrzeba organizacji przyjęć okolicznościowych (wesela, urodziny) w maju organizacja komunii,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
do pomocy kucharzowi będą osoby przyuczające się do zawodu, praca w godz. 7-15, 12-20 możliwa praca z weekendy, wynagrodzenie 2100 zł + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane: wykształcenie gastronomiczne w zawodzie kucharz, dobry stan zdrowia, pracodawca może sfinasować książeczkę sanitarno -epidem., mile widziane doświadczenie na stanowisko kucharza, samodzielność, dobra organizacja pracy, zmysł smaku, umiejętność organizacji pracy
Nazwa pracodawcy: Śląska Wojewódzka Komenda OHP
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Tkacka 5a, 42-202 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV, świadectwa szkolne i pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: rozmowy rekrutacyjne tylko w środy, czwartki i piątki, Godziny : 9-12
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Tkacka
Numer budynku pracodawcy: 5a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.09.2018
Oferta pracy ważna do: 01.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań w restauracji hotelowej (hotel 4- gwiazdkowy), praca w godz. 7-15 i 15-22, umowa zlecenie na 1/2 roku, następnie umowa o pracę na czas nieokreślony, wynagrodzenie: 3500,00-4000,00 zł brutto + premia uznaniowa
HOTEL GWARNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-19 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2018-07-06 - Płock (mazowieckie)
Kucharz - restauracja SAFIR w CH EUROPA
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Bost" J.Stępień, A.Bochniarz, G.Krzyżak S.C. - 2016-01-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej wedle określonych i oryginalnych receptur. Przygotowanie sezonowych kart menu w oparciu o dania kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw, dań, ciast i deserów, planowanie jadłospisu
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw i półproduktów zgodnie z najwyższą jakością, przestrzeganie przepisów HACCP, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-03-08 - Głogów (dolnośląskie)
gastronomia/kucharzprzygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni
Paweł Miszczak KUŹNIA SMAKÓW - 2018-07-27 - Małe Pułkowo (kujawsko-pomorskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie dań restaracyjnych. Przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2016-04-05 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Zgodne ze stanowiskiem; wysokość wynagrodzenia brutto: 1850 zł
Fundacja Kaszubskie Słoneczniki - 2016-09-16 - Ustka (pomorskie)
-
WIESŁAW BRZESKI OŚRODEK REHABILITACYJNO - WCZASOWY "BURSZTYN" - 2016-07-04 - Jantar (pomorskie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
praca w restauracji hotelowej przygotowywanie śniadań hotelowychoraz zamówień a la kart
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2016-01-05 - Augustów (podlaskie)
- przygotowanie i sporzadzanie posiłków wg. zamówień- dbanie o porządek i czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Gorlice (małopolskie)
Przyrządzanie wszelkiego rodzaju potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach działania lokalu: 8-24.
EKRAM Kamel Zenai - 2017-12-07 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Ośrodek Wypoczynkowy "Słowiniec" Krystyna Puszcz - 2018-03-26 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, znajomość receptur potraw ukraińskich
"BRYZA" Barbara Pospieszna Pyziak - 2017-02-22 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-03-07 - Częstochowa (śląskie)
.
PIZZERIA "ROMA" sp. c. - 2017-08-01 - Gostyń (wielkopolskie)
Wykonywanie zadań pielęgniarki.
Dom Pomocy Społecznej w Babicy - 2016-04-27 - Babica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, przetwarzanie żywności, przygotowywanie dań z karty
PHU Martom Traveland Sp. z o.o Hotel Anders - 2016-04-08 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2016-06-24 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw z karty dań
GINO Damian Poterucha - 2018-03-08 - Zamość (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"DELICTUS" Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy
SUŁTAN KEBAB Marcin Haponik - 2016-08-11 - Malbork (pomorskie)
-przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2015-09-17 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Piechowice (dolnośląskie)